https://i.hizliresim.com/WGOWJY.png
Printable View
Haftaya Cumartesi akşam 19:30'da Bursaspor ile oynayacağımız lig maçında bu sezonun seyirci rekorunu kırmalıyız. Takımımız çok güzel bir ivme yakaladı. Artık bahane üretmeyi bırakıp, takımımızı stadyumda daha da kalabalık şekilde desteklemeliyiz.
41 461 kapasite dolmalı artık.
inşallah her maçı kazanır da vefakar yatırımcısı da kazanır.
Bas ulan aşağı artık öğrendik salı 2.06 al maçtan sonra 14 ten vur kafasına sen öyle bizde böyle devam et her hafta
Bu karakterli gene aynısını yapar takımın kazanması önemli değil ama Birgün gelecek
Hissesi umrumda bile değil... yeter ki sen hep böyle galibiyetlerle devam et... diger hususlar teferruat...
Erman Toroğlu: Trabzonspor’un olayı çok gol atması değildi. Çok gol yemesiydi. Rıza Çalımbay, Trabzonspor’da gol yeme sorunu çok çabuk çözdü. Bu çok zor bir iştir. Bu takımın gol yememesi lazımdı ve Rıza Hoca da bunu çok hızlı şekilde halletti...
Helal olsun Rıza Hoca’ya...
strese gerek yok.
borsanın doğal kuralı böyle maalesef.
bi uyduruk haber sızdırır içerden bir hain ters köşe oluruz.
2015 de royal denizcilik tspora resmi olarak sponsor oluyor.
bazı medya ;sarraf davasında "tspor a.ş de kara para aklandı" diye duyuruyor .
ama böyle birşey yok tabiki. royal sarafin şirketi doğru ama resmi olarak KAP bildirisi ile imzalar atılmış.
en kısa zamanda, gereksiz altına inilen 'yeşilin 'üstüne yerleşcez .
https://i.hizliresim.com/jQ7mam.png
Trabzonspor 4-0’ın rövanşında Salı günü TFF 1.Lig ekiplerinden Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo Mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay bu mücadele de genç oyunculara forma vermeyi planladığı öğrenildi. Trabzonspor’un Antalya kampına katılan Furkan Yıldırım ve Hüseyin Türkmen’e gün doğdu. Oyuncuların Antalya’daki kamp performansından memnun kalan Çalımbay ilk etapta Hüseyin’e 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Furkan ile de 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Bordo Mavililer savunmada Uğur, Durica ve Akbaşâ€™ın yokluğunda bu iki isme şans vermeye hazırlandığı öğrenildi.
Son bir ayda çıktığı maçlarda yenilmeyen Trabzonspor, puan ortalamasını öncesine göre 2,5 kat artırırken, bu alanda Avrupa'nın 7 büyük liginde en fazla gelişim gösteren 8.takım oldu: https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...akiplere-calim …
Trabzonspor’un ilk 15 haftada kazandığı puanlar:
2017/2018 - 25 Puan
2016/2017 - 18 Puan
2015/2016 - 20 Puan
2014/2015 - 22 Puan
2013/2014 - 24 Puan
2012/2013 - 23 Puan
2011/2012 - 21 Puan
2010/2011 - 36 Puan
Bursa - karabük deplasman- ( devre arasi)-konya deplasman - fener - goztepe-
Gençler deplasman- basaksehir...
3 deplasmanda kolay gibi. Zaten 2 si lig sonuncusu ile 17. ...Basaksehir maçına kadar puan kaybetmezse lider. Bizimki de Hayal işte. Inşallah olur.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7cabf6943f.jpg is' in aldigi kâğıtları severim.
MAÇ GÜNÜ | MATCH DAY
âš½ï¸TrabzonsporBBErzurumspor
â° 12.12.2017 Salı | 17:30
ï¸ Medical Park Stadyumu @MPStadyum
Abdülkadir Bitigen
Aspor Ts Live
Ziraat Türkiye Kupası
#BugünGünlerdenTrabzonspor #FırtınanınYolunda
#HaydeMaça @Trabzonspor
Maç sonuçlarını ciddiye almak lazım tek tek düşününce değil doğru ama bir hedef çizmeye başladığında bir trend oluşturur ve spekcik/ciklerin eli o zaman satmaya gitmez zira mal kaptırmaktan korkarlar bu haftaki Bursa maçı trendin net oluşması adına çok önemli ama önümüzde bir Halkbank süreci var bizi hedef anlamında değil ama kısa vadeli etkiler zira bunu bu güzel huylu spekcik/ler trade amaçlı kullanabilirler açığa satıp yani haber düşünce mesela 2.45ten küt açığa sat 2.24-25ten topla ne oldu ekmeklerine yağ sürüldü yaklaşık %8-9 civarında...sonra trend bozulmazsa yani klüp sahada varlık göstermeye devam ederse 2.61lere yol alabilir haber gelecekse de en başındaki rakam/lar değişir...ben bu hissede 1.5-2 sene kaldım ve aşık olduğumu gördüm hisseye, yaklasık 15 yıllık borsa tecrübemde ilk kez, tabi bunda en önemli etken haber akışını iyi duymak ve fanatik Trabzonsporlu olmak vardı...siz siz olun hiç bir hisseye aşık olmayın...sizinle beklentilerimi ve tecrübemi paylaşmak istedim zira ben çektim burada hala çekenler var uyanık olun bu spekcik/ler ve tasmalılarına para kaptırmayın...selam ve saygılarımla
-He bi de twitter açtım, bir eleman çok takipçili demiş ki yav neden bu speklere kızıyorlar onlar olmazsa hisse olmaz...olur kardeşim bal gibi olur hissleri hoşafa çeviriyorlar bıraksınlar millet alsın satsın trend varsa yatırımcı da kazansın spek, hep ben diyor 2/3 bana 1 sanaya bile razıyız ama kimi hisselerde 10 bana hiç sana modundalar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...798fbd8309.jpg iyi ki bir laf ettik
Lıgde son 4 maçın hepsinini kazandı içerde dışarda.kupada son 16 ya kaldı.iki kademe gitmiyor.demekki kendim adıma iyi yoldayım.adamlar baskı kurararak mal topluyorlar.bakalım bu baskı nerde bitecek.artık bu aşikar.onlarda gördü.bu takım lıgde şampiyonluğa.kupada şampiyonluğa oynuyor.ytd.
7 MAÇTA 12 MİLYON LİRA
Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Rıza Çalımbay’ın gelişiyle kabuk değiştirerek 7 lig maçında 4’ü peş peşe 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Bu performans aynı zamanda kulübün kasasını da doldurmasını sağ- ladı. TFF’nin performans primi olarak bu dönemde 5 galibiyetle yaklaşık 11 milyon TL kazanan Bordo-Mavililer, beraberlik için de 1.1 milyon TL almayı bildi.
50 gunluk H.O : 2.27
200 günlük H.O: 2.82
Zaten 2.82 olsa buradan çoğu kişi satar kaçar...bu illete bir daha bulaşmaz...
soru;ikili dip için son bir düşüş olurmu?
İho kalp krizi geçirmiş...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Yusuf Yazıcı için rekor transfer teklifi
Trabzonspor'un genç yıldızı için Manchester City inanılmaz bir rakamı gözden çıkardığı bildirildi.
Bu sezon sergilediği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çeken Yusuf Yazıcı, 3-0 kazanılan Antalyaspor karşılaşmasında Manchester City yetkilileri tarafından takip edildi.
İngiliz basınında çıkan haberlere göre; City, Bordo-Mavili ekibe 17.5 milyon poundluk (89.5 milyon lira) bir teklif sunacak. Premier Lig'de onu isteyen tek takım City değil. Arsenal ve Tottenham'ın da Yusuf'u transfer listesine ekledi. City menajeri Guardiola'nın gelecek için gençlerden kurulu bir kadro inşa etmek istediği vurgulandı.
İMZADAN SONRA KİRALAYACAKLAR
Yusuf'un transferi halinde mevcut City takımında fazla süre alamayacağı belirtildi. 1-2 sezonu kiralık geçirmesi beklenen milli yıldızın, daha sonra City'de banko oynayabileceği yazıldı. Bu transferde Arsenal ve Tottenham kulüplerinin yapacağı teklifler de önemli bir rol oynayacak.
Suraya bak bir futbolcu trabzonsporun degerinin yaridi ediyor enteresan takibe almaya deger ytddddddd
Tspor su duruma gore cok ucuz kalmis takim iyi gidiyor liderden sadece 7 puan geride sampiyonluk sansi var ve son uc ayda nerelerden dusmus kademeli alisa uygun geldi bana usteki arkadasin dedigi transferin gerceklesme ihtimali bile bu hisseyi yukarilara tasimaya yeter gibi geliyor baska bir beklentisi varmi trabzonun bilgisi olan paylasabilirmi ytdddddddd riza calimbay cok iyi bir hoca bunuda unutmayalim geldiginde takimi gorunce ben yedeklerle bile sampiyonluga oynatirim bu takimi demisti
İyi günler sayın forum üyeleri.spkek ta ...........................................
Şimdi yukarda ucuz-kademeli- v.s yazan üyelerimize bi hatırlatma yapayım burda bazı üyeler "biz istemezsek kalkmaz/inmez ıvır zıvır yazmışlardı hem de ulu orta.yazdıkları zamanlardan bu yana ne olduğunu aşşağı yukarı izlemişsinizdir ki halende izliyoruz...hep yazdım hiç farketmiyor şahsım için(çünkü yıllarca öptü)geçe geçe geçirmeyi öğrendim.bu cenabet tahtada alıcı satıcı vs inanmam.3-5 çakalın elinde resmen oyuncak olmuş hisse.eğer bu çok öpülmüş mako gibi her şartta mücadele edebilecek imkanınız yoksa her şartta iteler size bilesiniz hatırlatayım.şimdi spotumuU yapalım,başarabilirsin şekerim eğilebilirsin hadi spkek hadi bebeğim
:party:
Devre arasi trabzona salam tekliflerle gelcek avrupa klupleri trabzonsporun spek inin isi zor takim iyi giderken cok mal kaybeder ytdddddd
Bu sene ilk dörtde bile olması aynı kadro ve Teknik yönetim ile seneye şampiyonluğun adaylarından biri olacaktır.Buda gelir gider dengesini süratle olumluya dondurup kağıdın yukarı ivvelenmesini sağlar.Trabzonspor ve camiası başarıya aç.Başarı coşkuyu coşku yüksek fiyatları getirir.Orta vadeli senaryo nasıl? Varmı inanan.Siz okuyun ama dikkate almayın.dedim ya senaryo.
Bedelliden sonra 4.77 den açılmıştı sanırım. 4 lerden alan onlarca belkide yüzlerce kişi var... hâlâ 2 de sürünüyor. Sonuç olarak ağanın eli tutulmaz...
Türkçesi
Hedefte FİFA başkanı var!
İngilizlerin saygın gazeteleri arasında yer alan The Guardian, bugün 2010-11 yılında Fenerbahçe tarafından yapılan şike olayını yeniden sayfalarına taşıdı.
Ancak bu kez hedefte FİFA Başkanı İnfantino yer aldı.
Gazete İnfantinnun, Türkiyede ki şike olayına yumuşak yaklaşım göstermekle suçlandığını belirtti. David Conn imzalı makalede Trabzonsporun şike mücadelesinin Gianni İnfantinnun UEFAda ki görev yaptığı yılları tartışmaya açtığını belirtirken olayın geçmişi hatırlatıldı.
David Conn imzalı makalede Türkiyede 2010-11 sezonunda yaşanan şike olayı ve sonrasında ki gelişmeler özetle şu şekilde aktarıldı:FİFA başkanı Gianni Infantino, yankıları hâlâ süren Türk futbolunun 2010 - 2011 skandalında UEFA genel sekreterliği görevindeyken şikeye karşı gevşek bir yaklaşım göstermekle suçlanıyor. Fenerbahçe, 2011 yılında Türkiye Süper Ligi kupasını Trabzonspor'a karşı averaj farkıyla kazandı. Ancak altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılan başkan Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 yetkili ve oyuncu, daha sonra cezai takibatta maçla suçlanıyorlar. 2015'te Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe davasına da bakan özel mahkemeleri kaldırdığında, Yıldırım ve diğer sanıklar, yeniden yargılamalar sonunda beraat etti. UEFA, 2011 sonrasında kendi yaptırımlarını Fenerbahçe'ye uyguladı ve 2013'te CAS tarafından onaylanan bir kararla kulübün iki sezon boyunca Avrupa Ligi veya Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını yasakladı. Avrupa futbolunun yönetim organı, Infantino ve o zamanın UEFA başkanı Michel Platini, şikenin futbolun bütünlüğüne temel bir saldırı oluşturduğunu daima vurgulamış, sıfır toleransı ve sert cezaları dile getirmişti. Bu duruş Platini'nin halefi olan ve şikeyi "futbolun kalbinde yaşayan salgın bir hastalık" olarak nitelendiren Aleksander Ceferin tarafından ortaya koyulmuştuâ€
(61saat)
bu mektubun ortaya çıkmasını kim sağladıysa helal olsun.turk yargısına siyasi müdahale olduğu için olaya müthiş giriş yapmış.
turkiyede, tüpçü tff başkanını kim koruyorsa kupada onda.
https://i.hizliresim.com/9DO1g3.png
2.15 aşağı kirarsa kisadaki yukselen trend pert olur
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyanın önde gelen haber siteleri şikeyle ilgili Trabzonspor lehine haber yapıyor trabzonspor nötr, fenerbahçe +%2 gülermisin ağlarmısın
yarınki maça ekstra önlem almalı rıza hoca
takım çok sakın olmalı
tff hakemle bizi zora sokabilir
aman dikkat
kolay kart verebilir tff!!! penalti!!