PDA

View Full Version : Galatasaray - fenerbahçe



Raşid
23-03-2010, 10:42
Haftasonu dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak gösterilen Galatasaray - Fenerbahçe maçı var...

Bu maç ile ilgili yorumlarınızı ve skor tahminlerini bu başlık altında yapalım...

Sporun sevgi, barış ve kardeşlik olduğunu unutmadan tatlı tatlı takılmalar ve esprilerle KESİNLİKLE KIRICI OLMADAN yapalım yorumlarımızı...

Raşid
23-03-2010, 10:59
TUNA ÇAM - Bursa 23.03.2010
Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın hayatını kaybetti. Öğlene doğru "Vefat etti" söylentisi çıkan, daha sonra hastaneden "Hayatta" açıklaması gelen Canaydın ağır hastalığa gece yarısı yenik düştü
Canaydın'dan acı haber gece 23.34'te geldi. G.Saray'ın resmi internet sitesinden öldüğü duyurulan Canaydın için "Son nefesine kadar yüreği G.Saray sevdasıyla çarpan, eski başkanlarımızdan, değerli spor adamı Özhan Canaydın vefat etmiştir. Merhuma tanrıdan rahmet dileriz. Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun" denildi. Hastanenin başhekimi Kaya Aksoy ise "Özhan Canaydın'ı bütün uğraşlarımıza rağmen 23.34'te kaybettik" dedi. Canaydın'ın cenaze namazı Bursa Organize Sanayii Sitesi Camii'nde yarın öğlen namazından sonra kılınacak. Naaşı Mudanya'da toprağa verilecek.
Allah gani gani rahmet eylesin, Mevlam yakınlarına sabırlar ihsan eylesin, camiamızın başı sağolsun...:cry:

ayhan53
23-03-2010, 12:49
Allahın rahmeti üstüne olsun
çok az rakip takım başkanını takdir ederim bjk de süleyman seba gs de özhan canaydın başkanlıkları döneminde diğer takımlarında taktirlerini kazanmış başkanlardı
sebaya allah uzun ömür versin
böyle bi ortamda da skor tahmini yapmayı doğru bulmuyorum onun için yapmayacağım

BEYAZIT
23-03-2010, 12:53
Allah taksiratını affetsin başkanın.

Umarım soyle evire cevire yeneriz feneri :)

yıllardır yenemiyoruz, bu macta yıldız olan 3 sene kendi takımında sozlesme kapar
örnek: selcuk

tekas
23-03-2010, 15:54
Tarihi bir skorla yenildiği rakibini tüm kamuoyu önünde tebrik edebilme yürekliliğini gösterebilmiş bu değerli insanın Allah günahlarını affetsin.

Raşid
23-03-2010, 17:29
Tarihi bir skorla yenildiği rakibini tüm kamuoyu önünde tebrik edebilme yürekliliğini gösterebilmiş bu değerli insanın Allah günahlarını affetsin.
Evet o maçı daha dün oynanmış gibi hatırlıyorum. Aslında o skoru hakedecek kadar kötü oynamamıştık, bizim şutlarımız direğin dibinden aut, kalecinin kucağına falan giderken Fenerin her gelişi gol oldu...Ama önemli olan maçın sonunda Özhan Başkanın(Nur içinde yatsın) Fenerbahçe Başkanını tebrik ederek oradan ayrılmasıydı. Keşke diğer klüp başkanlarıda aynı centilmenliği devam ettirebilselerdi, belki de takımlar arasında düşmanlık yerine daha fazla dostluk sevgi ve kardeşlik duyguları hakim olurdu...Bak işte bir varsın bir yoksun değermi kardeşim kalp kırmaya...:notr:

yas3gk
23-03-2010, 17:38
merhum ,ÖZHAN CANAYDIN'A ALLAH gani gani rahmet eylesin,taksiratını affetsin iyi bir insandı.bende skor yazmıyacağım ama klasik galibiyetlerimizden birini daha izleyeceğiz.Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak.ESEN KALIN.:yes:

macdera
23-03-2010, 21:55
bir fenerbahce taraftarı olarak türk futbol tarihinden düzgün bir adamı kaybettiğimizi düşünüyorum bütün galatasaray camiasının ailesinin ve bütün futbolseverlerin başı sağolsun....
en ezeli rakibine en farklı mağlup olduğu bir maçtan sonra ona buna suç atmayan, en büyük rakibini tebrik eden bu anlayış umarım bu hafta sonu başlayarak futbolumuza ışık olsun....
sn. canaydın ruhun şad, mekanın cennet olsun...

Raşid
24-03-2010, 12:37
merhum ,ÖZHAN CANAYDIN'A ALLAH gani gani rahmet eylesin,taksiratını affetsin iyi bir insandı.bende skor yazmıyacağım ama klasik galibiyetlerimizden birini daha izleyeceğiz.Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak.ESEN KALIN.:yes:Sn.yas3gk ilginize teşekkür ederim... Bir gün diyorsunuz da gerisi ne olacak buyrun videoya bakalım...:yes:


http://www.youtube.com/watch?v=v3PVEOzL40c

Raşid
24-03-2010, 15:49
Florya'da Baros depremi!
24 Mart 2010


Galatasaray’da, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe derbisi öncesinde yapılan ilk antrenmanda, sinirlerin gergin olduğu ortaya çıktı. Pazartesi sabahı Florya’da gerçekleştirilen çalışmada Trabzon’da 90 dakika forma giyen oyuncular hafif bir ter idmanı yaparken, bu maçta sonradan oyuna giren ve hiç oynamayan yedek futbolcular ise dar alanda çift kale maç yaptı.

Haberturk'ten Erhan Telli'nin haberine göre çalışma sırasında kendi takımında forma giyen oyuncuların isteksiz tavırlarını gören ve diğer takıma yenilince sinirinden çılgına dönen Milan Baros’un, antrenman sonrasında öfkeli bir şekilde soyunma odasına giderek kapıları teklemediği ve güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi. Takım arkadaşlarını koşmamakla suçlayan ve kapı camını kırdığı öğrenilen Baros’u o sırada ter idmanını tamamlayarak masaj salonundan sesleri duyup koşan diğer takım arkadaşları yatıştırdı.

BAŞKA BİR SEBEP VAR MIYDI?

Baros’un gösterdiği tepkiye önce bir anlam veremeyen takım arkadaşları Çek golcüyü sakinleştirerek dışarı çıkardı. Sakin yapısıyla tanınan ve ilk defa Florya’da bu şekilde davranan Baros’un başka bir duruma mı sinirlendiği sorusu gündeme geldi. Ancak Trabzonspor mağlubiyetinin ardından çok üzüldüğü ifade edilen Baros’un olayın sonrasında sessiz kalması dikkat çekti.

FENER HIRSI

Milan Baros’un Fenerbahçe maçından önce oldukça hırslı olduğu gözleniyor. Takım arkadaşlarından da aynı hırsı göstermelerini isteyen Baros’un Fenerbahçe derbisine büyük önem verdiği vurgulanıyor. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın, ‘cam indirme’ olayı sonrasında golcüsüyle özel bir görüşme yaptığı ve sakin olması için uyardığı belirtildi. Milan Baros’un daha sonra takım arkadaşlarından ve Florya’daki personelden bu davranışından dolayı özür dilediği ifade edildi. .

Raşid
24-03-2010, 17:43
Derbinin Hakemi Belli Oldu !!!

Hafta sonu oynanacak olan zorlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bu zorlu derbi müsabakasını Cüneyt Çakır yönetecek.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 28 Mart Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olarak açıklandı.

Raşid
24-03-2010, 18:09
'Bu kez farklı olacak'
İlk Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Keita, Ali Sami Yen'de kendini affettirmek istiyor.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan derbide kendisinden çok şey beklenen Kader Keita, kocaman bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Roberto Carlos ile girdiği ikili mücadelede sinirlerine hakim olamayan yıldız futbolcu, Brezilyalı oyuncuya yumruk atarak kırmızı kart görmüş, 3 maç men cezası almıştı. Böylece hem takımının yenilgisine sebep olan hem de arkadaşlarını sonraki haftalarda yalnız bırakmak zorunda kalan Keita için bu kez Fenerbahçe derbisi dönüm noktası anlamına geliyor. Fildişi Sahilli oyuncunun, yardımcı antrenör Neeskens’le yaptığı görüşmede, “Tam anlamıyla bir motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Bu kez gerçekten farklı olacak. Bu defa benim maçım olacak. Takımımın kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dediği öğrenildi. Rijkaard, Keita’ya sağ çizgide, Jo’ya yakın bir pozisyonda görev verecek. Yıldız futbolcu böylece ikinci forvet gibi görev yapacak.
Fanatik 24 Mart 2010, Çarşamba

guneysu
24-03-2010, 21:20
güzel gollü bir maç olacak...

3-1 biter maç....... fener alır

KARADENIZ
24-03-2010, 21:32
Konuyu kapatiyorum...

Gecmis deneyimler gosterdi ki benzer basliklarin ikinci sayfasindan sonra yazismalar,
sen / ben
biz / siz
ezikler / ezenler..... seklini aliyor.

Kurallar geregi Futbol yazilari kluplerin kendi basliginda kendi taraftarlarinca yapilabilir...
Forum icin fazla yoruma gerek yok, GS liler GS bolumunde, FB liler FB bolumunde yazilarina devam edebilir....

Her iki takima da bol sans..
Iyi olan kazansin.... :yes: