Bu keko hisse bu rakamlarda tıtunduğuna ve invest menkul sürekli aldığına göre bir yukarı hareket muhtemel ama ne zaman
Printable View
Bu keko hisse bu rakamlarda tıtunduğuna ve invest menkul sürekli aldığına göre bir yukarı hareket muhtemel ama ne zaman
hayırdır herkes pusuda galiba çalının arkasından mı izliyoruz :)
AMMA SALLIYOR. 1-3-5 ÇALIŞIYOR. yolu kısa ,,, uçurum yapıyor. geleni uçuruma atıyor.
derdi yükseltmek değil, eldeki satma gibi duruyor... yükseltip tekrar yükselir imajıyla 8,60 - 8,70 arasına dönüyor.
elvada DERİM ..tesadüfen 9 küsürden satış yazmıştım gitmiş hepsi.....kim aldırsa hayrını görsün hayırlı uğurlu olsun inşallah 10 der dileği ile..
pis sallıyor hayırsız kâğıt,,,
istese tavana kadar götürebilirdi ancak 15 bin civarı lot vardı tavana kadar aşağı saldırdı bakalım bu maçın sonucu nasıl bitecek....
%3 eksi günlükçülere yapıştırıyor
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ezip geçiyor.
aldıklarını veriyor belkide,,,
kademlerdeki 1000 li kademlerin 1000 kısmı tahtacının ,,, birden bire tüm alış kademelerdeki emirlerini silebiliyor.
tahta bomboş kalıyor.
hizmeti kime bakalım,,,
8.20 düzeltmesi var
Invest 94194 lotu vermiş,,,,
bu invest kime hizmet ediyor ???
Düzeltmeyi yaptı bekliyoruz speğin insiyatifini tepki gelmesi lazım iyi yada kötü
Piyasa uzay,,, teneke kan emi,i,,,
Garanti yatırım malmı satıyor
Değerli yatırımcı arkadaşlar SABIR DAĞLARI DELERMİŞ Borsada sürekli büyüyen ama hak ettiği değeri bulamayan kaç senet kaldıki onlar istediğini yapsın elbette Birgün gerçek değerine ulaşacaktır it örür kervan yürür su akar yolunu bulur SABIR Asla al-sat tavsiyesi olamaz
Derimod fabrikasının hemen yanında inşa edilen BUYUKYALI rezidansta dairelerin m2.si 23.000.tl.dan satılıyor.
Önü açık denize liman da yapılacak. Derimod.un sadece fabrika arsası bana göre bilanço degerini geçer./ytd.
endekse rağmen çıkmayan hisselerden
sermaye artışına ihtiyacı var yaparmı?
Gecenlerde 7.20 den 9.30 oldu daha ne cikcak
Merhaba arkadaşım sen bu hissenin değerini 9.30₺ sanıyorsun geriye dönük 4-5 yıllık bir bilonçolarını bir incele bakalım borsada sürekli satışlarını ve karını artıran kaç hisse var ne yapacağız gerçek yatırımcı isek sabredeceğiz ondan sonra hisse nerelere gidecek keyifle izleyeceğiz tüm yatırımcı arkadaşlarıma saygılarımla.(SABIR)
Mavi ile kıyaslamamız çok yerinde olur. Malum ikisi de fason ürettirip markalarını satıyorlar. Mavi 49milyon 657 bin TL ödenmiş sermayesi var. Deri'nin 5 milyon 400 bin TL. Oran Mavi 9, 20 kat daha fazla ödenmiş sermayeye sahip. Yani pay sayısına. Mavi 1 milyar 310 milyon TL ciro yapmış, Deri 210 milyona yakın. Oran Mavi 6,25 kat daha fazla ciroya sahip. Karlılıkları ise Mavi 50 milyon 64 bin kar yapmış , Deri 3 milyon 380 bin. Oran 14,8 kat mavi daha çok kar yapmış. Yalnız kar oranlarından yana Deri'nin karı pazarlamaya şirketine aktardığına neredeyse tüm yatırımcılar hemfikirdir diiyebilirim. Bunun yanında Mavi'nin bu kadar yüksek kar yapmasının nedeni ise muhtemelen halka arz etmeden önce bilançolarda biraz güzelleştirme yapma operasyonu diye düşünüyorum. Ne olmuşsa son üç yılda, yıllık ortalama %15 civarı büyümüş ,net kar ise 3 dönemde yaklaşık 19 milyon net kardan 50 milyon net kara ulaşmış.
Piyasa değerleri nasıl peki? Mavi 2 milyar 167 milyon TL piyasa değerinde , Deri ise 42 milyon 660 bin TL değerinde. Oran 50,80 kat fark. PEEEEHHHHHHHH
Toparlarsak Mavi çok pahalı ama Deri de çok ucuz. Benim şahsi görüşüm bu yönde. Deri'nin orta uzun vadede potansiyeli Mavi'den çok daha fazla diye düşünüyorum.
Mavi'nin sahipleri mi çok uyanık , Deri'nin sahipleri mi karar sizin.. veya Deri'nin speği mi çok aç gözlü ? O da ayrı bir soru işareti.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Dogrudan tahsil etmek varken ne diye faktoringi kullanip faiz yuku bindirirler ki? Iskonto uygula. Faiz yuku bindir. Sagimlik inek gibi kullan. Iki sirketi birlestirp bi yabanci ortak bulup borclari sifirlasalar daha iyi olur ama o seviyde degiller demek ki.
Ya da ikinci ve daha olumlu olabilecek yol pazarlamanin halka arzi da olabilir. Halka arzdan gelen kaynagi konfeksiyona aktarip iki sirketi birlestirip finansal yukumlulukleri sifirlayabilirler.
sndeks yılbaşı 78 bin endeks 6 ay gecti 101 bin derim yılbaşı 769 6 ay sonra 780 yazıklar olsun 5 sene önce endekd 65 bin kusr derim 800 bin 5 yıl sonra 7 bin patron hicmi borsada hissesine bakmaz buna kimseyi inandıramazsınız hisselerin hepsi endeks dahilide olanlar kat ve kat katladı kul hakkı olsun sebeb olanlara. her yıl aynı oyunu bir kere tekrarlıyor yeni yatırımcı arkadaşlar uzak durun kendinizi koruyun ytd.
senelerdir zarar üstüne zarar yazan altınyunus ceşmede Allahın izniyle yarn derimodu gececek altınyunus ceşme elinde olanlara hayırlı olsun derim seni aldıgım güne lanet olsun halada söylüyorum derimodun sahibi ahmet mehmet olsaydı şu an hak ettigi yerde olurdu . yazımı okuyan arkadaşlar derimodun mahkemesi vardı bence bu mahkeme kararı ne oldu bilen varsa yazsın yoksa araştırsın şirkete sorun bir patronnun şirketinin yerlerde sürünmesinin mutlaka bir acıklaması vardır ben soruyorum ama bilen yok gencler araştırın hi,ssenin cıkmamasının sebebi olabilir 2.5.milyon lot zaimde olacak 2.milyon yakında kardeşlerinde olacak hisse 10 yıldır yerinde duracak yok böyle borsa tam bir soruşturmalık şirket orhan palaya meil atın araştırsın size mutlaka dönecektir cok karakterli bir genc başka türlü bu adamlarla baş edemeyiz iste34dikleri gibi bilanco acıklıyorlar istediklerini yapıyorlar insanları hisseye baglıyorlar senede bir iki yükseliş yapıyor gibi haraket edip 2.milyona yakın hi,sseyi döndürüp 5 günde onlarca yatırımcıyı hisseye baglıyorlar kurtul kurtulabilirsen bunlar bilicli yapıyorlar hayatta senin istedigin gibi bilanco göremezsin senelerdir ayakkabı deri ceketler fiatları ona katlandı ama kar hep aynı civarlarda cok tehlikeli insanlar defalarca kendileriyle konuştum her seferinde inandım her seferinde yidim klazıgı oturdum anlatacagım cok şey var ama başıma dert almak istemiyorum sadece gencler araştırın bu hissyi sakın bulaşmayın net bir haber gelirse haric o da hic bir zaman gelmez ben bu adamlardan korktum tehlikeli insanlar defalarca SPK YA ŞİKAYET ETTİM SONUC SIFIR yukarıda dedigim gibi bulaştıgım güne lanet olsun param kuşa cevrildi Allahımdan dilgim hic birinin yanına kar kalmasın ytd.
Borsada dolasimda 1,384 milyon lot var. Mahkeme dediginiz miras davasi ise hisseyle alakasi yok diye biliyorum. Ilginc olan pazarlamanin daha fazla hisse almamasi.