Sayfa 193/342 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 2732 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

  1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Piyasadaki fiyatlamalar garip bir hal almaya başladı. Bakab özelinde de anlamsız bir düşüş olduğu kanaatindeyim. Son bir yıllık FAVÖK rakamı 70 milyon lira olan şirketin piyasa fiyatlaması şu an 225 milyon lira. Her bilanço geldiğinde de bu rakam artacak. Bulunduğumuz seviyeler FAVÖK*3 gibi komik bir şirket değerlemesine denk geliyor. En muhafazakar tahminde bile *6 hesaplama yapıldığı düşünüldüğünde şirket şu anda en kötü yarı fiyatından işlem görüyor.
    Sayın Yarımada,
    Bakab fiyatlamasında garip bir halden bahsetmişsiniz ancak hissede "" beterin beteri vardır " halinize razı olun dercesine garip diye bahsettiğiniz bana göre adice olan fiyatlama artarak devam ediyor. Piyasa fiyatlaması 225 M iken 215 M ye düştü. Doların artışı da cabası. Sanki bu firma ihracat ağırlıklı değil de tam tersi gibi davranıyor. Herhalde bu kadar geri geleceğini ön görememiştiniz. Zaten tahmin etseniz ya da bilebilme imkanınız olsa bilanço açıklanmadan satış yapıp bilanço açıklandığında çok iyi bilanço satıcı da yok deyip baskı ile aşağıdan malları yerine koyardınız değil mi ?
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

  2.  Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Sayın Yarımada,
    Herhalde bu kadar geri geleceğini ön görememiştiniz. Zaten tahmin etseniz ya da bilebilme imkanınız olsa bilanço açıklanmadan satış yapıp bilanço açıklandığında çok iyi bilanço satıcı da yok deyip baskı ile aşağıdan malları yerine koyardınız değil mi ?
    Bu biraz 'kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' gibi olmuş.

  3. baki amca yangınmı çıktı odeme sorunu çıktı onden kasuyor bakab sorunyok şuanda aklımdaki soruları sorim dedim

  4. Döviz spekülasyonu almış başını gidiyor, merkez müdahale etti, ancak bunlar durmayacaklar gibi, bist te de yangın başlarsa o zaman sıkıntı, eger böyle bir durum yaşanırsa geçmiş yıllarda olduğu gibi şirketler hisse geri alım yapabilirler, anlaşılmayan husus firmanın satışları Eur ve kur yükselirken hisse fiyatı düşermi ya? hisseyi olabildiğine düşürüp belkide CB el atacak hisse geri alım programı açıklayarak, olurmu olur,

  5. CB eğer adamsan simdi alırsın, öyle hissenin fiyatinin düşmesine seyirci kalıp sonra da düşük fiyatlardan geri almak etik olmadığı gibi olsa olsa firsatciliktir,

  6.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    CB eğer adamsan simdi alırsın, öyle hissenin fiyatinin düşmesine seyirci kalıp sonra da düşük fiyatlardan geri almak etik olmadığı gibi olsa olsa firsatciliktir,
    Sayın Blackm,

    Ben bahsettiğiniz konuyu fırsatçılık olarak yorumlayamıyorum ( kibarlığınızdan öyle dediğinizi biliyorum ), bunun adı literatürde gayet net ve açıktır ki anladığınızı umduğumdan buraya yazmaya gerek görmüyorum ki kısaca organize çalışma diyebilirim.

    Aşağıda alıntıladığım Sayın Epikurus'un yazısını okuduysanız durumu gayet net özetlemiştir.

    Ve Sayın Epikurus'a sonuna kadar katılıyorum ve bende sanmıyorum vazgeçmez !

     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Dağıtacakları temettünün tamamına yakını kendi ceplerine inecek.

    Geçmişten iyi tanıdığımız bu çok dürüst arkadaşlar, şimdiden bu temettü paralarını nasıl kullanacaklarını düşünmüş hatta şimdiden kullanmaya başlamışlardır.

    Akla gelen ilk seçenek kağıdı uygun alım noktalarına getirip çay taşı ile çay kuşunu vurmak olacaktır.

    Burada yazıp çizen ...beyoğlu nickli yazara hiç güvenip inanmasam da bunların borsada yaptıkları ile ilgili yazdıkları tam doğrudur.
    (SPK belgelemiş bunların üç kağıtlarını, manipülasyondan tut, eski adı İnternational Gravürün sermaye arttırımındaki bakab paylarının cebe indirilmesine kadar, bu konuda aldıkları ceza ortadadır)

    özet olarak köpek .ok yemekten vazgeçer mi !!

    sanmam..
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

  7. 2018 yılında 500 milyona yakın satış yapması muhtemel, 2025 yılında Avrupa'nın ilk 5 ambalaj firması olmayı hedeflediğini her fırsatta dile getiren firmanın düştüğü hale bak. 600 lot işlemle %10 düşüyor ve devre kesici geliyor. Şirketin bu hale düşmesinin nedenlerini de 3-4 senedir yazıyoruz arkadaşlar da yukarıda tekrarlamış zaten.

    Huylu huyundan vazgeçmez.

  8. Eyyy CB %10 düşmesine izin verdiğin şirketinin 694 lot ile devre kesici yemesi sizler için utanç verici ancak hala farkindamisiniz bilmiyorum,açıp ekranlara bir göz atın derim,itibarınızı kurtarmanızin tek yolu icin tavana kadar olan 8.074 lotu aktiften alarak hisseye tavan yaptırıp devre kesici yedirmeniz gerekiyor,

Sayfa 193/342 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •