127.200-127.500 üzeri kalırsa 128.200 yapar mı ki yarın. yapıp aşağı yine dönebilir tabi ayrı mesele :)
Printable View
127.200-127.500 üzeri kalırsa 128.200 yapar mı ki yarın. yapıp aşağı yine dönebilir tabi ayrı mesele :)
Akbankta ne oluyor bilen varsa anlatsın arkadaş...
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba turktelekom kredisi yüzünden mi baskı altında
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Danaya yedi kişi giriliyormuş. tepeden bizi de yaz. Şorta ortak oluruz. İlk defa bi tebrik gördüm. bahane mahane uydurmadan. demek ki forumda demokrasi kişi haklarına pardon longa saygı duyan varmış . eyvallah kazancınız bol olsun. Ters tarafta da olsak. yeter ki palaya gitmesin paramız.:whistling::whistling::whistling::kalp::ka lp::kalp:
dünki düşüşün yarısı kadar çıktı hıı değişik :whistling:
20 yıllık borsa hayatimi bu saat itibarı ile batarakbitirmis oldum...hakkınızı helal edin ..esenlikle kalın...
Helal olsun dostum.
Bende 110 bin civarı zarardayım viop da. Az biraz lot kaldı, onlarıda sıfırlarsam bende bırakacağım. 5-6 yıl oldu benim ki. Siz baya eskisiniz...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben viopda değilim hisse yatırımcısıyım viopu bırakalı cok oldu töbeliyim
Bakalım bu fake mi yoksa yukarı doğru hareket basladimi yarın belli olacak iyi akşamlar
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada viopta tahminen 10-15 kere battım
acı dolu bir yoldur bu
yeni başlayanlar bu işten çabuk vazgeçse kendilerine büyük iyilik yaparlar
yarın tekrar düşürürse testereden kusacağım
Yarın Longlarin mı Sortlarin mi ışığı sönecek
Beyler bayanlar,
Diger long 3.207
Diger short 52.043
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene SGK primine esas olan rakam asgari ücretin 6.5 katından 7.5 katına çıkmıştı. Üzerine zorunlu BES kesintisi geldi, şimdi de MTV %40 arttı.
Bu kesim tasarruf edebilecek veya marjinal konulara (dışarıda yeme içme, turizm, eğlence, teknoloji v.s.) para harcayabilecek kesim.
Bakalım ekonomi nasıl etkilenecek.
https://resmim.net/f/yDgnVz.jpg
en fazla tekrar dener
Putin gelmiş.
Hafta sonu riski arttı.
Bakalım ne karar alacaklar.
Bugün TTNET Tivibu aradı süper pakete geçirelim 24 ay taahhüt verin 35 lira ödeyin dedi kabul ettim, 25 lira ödüyormuşum zaten.
Telekom var gücü ile kampanya yapıyor.
Ramcomen hersey mumkun tabi de ben farkli dusundum. Dun 6 ya 44 du yani gorunum long icin kotulesiyor gibiydi. Ama sanki yine duzeliyor gibi 3 e 52. Bilemiyorum tabi sadece yorum. Ayrica Merill longlara dokunmadan maca devam ediyor simdilik 86500 adetle. Teb ve Credit ise bu surecte kapattilar bir kisim ama ikisi toplam 100.000 adetle devam ediyor. Pastaya inanma pastasiz kalma demisler. Iyi akşamlar
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şortculardan borsayı düşürme vergisi alınacakmış kazançtan %10 birinin kulağına su kaçıralım. Zaten kazanamıyoz. Hep devletten alacaklı durumdayız :)
19.30 da blşomberg de 4 cent muhabbeti vardı. enflasyon 7-8 faizler aynen 7-8 olur da kurda 4 olursa neden olmasın dedi. Bir de MTV zammının ekonomiye olumlu yansıyacağından bahsetti. Şimdi çoğu zamdan dolayı arabasını satacak haliyle 2. el fiyatları düşüp piyasa canlanacak.Alım satım derken vergi gelirleri artacak Bir taşla iki kuş. arba almanın zamanı geliyor gibi. 200 bin endekse artık bir BMW çekeriz. Tutarsa benim tutmazsa Nasrettin hoca nın olsun :):whistling::whistling::whistling::kalp::kalp::ka lp: geceye uzunla girdik. bakalım sabah yine ter atacak mıyız?
Arif Coşkunâ€
@CskArif
Takip ediliyor
Daha fazla
Dün gece nerden döneriz dedim, %80 çoğunluk 90-95 aralığı dedi, bence biz bu işi bilmiyoruz gidelim kum da oynayalım.borsa bizim neyimize
YİĞİDİ ÖLDÜR (Yiğit Buluttan bahsetmiyoruz) HAKKINI YEME DEMİŞLER. BİZİM İÇİN TERSE DE KALSAK ARİF ARİFTİR. :) BEN KUM OYNAMAYA GİDİYORUM HEHEHE
Şimdi tarih kitaplarında bizim orduların nasıl cenk ettiği yazılır.
İlk önce karşı tarafa yardım gelecek yollar, köprüler v.s. çok önceden kontrol edilir.
Sonra cenge başlayınca önce yenilmiş gibi geri çekilinir
Sonra da baştan gizlenmiş yedek ve diri kuvvetler sağdan soldan devreye sokulur.
Hap aynı numara yapılınca belki batı işi öğrendi her savaşı kaybedip gerilemeye başladık.
Ama borsada tutabilir belki.
işim çıktı kapanışa bakamadım, pasife yazildigim şortlar gelmemiş, mecburen geceye long kaldık. .pal amca bi kiyak gecsede sabaha şöyle arti 500 gapli acsa ne datlu olur...
vergiye bastı zammı. neymiş efendim bütçeye para lazımmış. ulan bu para milletenmi çıkacak. az yiyin için yada beslediğiniz yandaşlardan toplayın haracınızı. bindiğiniz 1 milyonluk lüks makam arabalarına cebinizden benzinmi alıyorsunuz zorunlu trafik sigortasınımı yaptırıyorsunuz yoksa bakım için al buda benden olsun mu diyorsunuz. sonra neymiş 40-50 bin tl arabaya niye biniyorsunuz. iyi o zaman eğilinde binelim sırtınıza size benzin sigorta bakım gerekli değil 2 dua sizi her yere götürtür. düldüller.
iShares MSCI Turkey (TUR)
41,740 +0,790 +1,93%
bulumberge çıkan ileri zeka vergiler akıllıca falan dedi
kendisinin arabası yokmuş, mtv den etkilenmiyormuş
bu adama bu zekayla uzman deniyor
insan, insanlığından utanıyor
Bu arada TROLLERE bir haberim var, MTV sizin için de aynı, siz az ödemeyeceksiniz