Sayın hergun57;
Hisse zaten gözaltı pazarında, düşmesini ve yükselmesini engellemek için tahtasını kapatmaları gerekir...
Bizim ülkemizde yetkililer ve etkililer işine geldiği gibi , adamına göre davranıyor....
Printable View
Valla ben de anlamadim ama satmadim. Investing e bakayim dedim millet alabilmek icin ugrasiyor. Nasil is anlamadim. Tahmimimce bir ara 3 taban yapar sonra yine biraz daha tavan, yerini bulur. 70 milyona cikmis piyasa degeri. Gayrimenkulun degeri vs ne kadar eder bilmiyorum. Sirketi degerleme yapmak cok zor. Ben indirgenmis nakit akisi degerlemesini iyi yaparim ama bunda bir done de yok.
Ustadlar 3 taban yapan kagit alinir derlerdi eskiden. Bakalim nerede trak orada birak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Araba,Bu süratle giderse şarampole uçması yakındır.. üç takla mı atar, kırk takla mı atar bilinmez.😃
Sizdeki sabıra da hayran kaldım,Tebrik ediyorum.. Umarım sevinciniz dsim olur....
Borsadaki şirketlerin , ,gayrimenkullerinin, cirosunun, hisse fiyatına pek bir etkisi yok..Deli bir pilot ,istediği yöne uçuruyor kağıtları...Ekiz şirketi de fason üretim yaptırıp para kazanmakta ve ayakta durmakta.. Geleceğini de patronları bilir..
burya yazi yazin insanlarin kafalarini bulandirin, tuzaklara dusurun...90 kurusken ,bilancoyuda gordum..sektorun gelecegine bakarak frigo gibi olabilir dedim. ve 1,5 ay sonra frigo gibi olmus oldu...o donemde benim yaziyi okuyup yararlanan varsa hayrini gorsun,sonucta artik ben zan altinda degilim. aslinda su an o donemde boyle bir iddiali yaziyi yazmami n yanlus oldugunu anladim...bundan sonra ,bu gibi tahralarda onceden olacaklari ,sorumluluk tasidigindan dolayi yazmamaya karar verdim..
Evet haklisiniz. Tam kumarhane. Borsanin tadi yok. Bakalim nereye kadar gidecek. Zaten 10 da birine dusmustu bi ara, o zaman unuttum gitti. Simdi de nereye kadar giderse o kadar. Bu kadar hareketi nasil yaptilar vallahi hayret ettim. Borsa tarihinde kisa suredeki en buyuk yukselislerden birisi olabilir mi
[QUOTE=klasse;4397876]Evet haklisiniz. Tam kumarhane. Borsanin tadi yok. Bakalim nereye kadar gidecek. Zaten 10 da birine dusmustu bi ara, o zaman unuttum gitti. Simdi de nereye kadar giderse o kadar. Bu kadar hareketi nasil yaptilar vallahi hayret ettim. Borsa tarihinde kisa suredeki en buyuk yukselislerden birisi olabilir mi
Bu hissenin yükselişine benzer hareketi,eski ismiyle ffkrl,yeni ismiyle Q.finans kiralama yaptı... Yıllarca 80.Kuruslarda süründü,sonra Finansbank satıldı, Şirketler el değiştirdi falan derken Korona hikayesi çıkmadan önce borsa yüksek olduğu dönemlerde o hisse 150.TL civarında işlem görüyordu... Şimdi 107.TL..
Borsada içi boş şirketler uzay roketi gibi uçuyor...Olmaz denilen herşey olabiliyor..
Ekiz şirketi de bunlardan biri olabilir...Yada tam tersi...Borsa çöplüğü batan şirketlerle dolu..Uzel traktör,Cbs boya, aklıma gelen ilk şirketler.. .
Geleceği bilemeyiz..Her zaman tedbirli olmalıyız, aç gözlü olmamalıyız diye düşünüyorum.... Saygılar sunuyorum
Vaybe abim benim vallahi çok sevindim inşallah ekiz ve rtalb gibi kağıtların olur tabi dipten almak şartıylaSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissse uzay mekiği gibi gidiyor,ama Forum sayfasında kimseler yok.Enteresan...Ulusal 30.Endeks Hisselerinin yatırımcıları sürüne dursun.. Gözaltı pazarı kağıtları milleti ihya ediyor..
demekki tavan yapanın sadece kendisinde var yıllarca 30-40 kuruşlarda bekle 1 ayda 50ye katla
şeytan diye alabilirsen al 5-10 bin lot görsün ebesininkini,.resmen kumarhane (20 bin lot duraydı iyi para kazanacaktık (gerçi o zamanda kuruşlarda sürünürdü))
bu ekiz, faaliyette mi, yağ ve sabun üretimi var mı acaba, firmaya bilançosunda 10 kişi çalışan gözüküyor;
10 kişiyle miyapıyor buişleri
mesele logo yazılılım 1190 kişi çalıştırıyor
ekiz'in ürettiği yağ markalarını internette arattım, satan herhangi bir site göremedim?
hangi marka sabun üretiyor,
bilen var mı
çarpılmayın?
8, 9 belki 10 yıldır bu kağıttayım. zamanında elinde kalan arkadaşlarla telefonla bile görüşmekteydim. bu tecrübelerime göre yazdım. elimde tabiki gerçek bir veri yok.
Öyle deme hacıbaba, 2004 yılında hiç unutmam aynı böyle yatırım ortaklıkları tavan tavan gidiyor, 1 tl değeri olan hisseler 7-8 tl lerde işlem görüyordu, yine tavancı arkadaşlar vardı nerde tavan olan hisse varsa alırdı, içi boş dolu fark etmez, şimdi yine aynı oldu, ama cesaret edip alan kazanıyor, korkaklar ve sağlamcılar kazanamıyor, bir gün gelip sağlamcılarda dayanamayıp alınca başlayacak düşüşler yandım anamlar, gördüğüm kadarıyla daha sağlamcılardan hisse alan yok, yani daha çok tavanlar olacak ve seyredeceğiz....
Burda nedense kimse yok ama diğer sitelerde Ekiz forumlarında dünya kadar insan varmış.. bende yeni gördüm.
Ben investing e baktim. Orada epey var. o yuzden tutuyorum. Bir kismini 0,40 tan almistim. Inanilmaz birsey oldu. Satacagim zamani bilmiyorum. Ispanyadaki zentinlerdeki sorundan dolayi bir talep patlamasi deniyor ama piyasa degeri 150 milyon TL ye geldi. Alyag da benzer bir hareket yapiyor. Piyasa degerleri cok uzak degil.
Vurguncu tayfa ilk üçte hayret nasıl tavan olmadı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Operasyon olmuş geçmiş olsun. Şahsen 20 den girenlere büyük geçmiş olsun. 0.25 kuruşlardan 20 lere giden hisse de çok büyük oyunlar dönmüştür. Daha eski noktaya gelir mi bence çok zor. Çünkü 20 TLlik potansiyel yok. Aşıyı bulsa bile o kadar etmez. Küçük Yatırımcıya çok büyük kitlediler malı. Soluğu nerede alır Allah bilir.
Yermi kattan fazla çıkardılar, şimdi ise tekrar yarıdan fazla düştü. Good game! Nasıl olsa bilinçsiz yatırımcı çok bu ülkede! iki grafik muhabeti iki söylence ile hemen kefal gibi oltanın ucundaki şişirilmiş fiyattaki hisseye zıplıyorlar! her fiyattan hisse yedirecek adam kolaylıkla bulunuyor bu ülkede!
investing te şu muhabet dönüyor: "kimse malını satmasın, zaten istesinizde satamazsınız, o yüzden satışı geri çekin, başka yatırımcılar gelsin alsın diyorlar." bir adım öncesinde ise 50-100 tl rakamlarını telaffuz ediyorlardı. çocukluğumuzda oynadığımız oyunlarda bu tarz kandırmacalar olurdu. oradaki yazışmaları gördükçe bu sistemle ve bu yatırımcılarımızla borsada büyüklerin çok rahat para kazanacağını anlıyorsun.
sen satma ben satayım diyor. borsayı yatırım aracı olarak görmeyen herkse kaybetmeye mahkumdur.
bu satırlarıda aslında 8 yıl önce almış olduğum Ekiz leri zararsız satmış olmanın mutluluğu ile yazıyorum.
yıllar gözlemlediğim duruma göre bu saatten sonra Ekiz yatırımcısı mümkün değil parasını geri alamaz.
bunların oyunları borsaya girme noktalarından başlıyor. aracı kurumları da BİZİM MENKUL DEĞER di.
hele birde cayman adaları oyunları varki.
ben otyuduğum yerden bunların türlü oyunlarını sezer ve görürken devletin yetkili kurumları nasıl bir şey yapmaz/yapamaz anlayamıyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
devlet hisseyi yakın izleme pazarına alarak demişki, bunlar dolandırıcı... adam bunu bile bile gelip bunlara para yatırmış, kazanmışsa ne ala,kaybedersede kısa yoldan zengin olma hırsıdır.ne olmuş yani millet evde kaldı zeytinyağı ile mi yıkanıyor :) 3 kuruşluk firmalar 2 ayda 20 kuruşa çıkıyor,niye çıkıyor diye bakmadan malı alanlar borsayı böyle böyle öğrenecekler.
https://s12.directupload.net/images/210102/3heuguy8.jpg
üç aylık takas
Açıklamalar
10.01.2020 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak; Şirket Yönetim Kurulu'nun 25.12.2020 tarihli, 2020-23 sayılı (bugün) alınan kararı çerçevesinde; Şirketimiz ile VERDE Yağ Besin Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş. (VERDE) arasında mevcut sözleşme yenilenerek, 25.12.2020 tarihinde, bir yıl süreli " Zeytinyağı Alım-Satım ve Fason Üretim Sözleşmesi" imzalanmıştır.
Sözleşmede; 01.01.2021 tarihinden geçerli olmak üzere, EKİZ adına VERDE' nin üretim tesislerinde fason rafine üretimi ve/veya ham ve rafine zeytinyağı, sızma zeytinyağı, natürel yemeklik zeytinyağı, pirina yağı ile zeytinyağı türevlerinin alım -satımı ile VERDE' nin teslim aldığı ham zeytinyağının ve VERDE' den teslim edilen rafine zeytinyağının piyasa şartları mümkün olduğu müddetçe (fiyat, tedarik, satış) 250 ton / ay olarak yapılması öngörülmüştür.
Şirket ile Verde arasında 10.01.2020 tarihinde imzalanan "Fason Rafine Üretim ve Alım-Satım Sözleşmesi" kapsamında ise; 2019-2020 sezonunda ülkemizde zeytinyağı üretim noksanlığı ve bundan ötürü zeytinyağı fiyatlarında yaşanan yükseliş sonucu, Şirketimizin finans kaynakları ve piyasa şartları çerçevesinde, 10.01.2020 tarihinden bu yana toplam 42.596.453.-TL.'lik 253 ton / ay zeytinyağı alım-satım işlemi gerçekleştirilmiştir.
9 ayda 20 milyar satış yapmış son 3 ayda 22 milyar görünüşe göre iyi bir kar yazması lazımm
duseni kirmis yarin yukari hamlede tavan olabilir ayrica yag fiyaylari son 3ayda ikiye katlandi ve bu ay icerisinde yeni nir zsm bekleniyor
çok az aldım almaya devam edeceğim..
yağ fiyatları uçtu ekizde uçar mı acaba diye alıyoruz spek ses ver...
spek beni bekle mutlaka..:halay:
F/K oranı Yıldız Pazar, Ana Pazar dahil neredeyse bütün BİST hisselerinden daha iyi. F/K: 4.36....Hatta geçenlerde üst pazar başvurusu yapan UFUK hissesinden bile daha iyi. Buralar değerlenir.:halay:
4.36 F/K, 2.53 pd/dd değeri ve 5.7 M dolaşım lotu ile muadilleri 100 TL üzerinde. EKIZ kaç 6.80 yersen :)
Bugün gelen bilanço ile özsermayesi biraz daha arttı. 36.8 M oldu. Doğal olarak pd/dd 1.75' e geldi. Rasyolar anlamında en ucuz Yakın İzleme şirketlerinden birisi EKIZ.
EKIZ>7.00 üzeri olursa birşeyler satın alınmaya başlandı demektir.