PDA

View Full Version : Artık sesli email Zamanı!



yavuzc
10-11-2007, 12:10
http://img.mynet.com/ha3/s/sesliemail.jpg

Sınırsız email kapasitesini sunan ilk portal olan Mynet, email teknolojisine yepyeni bir boyut kazandırdı. Mynet email sahipleri, artık mail yazmanın yanı sıra sesli email de alıp gönderebiliyor

Günümüzde iletişim alanında en önemli yeri tutan email teknolojisi hızla ilerliyor. Mynet AR-GE departmanının geliştirdiği yeni uygulama ile artık emailler hem yazılı hem de 30 saniyelik sesli mesaj olarak gönderilebiliyor.

Mynet sesli emaili kullanmak için özel bir program indirmeye gerek olmadığını söyleyen şirket yetkilileri, sistemin Türkçe ve kolay kullanım avantajına dikkat çekiyor.
Sesli email nasıl gönderiliyor?

Sesli email hizmetinden yararlanmak isteyen kişinin öncelikle Mynet'e ücretsiz üye olması gerekiyor. Mynet üyeleri ise yenilenen email sayfasından ‘Sesli email gönder' butonuna basarak, kolaylıkla sesli email kaydı yapabiliyor.

Mynet üyeleri, Mynet uzantılı emaillerin yanı sıra diğer tüm mail adreslerine de sesli email gönderebiliyor. Mynet Genel Müdürü Sabire Ercan, “Mynet olarak, aylık 14 milyon tekil internet kullanıcısına en iyi hizmeti verme sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Kullanıcılarımıza güçlü ve özellikli servisler sunmayı hedefliyoruz. Sesli email de bunun önemli bir parçası” dedi.

Bu sistemi Mynet'e üye olan herkes hemen kullanma imkânı buluyor.

Not:bu reklamamaçlı deildir..