3 küsürden alamadınız diye yandırıyonuz deme. Ama biz aldık hadi uza bakim.
Printable View
Buraya bir şeyler öğrenmeye, öğrendiklerimi de insanlar ile paylaşmaya giriyorum. İnsanların 1 kuruşuna faydam olursa mutlu olurum. Ama bunu al sat demeden bilmeyenlerin araştırması için öğrenmesi için üstü kapalı yazarım. Maksat insanlar çok etkilenmesin. Beni ciddiye alan olursa mesaj atabilir elimden geldiğince yardım ederim. Maksat yukarıdaki zihniyete faydam olmasın. Ayrıca sen 3 ten al farketmez, hatta 2 den al. Ben 4 ten girip senden fazla kar ederim merak etme
Sn.Scarface bunlara prim vermeyin, engelleyin gitsin,diliniz döndüğünce yorumlarınızı paylaşın.Hisseyi almak satmak herkesin kendi kararı.
Sn scarface benim gibi amatör bile sayılamayacak arkadaşlar sizin gibi dostlardan oldukça istifade ediyor.Yürek dolusu teşekkürler.Özelden soru sordum bakabilir misiniz uygunsanız
Arkadaşlar bundan 3 hafta önce forumu sadece 3 veya 5 kişi takip ediyordu.bundan bile azdı. Hisse yükselmeye başlayınca hemen türediler ve burda ahkam kesmeye başladılar.farklı nicklerle yazan bu kişiler kendi al satlarına sizleri alet etmektedirler. Zaten kendiside itiraf etti gerçekleri söylemediğini. bunların yazılarına itibar etmeyiniz.saygılar.ytd.
Sn BEYPAZARLI hoşgeldiniz
Beyler,şimdi yazacaklarım da borsanın acı bir gerçeği.
Hisse hareketlenir prim yaparsa topik şenlenir,mutluluk şarkıları mırıldanılır.
Yalnız borsanın bir gerçeği daha var.
Her çıkışın bir de realizasyonu vardır,yani geri dönüşü,düşüş.
İşte asıl tantana o zaman başlar.
Dün söylenen pozitif sözlerin yerini önce negatif söylemler,
daha sonra da karşılıklı atışmalar almaya başlar.
Kalpler kırılır,insanlar topikte yazmaktan soğurlar.
Unutmayın Bist'te işlem yapan insanların büyük çogunluğu
zaman içinde genelde zarar ederler.Eğer birde insanın
ruhunda kumarbaz duygusu ön plana çıkarsa zarar kaçınılmazdır.
Onun için bu gerçekleri de bilip öğrenmekte bu hatalara düşmemekte fayda vardır.
Not:Bana göre ''KUMARBAZ DUYGUSU'' günlük al-sat yapan kişi demektir.
Sn Beypazarlı ben 3 hissede işlem yaparım mutlaka iyi bir uv bist 30. Ayrıca diğer iki hissemden biri kv bist 100. Diğeri de trade yapacağım ve tarama sonucu çıkardığım kağıt. Trade ettiğimde günlük al sat çok yaparım maliyetimi düşürürüm, bazen dokunmam ama short ederim. Bunun kumar ile hiç bir alakası yok. Açığa mal satmıyorum. Ayrıca trade edeceğim yerler için 3 saat vakit harcıyorum yeri geldiğinde. Buna kumar demeniz yanlış.
Dikkate alınması gereken bir söz,uyarı:
-Hisseni sev,lakin asla ''AŞIK OLMA........!:ok:
Sn SCARFACE özür dileyerek son kez özele baksanız .Umarım rahatsız etmiyorumdur
Sn. Beypazarlı alt ve üst fiyat belirtip forumda psikolojiye oynayıp bu fiyat aralığında al sat yapıyorlar. Şu aracı kurum tahtaya girdi vs.(sadece tek aracı kurum oymuş gibi) devamlı al sat menfaatlerine yönlendirme çabası içindeler. Ben bunu farkettim.Borsayı hiç bilmeyen arkadaşlara bu kişilere itibar etmemelerini belirttim.yine yazmadan duramadım.affola. Saygılar.
Seenturk şu anda olmayan bir şeyi hiç anlamadan olmuş gibi gösterip vebal alıyorsun. Sen borsayı acil bırak
Herkese günaydınlar. Bol kazançlar.
Forumda yazan üstadlar, bizi o güzel yorumlarınızdan eksik etmeyin. Sayenizde her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Şahsım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Günaydın.bol kazançlar.
Sayin SEENTURK orta ve uzun vadede dusunceleriniz nedir bol kazsnclar..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse bundan 2 veya 3 sene evvel (fiyat belirtmiyordum ama kendi takibimdir yinede kendi bilginize göre hareket ediniz) alım yeri 2.50tl.-3.00 tl.arasıdır.Ancak hisse her sene karının yüzde 80 kusurunu dagıtmasiyla güven oluşturdu ve Aralık sonu çok anlık 2.80 TL.yi gösterdi bunun dışında şuan alım fiyat aralığını 2.90-3.05 yükselttiğini gördük. Şuan hisse 4.32 TL.karpayı dağıtım olasılığını, yıl içinde bu kadar olumsuzluga rağmen son çeyrekte yaptığı atakla geçen seneden biraz daha fazla kar açıklamasını, Samsung'un dağıtımını il bazında genişletmesini vs...fiyatlıyor.haber bilgi takip.belkide buraları kendine taban yaptı.yada tekrar geri dönecek.yada diğer grup bilgisayar şirketinin yaptığı hareketi yapıp çok yükselecek bedelsiz dağıtıp karpayı dağıtacak.Vs..Yabancı ortağının olmasindan dolayı karpayı dağıtıyor gibi geldi bana.her yıl karini dahada artırıp bu performansla devam ederse dahada güven tazeler ve uzun vadede taban fiyatini dahada yukarı çekecegi görüşündeyim.yatirim tavsiyesi değildir.
Tesekkurler sagolunn
tahmin ettiğimiz gibi yatay ama pozitif gidiyor, hacim düşüklüğünden böyle. Benim kriterlerimde olumlu hareketlerle gidiyor hedefine. Zaten bir günde %20 gideceğine 15 günde gitsin.
Geçenlerde bir arkadaş fincan kulp formasyonu tamamlandı demişti.bu hareketler yeni bir fincan kulp oluşumunun bir habercisi olabilirmi.nedersiniz (7.40 TL.olacakmiş 7 TL.olacakmiş vs.)şeklinde yazılar yazmadan bir görüşü olan varsa sevinirim.ytd.
Yine çok sert hareketler yapmaya başladı
Arap atı bu napacağı belli olmaz :)
Sn Scarface, geçen gün yaptığınız uyarıyı dikkate alarak dün ki sert düşüşlerde panik yapmadım. Bugün de yapmıyorum. Uyarılarınız için size ne kadar teşekkür etsem az. Sadece sert hareketleri ister istemez sevmiyorum. Yoksa düşüşler elbette ki olacak hiç bir hissenin her gün yükselmeyeceğinin farkındayım. Bol kazançlar...
az önce grubun diğer bilgisayar şirketiyle hissemizin 1 ve 3 yıllık grafiklerini karşılaştırdım. grafikler birbirine çok benzemekle birlikte diğer şirket daha kısa dalga boylarında ve daha stabil, bizim hisse daha yüksek dalga boylarında daha hırçın hareketler yapmış. buda bize diğer şirkete geçmiş dönemde daha fazla güven duyulduğu ve uzun vade tutanın daha çok olduğunu gösterebilirmi? ytd.
Bu gün 4.40 ve az üstü kapanış beni şaşırtmaz. Hayırlısı
sn. beypazarlı dağ tırmanma hareketine hazırlıkmı.sadece hissiyat.ytd.
sn. beypazarlınında dediği gibi sağlığımızı bozmaya başladı.:drunk:
24 ocak-24 şubat 2017 tarihlerindede bu hareketleri tekrarlamış.sonrası malum.ytd.
temettü temettü temettümüzü isteriz (2012 yılındaki gibi hani bedelsizde verse hiçte fena olmaz) :rtfm:
ilk çeyrek sonuçları nasıl gelicek onuda çok merak ediyorum.ytd.
Temettü henüz açıklanmadı degil mi arkadaslar
Bu hisse de pozisyon almış bazı yeni yatırımcı arkadaşlar iyi izliyordur umarım. Yatay seyir kontrollü düşüşler bazen olağan ve iyidir. Teknik mutlaka hisselere bakın çok şey gösterir. Rsi, ma, bollinger, trigger öğrenin. Hiç bir kağıtta hissi hareket edilmez, önceden şöyleydi şimdi böyle olmaz, zaten geçen gün takas izleme önemini de tecrübe ettik.
Hisse ile ilgili yorumum olağan hareketler, ben cuma kapanışına kadar böyle bekliyorum. Zaten endeks 90.000 leri gördüğünde kar satışları normal. Bu gün hacim olarak ta düşüktük. Teknik bozulmadığı sürece hedefe doğru gider.
Bol kazançlar
Sn. Scarface;
Sizi gerçekten tebrik ederim. Nokta atışı tespitleriniz var. Ancak bu kadar olur.
Lütfen bu yolculukta bizi sizsiz bırakmayın. İyi teknikçilere ihtiyacımız olacak bu zorlu yolda.
Sn mausolos
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim şeref duydum.
Ben uv ve ov hisseleri genelde bist 30 ve bist 100 olaracak şekilde belirliyorum. Kv poz için böyle tekniği güzel hisselerde bulunuyorum. Burası için bir hedefim var bulana kadar buradayım, cuma dan cumaya bakıyorum hedefe uzaklığıma. Ama herzaman elimden gelen bir şeyse yardıma hazırım