4.85 ten 4.25 e dusus icbc 3.40 lardan 4.53 e cıkıs icbc bile denizi gecmis kucuk yatırımcıyı somurmusler sn taven hisse eskiden guzeldi sonra bozdular demisti 3.50 civarını beklemeyi dusunuyorum saygılar
Printable View
4.85 ten 4.25 e dusus icbc 3.40 lardan 4.53 e cıkıs icbc bile denizi gecmis kucuk yatırımcıyı somurmusler sn taven hisse eskiden guzeldi sonra bozdular demisti 3.50 civarını beklemeyi dusunuyorum saygılar
4,36 olmuş ,,, gel gel yapıyolar denize ))) ,,,, ama klasik kademesiz ,,, şimdi pat 4,25 olur
ytd
ve yine şaşırtmadı ))) yalnız speğin bu hareketleri ezberlendi ,,, başka hareketler çekmeli ,,, ya çok sert aşağı yada yukarı yoksa böle bi booğğ olmaz ,,,
ytd
icbc deki %17 lik yukarı hareket hatta 2 gunde %37 ve finansbankdaki %8 luk yukselisi gorunce bu napmıs diye baktım 4.44 sadece %2 ve anında yine kademe bosaltarak 4.35 bildigin rus israfı zaman ve para kaybı baska bir halta yaramaz
artık hisseye gram guven kalmadı 5.46 cıkısından sonra dustugu yerlere bakacak olursan hala asagılara gidecek gibi bir icbc bir finansbankın 5 te 1 i yukselmiyor yukarı giderken kaplumbaga asagı giderken formula 1 aracı tepe taklak iniyor bugun oldugu gibi 4.44 goster anında 10 kademe bosalt asagıya dusur bunu surekli yapıyor ama 10-15 kademe satıs tarafını bosaltıp yukselttigine denk gelmedim cunku bunu yapmıyor yani derdi mal toplamak degil kucaga bırakmak bikac kademe yukarı cekiyor kendi malını alıyor sonra yazan olursa anında veriyor yıllardır takip ederdim hisse eskiden boyle degildi icine ettiler o yuzden terk ettim bu kagıdı hayırlı gunler
1 ekim itibariyle BIST değer sıralaması : (alıntıdır)
https://i.hizliresim.com/Oy9ZP5.jpg
Gedik 150K almıs bugun ,,dun 245K sattın sıfırladın bugun niye aldın GEDİK ,ayrıca 1,360,000 lot işlem yapıyor 755bin alıs 600bin satıs SONUC 150K.
Biraz hisseydi Deniz şimdi ne oldugunda belli değil ,Gedik didik didik etti,bu arada A1-MEKSA-MARBAS cıktılar OYAK ise cıkıyor yavas yavas.
Her zaman yazarım KASA bu yıl İŞBANK-DENİZ ne kadar izin verirse ne kadar cıkarsa o kadar artar..Seneye masallah olur ancak...
İLAN vermişler ,,,Tasıyıcı aranıyorrrrr ,,, Denizde yükleme bosaltma işleri yapacak, hemen yükleme hemen bosaltma yapmalı acillll...
...Tsunami mübarek .YTD
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
Hangi sahıs veya kurum varsa bu tahtada işlem yapan kesinlikle ceza alacaktır.Yaptıgı işlemler hic uygun degıl kesinlikle SPK incelemeli.Bugunku işlemlere bak yine komedi...YTD
supheli islemler oldıugu acık ve net 10 gun once borsa 105 000 deniz 4.85 bugun borsa 105 000 deniz 4.25 bu dusus nasıl acıklanabilir hatta yine asagıya devre kesici her an yiyebilir dikkatli olun grafiignde icine ettiler hisseninde ve koskoca denizbank yonetimi buna musade ediyor borsada boyle abuk sabuk dusen tek banka hissesi konumunda icbc 3.50 den 5.15 lere geldi 3 gunde ..bu ise 3.50 ve altına gidecege benziyor oradan alıcıyım yazdım orolara kademelere
yahu ben teknikci adamım ne dedim 4.56 altında ise yaramaz sence bende mal olabilirmi elimde bırakacak kadar safmıyım gidisatı gorupte:28: ohhooo bildigim tanıdıgım cok hisseye yazarım ben yıllardır ezberledik artık ama bu ezber bozdu grafikte bozdu 3.50 altına gidecek gibi yangından mal kacırır gibi buldugu her kademeye mal bastıgına gore ..oralarda yazarız tekrar
dostum çok sinirlisin ama gerek yok ,,, benim yazdıklarımla para kazanılacaksa ,,, al sana yaziim kazan : inşallah tavan olur bugün:))) ama burada insanlar fikirleri paylaşıyor naçizane ,,, karşılık edep sınırlarını aşınca utanma falan çok hoş olmamış gibi cevabın ,,, ama neyse son zamanlarda toplumda bir sinir harbi mevcut malumunuz ona verip geçiyorum bu konuyu da ,,,
bol şans
Buralardan tepki verirse 6,75 GAP hedefi gündemde... YTD
Fitch, denizbank ve bağlı ortaklıklarını görünümünü 'pozitif'e yükseltti
Hadi bakalım Ayıklasınlar Pirinçin taşını...Yavrum kasa sen İŞ sin işinide biliyorsun...YTD
Bas bas biraz daha suyunu da cıkar cılkına da cıkar biz bekleriz ...YTD
fitch not yukselitoyor endeks 101 den 105 e geliyor bu hala dusuyor bende hergun 3.50-3.90 aralıgına 15 000 lot alım giriyorum madem yukarı gitmiyor asagıya devre kesici bekliyorum bir anda bakmısın 50 kademe inmis icbc 3.40 den %80 yukseldi sadece 5 gunde birde buna bak 5.46 dan baslattıgı dususe hala doymadı hergun yazamya devam sonucta grafigin icine ettiler grafige gore 3.40 lar hedef
satıslar durmadı durmus gibi yapıyor alıcı bulamayınca pazartesi dusmeye devam eder merak etme adamların kafasında bir fiyat var oraya cekecekler hicir olumluluk ise yaramadı benim tahminim 3.40 lar
icbc gibi kucucuk bir anka 10 gunde %110 yukseliyor 3.40 lardan 7.15 oluyor buna bakınca 5.46 dan %23 dusuyor ..denizbank icbc nin kac katı ve alt tarafı sadece halka acık kısmı 0.14 yahu 5 milyon lot hisse var dolasımda ....galip ozturk icbc yi tek basına tasıdı ....denizi ise spkler elbirligi ile dusurmeye devam ediyor daha da dusecek gibi neden cunku bi galip ozturk degilller onun tırnagı kadar bile paraları yok culsuzlar ..galip ozturk bi gelse bu hisseyi komple 5 milyon lotuda alır 10 liraya tasır .
4,10 olmuş yaa ,,, bugün 3,99 kapatır :)))) ağam eğleniirr biizmle :)))) speğin klasik hadi bebeğim lap dance yapalım ayakları ,,, :halay:
ytd
Gedik bi kalkinmaya daliyor bi buna bugun kalkinmaya devre kesici yaptirtti yarin da buna gelsin sira bari offffffff
bosuna heves etmeyin bu artık banka hissesi olmaktan cıktı 1 aydır bu artık pecete kagıdı 3.sınıf patron hissesi gibi ..simdi bakıyorsun bugun butun hisseler cuma gunku fiyatına geri geldi buna bakıyorsun hala 20 kademe asagıda ..endeks cıkıyor dusuyor endeks dusuyor endeksin 3 katı dusuyor bugun endeks dusmuyor yine %1 dusuyor ....pazartesi endeks %2 dustu bu %6 dusen en cok banka hissesi oldu ....endeks 99200 den %5 yukseldi bu %2 yukselerek en dusuk cıkan banka oldu ...bundan hayır gelmez dedigim gibi 3.40 gelmeden olmayacak bu hisse durumu boyle goruyorum
ben piyasa bozmazsa yukarı hareket bekliyorum açıkçası ,,, iyice hacimle birlikte sıkıştı ,,, geri de kaldı endeksten ,,, yukarı bi çizicek gibi duruyor ,,,
ytd
alış yaptım biraz 4,04 ten ))) taven usta umarım beklediin çıkmaz )))) 3,40 falan ,,, acıtır yoksa :drunk: )))))
hadi benim rusçuk ayanım )))) bak 4,15 görmüşsün ,,, yine pire çıkıp zort diye inerek ))) yap bi 4,2xx svindir şu garip kullarını )))),,, 4 altı stop olurum acımam
ytd
cuma gunu endeks 104300 kapatırken 4.25 ti endeks bugun 104600 oldu 4.15 te kaldı bu hissenin icine etti birileri 5.46 dan beri....abu sabuk harektlerle dustu 3.38-50 aralgıından 500 000 lot aldılar bugun bakıyorsun 4 te surunuyor hisse anlamak mumkun degil demekki gel gel yapmak icin yapılan sahte alıslarmıs ..grafik 3.30-40 aralıgı diyor ben bekliyorum acıkcası biyere gittigi yok nasıl olsa ..asagı gelecek bu durumda ..spek dandik spek soyle galip ozturk gibi paralı spek olmalıki 3 lerden 8 ustune getirdigi gibi icbc yi bunu da getirsinler..valla banka olmaya calısan bir kurulus benim gozumde hatta 3.sınıf patron hissesi ...1 aydır icine edildi bu kagıdın eskiden boyle degildi ...yukselmeye gelince cay kasıgı bile degil dusmeye gelince kazan kazan dusuyor ..
bak simdi endeks 5000 puan cıkarken yukselmeyen eski fiyatının 10 kademe geriseinde kalan hisse endeks azıcık dustunmu nasılda kosa kosa paldır kudur dusuyor banka degil bildigin patron hissesi
taven hocam piyasadaki payı %0,15,,, yani piyasada hisse yok ki,, kademeler bomboş ,,, cebinde 1-2 miosu olan at koşturuyo :))) devre kesiyo ,,, ama benim stratejm hissenin peer leri ( finans,şeker..) yukarı hareketini yaptı yani,,,, ve bu korelasyon işliyo genelde ,,, sabahtan 4,04 alışı girdim ben de ,,, ama bakalım 4 altına sarkarsa ,,, stoplayıp geçerim ,,,, ama tepki vermeli ,,,, siz benden daha iyi biliyosunuz hissenin geçmişini ,,, bir anda çok sert tepki veriyo aşağı da yukarıda ,,, bakalım bu sefer yapacak mi ,,,, bekleyip göreceğiz ,,,
çok uyuz sahibi var 1 puana satıyor bu ne.. yaw bırak gitsin lotumu var piyasada..sattık götürebilirsin artık...
ulan seans bitticek , hacim 140K tl ))) şaka gibi ,,, yaprak kımıldamıyo ,,,,, hadi bakalım sen seversin cumaları :) yap bi saçma harekette devre kes bebeğimm :)))
ytd
gecti borun pazarı sur esegi nigdeye bu anca asagıya devre keser ..rusya ile ara bozulur duser ulan rusya ile aran iyidir yine duser endeks cıkar duser endeks duser endeksin 5 katı duser ...3.30 lara inmeden adam olmayacak bundan ...endeks 106 000 olmus daha 1 15 gun once endeks 106 da iken 4.40 tu bu onu gec daha cma gunu 4.25 gapini bile kapayamadı bundan adam olmaz 3.30 bekleyirum
spek kardeş ,,, biraz yükseltsen hiç fena olmaz hani ))) geri kaldı bizim rusçuk ,,, )))))
yanlıs at bu.. alanın elinde kaldı 5.46 dan beri dususe duse ...dogru at kronta oynadık %34 karla ayrıldık ...3.30 beklentim hala koruyorum nedir kural cıkamayan kagıt duser ki bu kural 5.46 dan beri isliyor ..bildigin banka degil tuvalet pecetesi patron kagıdı olmus bu
Mahkeme, Denizbank adına 2012 yılı için tahakkuk ettirilen KKDF kesintisi ve cezai faiz ödemesinin yürütmesini durdurdu
Mahkeme, Denizbank adına 2012 yılı için tahakkuk ettirilen KKDF
kesintisi ve cezai faiz ödemesinin yürütmesini durdurdu.
Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Vergi Denetim Kurulu İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Vergi
Dairesi tarafından 2012, 2013 ve 2014 yıllarına ilişkin tahakkuk
ettirilen KKDF ve cezasının iptali için İstanbul İdare Mahkemelerinde
iptal davaları açıldığı duyurulmuştu.
Mahkeme, Bankamız adına 2012 yılı için tahakkuk ettirilen
6.620.135,67 TL tutarında KKDF kesintisi ve 6.884.798,27 TL tutarında
cezai faiz ödemesinin yürütmesinin durdurulmasına karar vermiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635604