Sayfa 490/964 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 7710 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

  1. Afrin harekatı başlamıştır. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun.

  2.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Afrin harekatı başlamıştır. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Amin. ALLAH büyüktür.

  3. harekat kolay. dış basında sürekli Tr, kürtleri vuruyor yazıyor. asıl mücadele bu tarafta. abd Tr.nin zayıf noktası olan kürt sorununu bu şekilde eşeliyor...
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

  4.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Zaten mühim olan konu aslında bu arkadaşlar. Benim değil ama bir çok kimsenin maliyeti son 4-5 yılıda sayarsak buna dayanarak enflasyon karşısında eriyen çoluk çocuğunun rızkını yatırım yapmış olduğu Şirketin hisse fiyatını öyle bir yerlere taşımalıki karşılıklı olarak herkes memnun kalsın. Buda incelemelerime ve araştırmalarıma dayanarak söylüyorum ki maliyeti 2 ye yakın bir çok kimse var. Elbette düşük maliyetlilerde hakim ama burda konu yıllarca mağdur olan yatırımcıyla barış sağlamaksa hisse değeri gerçekten 1,60 ile 2,5 arası yerlerde primlenmeli. Yoksa sen tutupta hisseyi 80-90 lara getirip geri basılmasına müsaade edersen burdaki yıllarca bekleyen yatırımcı yine mağdur olur. Bundan nemalananda ben ve benim gibi maliyeti düşük kişiler olur. Buda yıllarca kervana bel bağlayan yatırımcısını asla memnun etmez. Asıl konu baştada denildiği üzere ZARARSIZ olarak hissedarların hisseden ayrılması güzel işlerle beraber yeni yatırımcılarla beraber Şirketin güzel yerlere gelmesi .Ben geleceğinede inanıyorum ve güveniyorum.
    Güzel gelişmeler bizleri bekliyor inşallah söylediğiniz gibi olur her şey.

  5.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    bugün geldiğimiz nokta biraz daha umut verici, özellikle önümüzdeki günler çok şeylere şaşıracağımız beklemediğimiz hamlelerin olacağı günler, yakın zamanda hissede şoklayıcı hareketler seyredebiliriz, elbetteki geçmişten bugüne bu hisse ve kervanzedeler için herkes birşeyler yaptı, eline kalem alan,klavyenin başına geçen,telefonun tuşlarına basan, uçağa,otobüse,arabasına binip uzakları yol eden herkese, bütün bunları bir arada tutmaya çalışan özellikle İsmail başkana,Yalçın beye,her ne sebeple olursa olsun hukuksal açıdan klavuz olan Nail beye sonsuz selamlar olsun, YEŞİL VADİ yakında esas sahibinin olacak ve biz bu vadiden mutlu bir şekilde ayrılacaz,az kaldı
    Biraz daha detay verseniz

  6. Yeşil Vadi nin sahibi bulur demişsiniz.
    Önce yeşil vadinin gerçekten yeşertilmesi gerek. Bunun için yapılmadı gerekenlerde belli;

    -Öncellikle Bursa’da ki fabrika gayrşnenkulleri ile makine parklarının satışının tamamlanması.

    -Mintay grubunun iflası ertelenmişse demekki değerlendirilmeye alındığında şirkete artı değer katacak varlıkları var. Bu mintay grubunun tamen satılması ve burdan edinilen artı değerin bilançolanması.

    -Danış turizmle alavere dalavere görünen inşaat tahüüt anlaşmasının sonlandırılması, üzerinde hasılat paylaşımı konu edilen gsyrimenkul projesinin ve daha etkin bir yükleniciye devredilmesi (satılması). Ve bu proje tahütütnamesi üzerinde danış turizme ipotek verilen arsaların özgürleştirilmesi ve sonra satılıp nakite dönüştürülmesi

    -Sayılgan Holding temlik edilen kervn alacaklarının bir an önce tahsil edilmesi. Ve patron ve akrabalarınında şirkete olan borçlarını ödemesi.

    -Vakar Tekstil ile Akay pazarlamada olan Kervn ın yüklü alacaklarıda eski yönetimin ince ayar marifetleridir. Bir an önce bu alacakların tahsilatının yapılması, paraların tilkilere kaptırılmaması.

    -Kervan a ait onlarca arsa arazi daire dükkan ve işyeri gibi gayrimenkullerin verimli şekilde nakite dönüştürülmesi için ciddi emlak kuruluşlarıyla anlaşmalar yapılması.

    -Grubun en verimli olabilecek Lara, Bodrum, Bursa Termal hotelleri şirket kapsamında tutulması ama diğer hantal 4 hotelin naklt kaynağa dönüştürülmesi için gereken çalışmaların başlatılması.

    -Ve en son olarak bahar tekstilin elindeki 43 milyon kervn hissesinin en verimli şekilde değerlendirilmesi. Tabi daha önce bahar Tekstil ve Mells yapının eline olan ama kuruşçuklardan ona buna verilerek şirket dışına çıkarılmış onlarca milyon kervn hissesinin geri alınması, ve ylne kelepire şirket dışına çıkarılmış diğer varlıklarında geri alınması için hukuksal yollarının araştırılması.

    İstenirse şirketin kaynakları glnabs borçların ettirilmesine de herseye de yeter... Ama istenirse... Dört yıl boyunca niyet hep farklıydı ve bunu yatırımcılarda kurumlarda çık farkında...
    Son düzenleme : 1prometheus; 21-01-2018 saat: 17:14.

  7. Kervan mağdurlarıda paralarını zararsız kurtarıpta Bursa/Uludağ hadi LÜKS diyelim en azından çoluğu çocuğu ile Ilgazmı olur Erciyesmi bilemedin Sarıkamış ikinci veya üçüncü derecedeki Kayak merkezlerinde tatil yapmalarını nasip et Allahım. Hadi Kervn mağdurları yıllardır bir tatil bile yapamazken yapanlarıda takip etmeyi ihmal etmeyin etmeyelim. Kış tatiline bu yıl yetiştiremezsinizde bari yaz tatiline elimizdeki kervanlardan kurtuluruz.

  8. Cuma günkü hacim rezalet. Sadece 10 bin küsür lot işlem oldu.
    Bazı günler 200 bin lottan fazla hisse el değiştirirken, bazı günler ölü taklidi yapıyor.
    Teknik olarak olgunlaştığını düşünüyorum. Artık yataydan bir yöne doğru kesmesi lazım. Ya aşağı ya yukarı.

Sayfa 490/964 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •