Sayfa 369/371 İlkİlk ... 269319359367368369370371 SonSon
Arama sonucu : 2967 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

  1. bilançonun neresi kötü? Zaten bunu bekliyorduk. ilk üç çeyrek de aynı tablo vardı. Dolar bazlı bakarsanız ilk üç çeyrek de 2022'nin gerisindeydi.

  2. Tahtacı içinden geçer bu bilanconun, kimse kendini kandırmasın.

  3. Siz bu bilançoyu beklemiyor muydunuz yani? Nasıl şirket takip ediyorsunuz? 9 aylık bilançonun 2022 den daha iyi olduğunu sanıyordunuz? Tahtacı takıllsın.

  4.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Siz bu bilançoyu beklemiyor muydunuz yani? Nasıl şirket takip ediyorsunuz? 9 aylık bilançonun 2022 den daha iyi olduğunu sanıyordunuz? Tahtacı takıllsın.
    Beklemek ayrı mesele, bu bilançonun kötü fiyatlayacağını düşünmek ayrı mesele.. hala reel getiri getirmeyen kkm'de milyonlarca TL bekletiyorlar. Madem nakitin var yatırımını nakitle yap. Ya da hiseeni topla. Halka açıklığını azalt. Ayrıca bu general elektrik mevzusu da sizce de kabak tadı vermedi mi? 4 yıllık anlaşma yapıyorsun anlaşmanın içeriği ile alakalı hiçbir şey paylaşmıyorsun? Beklenen ciro nedir nasıl bir anlaşma modeli var hiçbir şey anlatmıyor faaliyet raporunda. Ateşten aldığı siparişlerde olmasa batacak şirket resmen. Ateşte bir yere kadar. Neyse daha geçen hafta enflasyon muhasebesinin karın içinden geçeceğini paylaştığımızda, arkadaşlar böyle bir şey beklemediklerini söylemişlerdi. Sonuç ortada, seans açılsın görüşürüz.

  5. Eklemeden edemeyeceğim, aşırı bir olumsuz fiyatlama olursa kesinlikle lot sayımı arttırırım. Ancak şirketin gerçekten biraz daha yatırımcı dostu olması lazım. Biraz daha şeffaf olması lazım. Biraz daha kurumsal olması lazım. Bu arada takasta hala 3-4 milyon serseri lot var, muhtemelen birkaç haftaya onuda toplarlar, sonra tahtacı bey ve patron güzel haberleri salar piyasaya. Maalesef bu işin dogası bu. Cuma seans kapanışında artı 6,5 'ga çekip 3'e basan bilanço'dan haberi yok muydu? Neyse hepimiz ortağız hepimiz aynı sıkıntı çekiyoruz, artık hepimiz bıktık ama yapacak bir şey yok bekleyeceğiz şahsen bekleyeceğim.

  6. bide yeni acılacak fabrikanın çok agır ilerlemesi kuşlu siteden fotograf atan arkadaşlar oluyor bu hızla sonbahara zor yetişir gibi duruyor...içerisinin kurulumu denemesi derken ...
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

  7. ben kötü beklentinin gerçekleştiğini düşünüyorum. 9 aylık bilançoya döviz bazlı baksaydınız yine sol taraf tamamen kırmızı olacaktı. Burada hikaye zaten 2023 temmuz sonrası artan siparişlerle başlıyor. Ben kırmızı sütünlar sebebiyle olumsuz algı olabilir diye azaltmıştım aşağı indirirse artırırım. Yükseliş hikayesi ges olan ve o işte de zarar eden (+ ges hikayesi de bitiyor) brlsm bile zar zor taban oldu. Benim anladığım makineleri hamaxtan boşalan yere kurmuşlar. İlk aşamada galvaniz ve kalite kontrol için kullanılacak yeni bina diyor. İnşaat işinde erteleme olmayabilir o vakit. 2024 ilk çeyrekten itibaren her çeyrek 2022 ve 2023'ün üzerinde gelecek mevcut siparişlere göre. Bakın bu reel büyüme hiçbir ges şirketinde yok.

  8.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    ben kötü beklentinin gerçekleştiğini düşünüyorum. 9 aylık bilançoya döviz bazlı baksaydınız yine sol taraf tamamen kırmızı olacaktı. Burada hikaye zaten 2023 temmuz sonrası artan siparişlerle başlıyor. Ben kırmızı sütünlar sebebiyle olumsuz algı olabilir diye azaltmıştım aşağı indirirse artırırım. Yükseliş hikayesi ges olan ve o işte de zarar eden (+ ges hikayesi de bitiyor) brlsm bile zar zor taban oldu. Benim anladığım makineleri hamaxtan boşalan yere kurmuşlar. İlk aşamada galvaniz ve kalite kontrol için kullanılacak yeni bina diyor. İnşaat işinde erteleme olmayabilir o vakit. 2024 ilk çeyrekten itibaren her çeyrek 2022 ve 2023'ün üzerinde gelecek mevcut siparişlere göre. Bakın bu reel büyüme hiçbir ges şirketinde yok.
    şirket ısrarla alınan siparişlerin vaktinde yetişeceğini söylüyor. yani 2024 ilk yarısının sonuna kadar 22 milyon euroluk sipariş
    bitecek. ondan sonra kapasitesi artmış bir sayas ne kadar sipariş alır bilmiyorum ama fabrikanın sonbahara sarkması düşük görünüyor. aldığı siparişleri 3-5 ay sonunda teslim eden sayas haziran sonu için yeni sipariş kaplarını yakında göndermesi gerekiyor. yani eğer hesaplamamız doğruysa ve şirketin verdiği bilgiler doğruysa yakında yeni anlaşma haberleri gelecek demektir. belki de bizimki temennidir ortak olduğumuz için.

Sayfa 369/371 İlkİlk ... 269319359367368369370371 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •