Sabahtan beri saclarima aklar dustu bu ne invest 100 lot aliyor aninda 300 kurus artiyo 1 lot satiyor biri 500 kurus dusuyor anlasilan aksam tabanlari yagliyacaklar
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabahtan beri saclarima aklar dustu bu ne invest 100 lot aliyor aninda 300 kurus artiyo 1 lot satiyor biri 500 kurus dusuyor anlasilan aksam tabanlari yagliyacaklar
endeks kötü bu da tadı tuzu oldu spek için
Brut gelmeden tavanlari yaglayacagini sanmiyorum bu sekilde kimin ne sattigi belli degil invest en cok alim yapan taraftaydi simdi aldigindan fazlasini satmis pasta paylasmaya calisiyorum ama beceremedim bir turlu
adı üstünde spek bu bir aracı kurumdan alır bir başka kurumdan satar ..çöz çözebilirsen
Tahta sig degil buraya kadar cikisin rahatligi islem yasagiyla gelmis acik ve krediliye kapaliymis haberle pompalamislar 6 ay once ayni senaryo oynanilmis sermaye artirim haberi yukselt. Bir aciga satis yasagi dun bitti bugun ilk gunu dun gelen haberlere bakilirsa bilanco ve sermaye artirimi hepsinin ayni gun gonderilmesi herkeste ucacak algisi yaratmak bence tahmin tabiki sesli dusundum bu islerden anlamam ytd
Günün yüksek değeri 27 yi günün en düşük değeri olan 21,5e bölersek 1,2558 oynaklık çıkıyor. Kar açıkladıktan sonra bu %25 oynatanlara yazıklar olsun.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogleden once yuklu para cikisi vardi ogleden sonra para girisi artmis ama tabana yakin gidiyoruz lahana tursusu bile olmaz
Simdi bedelsiz sermaye arttirimi kurulda kabul edilirse olacakmis tarih belli degil galiba. Hisse bugun cenneti cehennemi gosterdi sagolsun haftaya yine 26 27 gorur mu supheliyim. Ortalamalar ne alemde
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık grafik te ikili tepe riski oluştu 25.40 ve 27.00 tepeleri...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok, eğer benim dediğim gibi ikili tepe oluştuysa düzeltme yapacak demek.. Bu düzeltme yatay olur veya aşağı yönlü olur bunu spek bey bilir... Teknik konusuna gelirsek kusursuz bir teknikten bahsedemem ancak spek yinede bunun için çaba harcıyor... yükselirken veya düşerken döndüğü noktalar kanal tepeleri veya dipleri oluyor.. Uygun bir zamanda grafik paylaşımı yaparım
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bedelsiz sermaya arttirimi olana kadar genelde hisseler yukselir oldugunda dusus gerceklesir diyorlar sirketin gelecegi nasil bu kadar oynak bir hisse ben bi aralar yatasta gordum ama yatasin patronu kraldir
Borazan formasyonu bitti galiba
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bukadar hareketli kağıtta kimse kalmamış gibi görünüyor.
Yenide 27 leri görür mü acaba fikri olan var mi arkadaşlar.
İnşallah fırtına öncesi sessizliktir. Kim aldı kim sattı biri onu paylaşsa bari
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım bugün nasıl olacak .... hayırlısı ile. teknik görünüm yükseliş trendinin devam ettiği yönünde şimdilik trendde değişim yok.
Yükseliş trendinde hep yukarı gidecek diye bir kaide yoktur...
merhabalar bügün yükseliş yap artık kendini gösterme zamanı flap
İnşallah yükselir
Oyun cok flapta isterlerse 5 dakika da 23 e vurdururlar borsa endeks falan hikaye
Bu kağıtta trend flan yoktur hocam. Yüzde 100 speklerin elinde, yoğunlukla kamu bankalarının yatırım şirketleri aracılığıyla işlem yaptığı kağıttır. ne oldu da %7 düştü bugün. Çünkü spek öyle istedi...yükselişi de düşüşü de trend değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir, bu kağıt yatırım tavsiyesine hiç uygun değildir.
Saygılar
şuanki -%7 ye göre trend bozulmuş görünüyor. Gün sonu kapanışı nasıl olacak bakalım..
Flap hikayesi buraya kadardı. 27'leri test etti, altın vuruşu yaptı ve yuvasına dönüyor. Bu saatten sonra çok büyük risk içerir. En azından şimdilik 15'lere kadar geri çekilme yaşayacağını düşünüyorum çünkü kaptanların maliyeti 3-5 tl olduğu için kademe gözetmeksizin serbest bir şekilde satış yazılıyor tahtada. Bu saatten sonra -7 de de verse kar -20 de de..
Alan yatırım 76.036 adet dün alım yapmıştı, bugün 76.036 adet sattı.
yonga takas nedir genel olarak paylaşacak arkadaş var mı
Şahsen ben hiç duymadım yonga takası... acaba başka bir takas türünden bahsediyor olabilirmisiniz?
Burası Flap sayfası olunca şaşırdık.
Haaa o konudan bahsediyorsunuz. O bedelliye girmek müthiş cesaret ister. Şahsen bende yok.
Bugun is yatirim 140 mal satti osmanli elinde 47 bin var bugun aldi tavirler 30 bin almisti 17 bun falan var alan zaten takaslarda 01.03 den beri nerdeyse 140 bin malin hepsini temizlemis gorunuyor investte satiyor ya bugun mal el degisti 20.70 ve 20.80 de yada o gorunumu verip asagi basicaklar gibi kapaniz 22.80 ustu olmassa durum vahim gibi zaten bu tahtada yatirim tavsiyesi yapilmaz ytd
Battik ya Allah nasil biliyorsa öyle yapsin bunları
O kadar profesyonelce spek yaptılar ki devre kesici girmeden %14 düşürdüler günlükte. Lanet olsun
Kim satiyor boyle zararina mi satis yapiyorlar daha kac gun once 27 ydi bu hisse
SPK kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, FLAP.E payları 08/03/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 22/03/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. /KAP