Sayfa 718/809 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

  1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hisse nette gezin bakın diğer hisse başlıklarına bunların içinde taban taban inenlere yada 2 sene içinde yüzde 1500 getirmiş olanlara da bakın. Hiç birisinde eregl başlığındaki gibi garip bir durum söz konusu değil.
    2 sene önce birden bire birisi beliriyor mitralyöz gibi yazı yazmaya 7/24 başlık nöbeti tutmaya başlıyor. 2- 2.5 dolar arası aldım alacağım daha da alacağım emekli olacağım düşse de alsak keşke düşse ben alıyorum sizde alın diye yazılar yazıyor. Hisse için olumsuz yazı yazıldığı anda sn sinde bitip cevap yetiştiriyor. Bu 2 sene süresince mital+yabancı 500 milyon lotu tahtaya indiriyor.
    2 sene sonra 5 sene boyunca alacağını asla satmayacağını söyleyen adam 1.2 dolardan yok memleketi turlayacam yok arkadaşın borcunu kapadım bahaneleri ile hisselerini sattığını ilan ediyor. Sonra bunları yazan kendisi değilmiş gibi tutup başka hisse aldığını bugün şu kadar zarardayım işte şu kadar oldu türünden başlıyor yazmaya. Hangi hisse olduğunu bilinmiyor ve o başlıkda TEK bir yazısı bile yok.
    Bakın bu adam 9 şubat 2024 günü açılan başlıkda tamı tamına 1361!! yazı yazmış adam.

    Bu da yetmiyor acil durumlar için 2. nickle foruma geliyor dmrcelik nicki ile . (o nick de gelir gelmez 226 gönderi kasıyor ) O da her ne hikmetse 7/24 forum nöbetinde mital a yazılan ing mailden tutun da kullanılan emoji setine yazım diline usluba kadar bas bas ben fedoramca yım diye bağırıyor.

    Bu arada 2 sene boyunca eregl tarihinde yediği en ağır dayaklardan birisini yiyor.
    Valla bu argüman çok kuvvetli bir argüman, baştan aşağı bir deliller silsilesi olmuş. Bunu da ortaya çıkardın ya Mathias helal olsun sana.
    Nisan 2024 itibariyle ful nakitte, yıllık net bileşik getirisi %70 olan stopajsız PP fonundayım. Forward dolar alım sözleşmesi ile tüm TL nakit hedge'lenmiştir. Şartlar gerektirdiği sürece nakitte kalmaya devam.

  2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şuanda mathias haklı pozisyonda, çünkü fedoramca sattıktan sonra hisse hiç düşmüyor, bu kadar tesadüf olamaz. Tabii bunu ilerleyen günlerde anca anlarız. Bi film döndüğü kesin.
    İyi dedin Bozkurt. Bi film dönüyor dediğin gibi. KYlere 51 den başlayarak fena mal kitlemişler gibi gözüküyor her ne kadar emin olamasam da.
    Nisan 2024 itibariyle ful nakitte, yıllık net bileşik getirisi %70 olan stopajsız PP fonundayım. Forward dolar alım sözleşmesi ile tüm TL nakit hedge'lenmiştir. Şartlar gerektirdiği sürece nakitte kalmaya devam.

  3. %5 veriyor halka. Gerisi zaten kasada

    Sent from my SM-A536B using Tapatalk

  4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Önce araba alıp ülkeyi turlayacam sonra arkadaşın borcu şimdi de başka hisse aldım ama söylemem Hangi hisse ise artık nedense tek bir yazın yok. Eregl de ise sırf bu başlıkda 1361!! yazın var. Bu arada Bir insanın 2 farklı nickle girip da kendi kendine yazıp cevaplaması için nasıl bir kafa lazım ya .
    Benimle hala niye uğraşıyorsun, küfür mü etmemi istiyorsun sana? Kusura bakma terbiyem elvermez...

    Buradan sen ve 5 arkadaşla whatsaap call yapalım ben kamerayı açayıp hesabımı göstereyim var mısın yok musun?

    İstediğin gün ve saat olabilir var mısın yok musun? Ama hemen yapalım hatta 1 saat içinde?

    Ama adam olacaksın sonra tamam mı? Gerçi ben ekstre detaylarını buraya da atmıştım ama tabii photoshop diye bir şey var demi? Al sana canlı yayın yapayım, hatta teams meeting yapalım?

    Sana bir şey ispatlamama gerek yok da ispatlarım. Kaldı ki, senin amacın buradaki insanları sinir etmek. Umarım tez zamanda ALLAH sattığım lotlarım kadar belanı verir de insanlık bir pislikten, kötülükten kurtulur...

    Araba altında falan kalırsın İNŞALLAH vallahi billahi insan diyerek üzülmeyeceğim... Sen değmezsin. Mesela sakat kal ve bu yazdığımı hatırla her gün...

    Sana insanlık adına yazınca işine gelmiyor cevap bile vermiyorsun. Ama insanların sinirine dokunmak için her daim varsın. 100 mesajın 1 i arada normal insan mesajı...

  5. Screenshot_20240418_202832_Chrome.jpg

    Sen zahmet etme Mathias ben yazdım.

  6. SEvgili Bozkurt yazını göremedim de, yapma ALLAH aşkına... Sen de bu topa girme haksız çıkarsın..
    Ben saattıktan sonra hisse 38'e düştü, orada zaten durmadı iki gün kadar... Benim iki parti satışımın ortalaması hesabıma göre 40.50 civarı idi...


    Bu kadar şeyi burada paylaşmama gerek yok ama işte akşam akşam yine çok sinirlendim şu Mathias dallamasına...



    Delikanlılığın gramı varsa gel kardeşim canlı yayına ama öyle tırsak ki, numaramı verdim adama, yok hacklersin, yok numaran fake numara, whatsaap ın gözükmüyor bilmem ne Hasta özelden yazdığım mesajlara cevap veremeyecek kadar dahi korkark. Burada aslan kesiliyor...

    Utanmadan iftira ediyor... İftira atan adam, adam mıdır kardeşim! yüzüne tükürsem iftiracının tükürüğüme acırım!
    Son düzenleme : fedoramca; 18-04-2024 saat: 21:02.

  7. Tarafsız bir gözlemci olarak söylüyorum Mathias'ın zamanlaması Fedor'unkinden daha manidar. Normal bir insan elinde hisse yoksa bir forumda böyle zamanda her gün yazmaz. Eğer ortada mağduriyet varsa nice hisseler var, hatta şu an mal kitlenmekte olan nice hisse var, onları uyarabilirsiniz. Hisse.net'e girip çıkan normal bir insan elinde ereğli varsa, gelir her gün, yazmasa da okur burayı. Fedor coşkulu bir insan, yazma konusunda abartmış olabilir. Bize gelince, çoğumuz en azından enflasyon karşısında zarardayız, ama hisseler elimizde hala, realize eden buyursun alttan almaya garantisi yok.

  8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    İyi dedin Bozkurt. Bi film dönüyor dediğin gibi. KYlere 51 den başlayarak fena mal kitlemişler gibi gözüküyor her ne kadar emin olamasam da.
    Dolar bazlı bakmak lazım
    2 dolardan 1.20 dolara düşmüş bir tahta var karşımızda

    1.Senaryo
    Yeterli miktar ky ye mal kitlemesi yapılarak iş bitince ben bunu sattım başka hisse aldım bundan bi cacık olmaz belki 69 cente kadar düşme ihtimali belirdi ben kaçtım sizde kaçın mesajı verilmeye çalışılıyor olabilü
    2 Senaryo
    mathias ın dır dırı yüzünden sattım ky de bıktı döküldü imajı verilmeye çalışması ve hissenin tekrardan 2 dolara çıkma ihtimali belirmiş olabilür
    Tabii bunlar senaryo
    Ben şuan tarafsız olarak yorumluyorum kimseyide suçlamam
    Alan alır satan satar
    Ben 4 nisandan sonra ereğli grafikisi nasıl şekillenecek onu merak ediyorum açıkcası

    16.96 Since 27 Aralık 2023

Sayfa 718/809 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •