sencer dayi.. bunlar nerden cikti.yine ayni.muhabet mkk satacakmis.. dur bakim yarinda biri cikar ne oluyor..engin tecrubene gore
Printable View
sencer dayi.. bunlar nerden cikti.yine ayni.muhabet mkk satacakmis.. dur bakim yarinda biri cikar ne oluyor..engin tecrubene gore
Sayın hissedaslarim, Hayırlı.olsun üst pazar, şimdi bizi neler bekliyor acaba, yol.haritamiz nasıl olacak, saygilarimla
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü hareket hiç yakışmadı Frigo ya, böyle bir günde olmaması lazımdı, dört gözle bir üst pazara çıkmasını beklerken
Artık gün içinde alan aynı gün satamıyor sürekli bürüt olacak ödül mü ceza mı anlamadım üstüne birde yukarı aşa hareket yaptı diye üç ay tek fiyat cezası da veriyorlar.:((Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket ana pazara geçebilecek şartları taşırken baskınvari yapılan bu değişiklik ile şirketin alt pazara alınması çok absürt oldu. Şirket başvurmadığı halde BİST yönetimi şirketi alt pazara aldı.Kotasyon yönergesinde 36. madde şirketin başvurusu üzerine işlem yapılır. diyor. Şirket de durumu kabullenmiş gözüküyor, işin ilginç yanı. Alt pazarın yakın izlemeden pek de farkı yok.Acaba tahtacı tek fiyata geri dönmek için mi tavan taban yaptı diye de düşünmüyor değil insan.
Ceza mı geldi, frigoya
Sayın Sencer, bende anlamadım, şirket başvuru yapacak diye beklerken hop bir kararla alt pazara alıyorlar, halbuki ben bu akşam yada pazartesi başvuru bekliyordum, orası da ilginç hakkaten, ama sonuçta bir üst pazar, haberi ve bu habere verilen tepki, manidarONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ceza yok, fikir yürütüyorum.Pazartesi tavan-taban olursa yine, ceza gelebilir.
İşin aslı gidecek yolumuz varsa tek fiyatı tercih ederim. AKDde de 1 haftadır hisse toplayan Gedik tavandan vermiş gözüküyor.Yaptığı taşeronluğun ödülünü verdiler galiba.Enteresan işler oluyor. Hakkımızda hayırlısı.
Hiç sevmem gediği, zaten, ne diyelim hayırlısıONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tebliğ açık önce alt pazar sonra anapazar sana seçim hakkı vermiyor 2019 başvurduğunda kotasyon tebliği vs farklıydı şuanki durum bu
aralık 15 gibi ana pazar geçiş hakkını alır bence
ana pazarda istenenler son 2 sene kar frigoda var
öz sermaye sermayenin %25 fazla olmalı bizde 3 kattan fazla
halka açık payların değeri 30 milyondan fazla olmalı bizde 100 milyon
10-15 gün dinlenir sonra frigo başvurusunu yapar ve ana pazara bence geçer
Sayın tarık1234, öğrenmek için soruyorum tebliğin ismi nedir ve hangi maddede doğrudan ana pazara geçilemeyeceği belirtiliyor.Ben kotasyon yönergesi ve pay piyasası yönergesinde herhangi bir ifadeye rastlamadım.Paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
Defaten okudum fakat YİP'ten doğrudan ana pazara geçilmez ifadesine rastlamadım ama hissenin likitide şartını sağlamadığını fark ettim ki sebebi tek fiyat ile işlem görmesiydi. Onun haricinde bütün ana pazar şartlarını taşıyoruz, umarım değdiğiniz gibi ana pazara aralıkta geçeriz.
Kotasyon yönergesinin güncel halinde 35. Maddede açıkça belirtilmiş:
https://i.hizliresim.com/zW0tbl.jpg
Burda aynı yönergenin 33. maddedesinde pazarlar arası geçişten bahsedilmiş ve kriterler için pay piyasası yönergesine atıf yapılmış:
https://i.hizliresim.com/xhXoI0.jpg
Pay piyasası yönergesinde de kriterler açıklanmış... burda önemli kriterlerden biri likidite < 7,5 ....
https://i.hizliresim.com/HAuBzc.jpg
Likidite Kriteri: 1 Milyon TL işlem hacmi ile payda günlük bazda oluşan ortalama fiyat değişim oranını ifade eder. Bu değerin hesaplanmasında Amihud İllikidite Ölçümü (Amihud Illiquidity Measure) yöntemi kullanılmaktadır. Değerlendirme dönemi süresince payda meydana gelen günlük fiyat değişiminin mutlak değerinin, ilgili payın ilgili gündeki işlem hacmine oranlarının aritmetik ortalama değerinin 1.000.000 ile çarpılması suretiyle bulunur (işlem hacmine özel işlem bildirimleri dahil edilmez).
Arkadaşlar, bence önemli.olan gözaltından çıkması idi, onu da başardı ve güven verdi, Alp pazar yada ana pazara zaten belli bir süre sonra gerekli şartları taşıyınca geçecekti
Ama Gedik kullanılarak yapılan bugünkü hareket gozlatindan cikan hisseye karşı yapılmış kötü bir hareketti, sonuçta Güven meselesi, bu kadar basit mi bu işler, bugün bu haberin etkisiyle tavandan alan birçok ky olmuştur, yazık değil mi, onlara, bir günde yüzde 20 zarar,
Teşekkür ederim, sayın tarİk1234 ve leganda1903.
Arkadaşlar kolay gelsin legenda1903 arkadaşımızın koymuş olduğu 36 maddede ortaklık başvurursa alt pazara geçiş olur diyor.o zaman süre 28 kasımda dolacaktı.şirket daha başvurmadan neden bist alt pazara kendi aldı.acaba pazar ayarları ARALIK ayında belli olacağından şirketin oyalanmasınımı engelledi.ytd
Okumam var.o altı çizgili yerden önce diyorki şartlar uygunsa şirketin başvurusundan sonra alt pazara alınır diyor.şirket başvurmadıki bist kendi aldı alt pazara.tuhaflık orda.ytd
İstanbul Anadolu 15.Asliye Ticaret Mahkemesinin 2013/269 Esas sayılı dosyasından 19.02.2013 günü saat 17:59'dan itibaren iflasına karar verilen ve T.C. İstanbul Anadolu 3.İcra İflas Müdürlüğünün 2013-5 iflas sayılı dosyası ile iflas tasfiye işlemlerine başlanılan müflis DOYSAN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. (VERGİ NO:7340568755) iflas masasında:
İflas İdaresince Garanti Menkul Kıymetler A.Ş.'nin yatırım hesaplarında tutulan T.Garanti Bankası A.Ş.'ye rehinli bulunan müflis şirketin Frigo-Pak Gıda Mad.San.ve Tic. A.Ş. Hisse senetlerinin tamamının paraya çevrilmesine karar verilmiştir.
Bundan sonraki süreç ile ilgili olarak bilgi edinildikçe kamuoyu ile paylaşılacaktır.
1.165.000 LOT.
AÇIKLAMAYA BAK HİZAYA GEL
NASIL PARAYA CEVRİLECEK?
-BORSADA SATIŞ MI?
-NİTELİKLİ YATIRIMCIYA SATIŞ MI?
-TAHSİSLİ SERMAYE KARŞILIĞI SATIŞ MI?
K012 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasaya satış olursa hisse duman olur maazallah, tahtada zaten yeterli alıcı-satıcı yok. Umarım kurumsal yatırımcı bulunur da satılır. Tahta bu kadar lotun satışını kaldıramaz.
Araştırdım bulamadım.bu ıflas eden şirketin garanti bankasına ne kadar borcu var bula bilen varmı.ytd
Bu.lotlar borsada değil de blok.olarak mı satilacak, ayrıca bu lotlari.patron alamaz mı, sonuçta hisse toplama gibi birşey değil mi bu, yada bilerek mi, bu şekilde yapıyorlar, bu işte farklı oyunlar var gibi, alttan mı toplamak istiyorlar bu şekilde baskı yaparak acaba
33 den beri güzel dayak yiyoruz, bakalım nerde bırakacaklar.
noldu arkadaslar hala 1.1 milyn lotun satışı olmamış mı hemde bugun tavan?acaba hisseyi 40-50 lere cıkarıp ordan mı satacak su borclu olan sirket lotları:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4e75224dbe.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3405fa1d4f.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alt pazarda işlem gören hissemiz neden hala yakın izleme pazarı topiginde... Hissenet yönetimine sorarım...
Teşekkürler sayın cefaks.
https://s12.directupload.net/images/201228/dhahgoln.jpg
üç aylık takas