Sayfa 811/852 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

  1. Valla ucuz yirttiniz gene aslinda ayrilma hakkiniz yoktu spekuletif hisseye 4.70 ten girenlere oldu olan ama spk 1.29 u onaylasaydi 2 tabaniniz vardi.yada sirket hic birlesme de ayrilma vermeyip ilk oranla 0?70 kurusa denk geliyodu spk patrona calissaydi ilk haliyle onaylardi valla spk yi bu hareketiyle takdir ediyorum.borsa baya duamustu zaten kipada birlesme olmasaydida heralde kac tl olurdu.butun hisseler yuzde 50 dustü.

    asla ytd deil kendi hayali fikir ve dusuncelerimdir.dogruluk payi olmayabilirde.yazımla hisse alip satan enayidir.

  2. Harbiden garip borsacıymışın kardeşim..
    Şu son günlerimizde topikte sakin kalmak istiyorum..
    Madem ki malın yok sanane milletin kaçtan nasıl aldığına, sanane spk nın onayına, sanane tahta sahibinin düşüncesine...
    Biz burda maldayız ve şu son günlerimizde nasıl çıkışın peşindeyiz...
    Git malını taşıdığın topikte yorum yap, taşımıyorsanda yorumlarını kendine sakla..
    Bize yol gösterecek aklın varmı? buyur o zaman...
    3 ten alandan sanane, 4 ten alandan sanane, 2 den alandan sanane...

  3. Herkes yorum yapıyor doğal olarak. Elimizde ne var bi bakalım.0.06 hisse değişim oranı ve ben mgros istemiyorum diyene 2.56 ayrılma hakkı. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı almazsa ve surec aynen devam ederse ya mgros ları alacağız yada ayrılacağız.bu süreçte hissenin değeri 2.56'nin altına düşmez sanırım.yukarısı ise insallah olur diyorum. Mahkeme yurutmeyi durdurursa eger iste o zaman tadindan yenmez.herkes gardini gelismelere gore alsin.yatirim tavsiyesi olamaz.

    GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Arkadaslar, anlasilan hersey mahkemenin verecegi durdurma kararina bagli bu 10 gun denilen sure icerisinde. Davayi acan JAK BEY burada hayati oneme ve bilgiye sahip. Herkim bir sekilde Jak beye ulasabiliyorsa gidisat ve olasi mahkeme sureci hakkinda bir bilgi alabilirse onumuzu goruruz ve bir karar verebiliriz. Lutfen biri Jak bey'e ulassin veya var ise iletisim bilgisi (tel, email vs) bizler ulasalim.
    Aksi halde korkarim sansa birakip devam edecegiz!!!

  5. 10 gün sonunda tahtadan alınmak sureti ile veya çağrı yolu ile tüm mallar malum odaklara geçerse, şirket olağanüstü bir gelişme olmuştur gayrimenkuller yeniden değerlenmiş veya satılmıştır dese ve değiştirme oranını kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde değiştirse asıl işte o zaman siz görün cümbüşü. Bunlardan her numara beklenir, bakalım şapkadan başka ne gibi tavşanlar çıkacak.....

  6.  Alıntı Originally Posted by Efendi Yazıyı Oku
    10 gün sonunda tahtadan alınmak sureti ile veya çağrı yolu ile tüm mallar malum odaklara geçerse, şirket olağanüstü bir gelişme olmuştur gayrimenkuller yeniden değerlenmiş veya satılmıştır dese ve değiştirme oranını kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde değiştirse asıl işte o zaman siz görün cümbüşü. Bunlardan her numara beklenir, bakalım şapkadan başka ne gibi tavşanlar çıkacak.....
    Migros grafiğini incelediğimde, birleşmeden bir süre sönra bir haberle (ki oda bu değerlemenin güncellenmesi) migrosun zıplayacağını düşünüyorum.
    Soru şu:
    2.56 dan verip migros güncel fiyatından alıp beklemek mi?
    Nereye giderse gitsin.. belki 3 üzerine atarlar düşüncesiyle sonunu bekleyip olmazsa 0.6 migrosla değişime girip beklemek mi?
    Zira migros bilnçli bir şekilde çok baskılandı, tarihi diplerinde bence... Orta vade de 30 üzerine oturması gerekiyor

  7. Buda migrosun haftalık grafiği

  8. Eger birleşme tescili yapildiktan ve bunu takip eden 10 gun sonunda kagitlar zoraki devredilmek zorunda ise, saniyorum mahkemeden bu sure icinde son gune kalmadan bir karar duymak zorundayiz (yurutmenin durdurulmasi konusunda). Yanlis anladi isem lutfen duzeltin. Bu durumda zaman hayati oneme sahip. Eger mahkemeden ses cikmaz ve sure tamamlanir ise artik mecburen kagitlarimizi veriyoruz, yapacak birsey yok diye anliyorum. Belki konu dava acanlar (Jak bey ve varsa diger) icin farkli olabilir ama digerleri icin ornek teskil edermi bilemiyorum hukuk konusu.

    Sicil onayi ve +10 gunu tarihe (rahmini) vurabilecek var ise cok makbule gecer.

    YTD

Sayfa 811/852 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •