İşallah dediğin gibi olur,sakin olalım bence
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İşallah dediğin gibi olur,sakin olalım bence
benden aldım az once ama cok askı var sadece tesvik degil enerji bakanlıgı gecenlerde toryum ve bor madeneleri arama calısmalarını hızlancıracagız dedi bu sirkette bu ise katılacaktır bence
su an faliyeti olmadıgı icin baskı var tahminimce yoksa bu fiyatlar bu endekste cok ucuz ayen 5 den 12.50 ye geldi aksue 6 dan 8 ustune cıktı kısa zamanda. bu hep aynı seviylerde uzundur bir haber gelmeli ornegin dedigim gibi toryum bor madeni arama calısması baslattık gibi boyle bir haber gelse 6.5-7 aralıgına hızlı bir yukselis beklerim .
hissede de kimse kalmamıs aslında neyi bekliyor turgay patron eskiden ceytas ve park ayrı sirketlerdi borsoda ..ben bu kagıdın 0.60 dan 27 tl ye gittigini bilirim sadece 2 ayda yıl 1999-2000 ..su an bistteki en ucuz elektrik ve madencilik sirketi ..digerlerine bakın cogunun fiyatı pahalı. ama malesef bizim borsa boyle patron girmeden gitsin demeden gitmiyor
herhalde başladı
4 üstüne rahat gidecek kağıdı açıkçılar 3,96 kapattı.3,95den de açıklarını kapadılar..a1-deniz-garanti 1 milyon lot açık kapadılar.
ama hep meri denen robot yüzünden adamlar 1 kademeye basıp satış yazınca hemen alta basıyor.elinde 1,2 milyon lot mal var.
gidiyor hem düşmesine izin veriyor kademeye basıyor.sanki ben aldım 900bin lot malı.madem okadar ökz bir robotsun mal alma.
daha durun bu neki 27 mart teşvik haberi ve akabinde şirketten ılgına kazmayı vurduk haberi ile neler olacak neler hep beraber yaşayacağız 6.80 ciner patron. helebi 5.5 olalımda 6.80 de şampanya açarız turgay ciner patronla şampanya açarız party party yapacaz durun daha yeni başladık ay sonu 4.74 150 dk formasyon oluştu ay sonuna orayı deviririz 27 mart teşvik kömür haberi 5.5 eder arkasından ılgın kazmayı vurduk madeni üretmeye başlıyoruz haberi 6.80
bu ay sonuna kalmaz 4.74 150 dk lik formasyon hedefini gerçekleştirecek 27 mart teşfik haberi ile 5.5 eski zirveyi kıracak arkasından konya ılgına kepceyi soktuk kazmayı vurduk madeni çıkarıyoruz ile 6.80 devirecek inşallah . sonrası 2 li rakamlar oda 2019 da
Şu an bordadaki en iyi kagidim. Bunun sayesinde ekside kalmaktan yirtiyorum.
10 şubat 2015 de ne olduğunu bilen varmı?
Ne oldu ki o tarih de
Park Elektrik, Silopi Elektrik ile birleşme işleminden vazgeçildiğini bildirdi
Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimizin Yönetim Kurulu 09 Şubat 2015 Pazartesi günü yapılan toplantısında;
Şirketimizin 1 Eylül 2014 ve 11 Aralık 2014 tarihli Yönetim Kurulu kararları çerçevesinde Silopi Elektrik Üretim A.Ş. (Silopi Elektrik) ile Türk Ticaret Kanunu'nun 136-158. maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20 maddeleri ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23-2 numaralı Birleşme ve Bölünme Tebliğ ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde bütün aktif ve pasifi ile kül halinde devrolma yolu ile birleşmesine ilişkin olarak; Silopi Elektrik Üretim A.Ş.' nin 09 Şubat 2015 tarihli yazısıyla ; Şirketimizin devrolma şeklinde "Silopi Elektrik Üretim A.Ş." ile birleşmesi sürecinin planl*****n ötesinde uzaması nedeniyle gelinen aşamada birleşme işleminden vazgeçilmesine ve halka arzla ilgili inceleme çalışmalarının başlatılmasına karar verildiği tarafımıza bildirilmiştir. Bu çerçevede, Şirketimiz Yönetim Kurulu Silopi Elektrik Üretim A.Ş.' nin kararını değerlendirerek birleşme işleminden vazgeçilmesine ve bu konu ile ilgili kurumlara bildirimde bulunulmasına karar vermiştir.
Şimdi ne yani bu günümüzle bir alakası var mı
tek alıcı garanti 550bin lot.öyle olunca açıkçılar günsonu satar diye bekliyorlar.geçende 3,84den 600bin almıştı.gün sonunu beklediler satar diye satmadı.açıkçılar terse geldi.
hoca eşşeğiyle pazara giderken eşşeğin bir yere geldiğinde ordan geçmediğini kenarından dolaşarak geçtiğini görenler nasreddin hocaya sormuş.Hoca da 'bakmayın insan gibi davrandığına sadece geçen hafta burda çamura battıydı ondan bir daha geçmiyor'demiş.
prekme bu tavanda gidebilir 5-10-100 tl de olabilir kral temettüde dağıtabilir aşağıda salabilir olur yani burası borsa..
dun aldık %4.5 e yakın cıkıs yaptık maliyete gore .satan sattı gitti orta vade yola devam
garanti yat eşleşmede 350bin verdi.yine a1-deniz gibi açıkçıları kapadı.370bin artı kapadı..açıkçılarda zaten bütün gün onu bekliyor.
Haftalık sistem yavaş yavaş.........ağır ağır......
https://i.hizliresim.com/W7yYYY.jpg
4,12 üzerindeki kapanış gün sayısı çok önemlidir....!!!!!...en az 2 günlük kapanış, bu hisse için hatta 3...!!
yola devam
yatfinans-credit-meri artılar..onların yanına a1-deniz hırsızı alıcı..hissenin çıkmasını sağlayacak birleşimler olmuş..yarinde devam olur.kaç görür,alıcı bulurlarmı yukarda,bulamazlarsa tekrar çıkarırlarmı,hepsi yarine..ama dışardan adam kabul etmiyorlar aldıkları yerden..4,08e kadar a1 150bin açıkdı.döndü 400bin artı oldu.4,08den..bizde alalım dedik.biraz yüklendik..4,02de aldı soluğu..
4,08 satış geldikçe karşılayan hırsız a1..biz alınca karşılamadı,hiç destek falan olmadı..istemiyorlar kendilerinden başkası ayrı yerden alsın..4,08 nasıl kapadı peki..baya bir ağırlık boşaltınca rahatladılar..
http://666kb.com/i/drrushymtygn2zjop.jpg
İyi akşamlar arkadaşlar CITI bugün 1,417,827 lot alış yapmış, haftalık da ise 1,294,754 lot almış belki bir şeyler olabilir.
yukarda bir arkadaş fibo direnci felan vermiş kardeşim yanlış grafik tekrar aç tekrar çiz 4.72 fibo direnci 4.72 yi bu hisse bir kaç gün içinde görür .ve devamı 5.47 . 27 mart teşvik var 4.70 leri ogün ocivarlarda olursa 5.47 lere devre keser ytd degildir tepe hedefi 6.80 bu yıl oda kazmayı vurdugu gün .iyi geceler
yawaş öyle hemen olmaz o işler )))...fibo skalasına bakarsan görülen en son dip ten görülen en son zirvesine çizilen fibo skalasında ki destek direnç noktalarını görürsün .. en üstte bakarsan hissenin 8.91 e kadar çıkma potansiyeli olduğunu görürsün muhterem ..vede onun alt dirençlerine bakabilirsin.dirençlerin üzerinde 2 gün üst üste kapattımı destek olurlar...sanada iyi geceler .allah rahatlık versin..
Tekrar yazayım, 4,12 üzerinde arka arkaya 2 günlük kapanış şartı çok önemli...!!!!!....Yeni formasyonun başlangıç noktası...!!!!
eski yazılarımı düzeltiyorum ve özürdiliyorum bu hisseyi gerçek babayiğit hisse grubundan sanıyordum meğersem anladımki hisse çoluk cocugun elinde .bunu ben demiyorum bir kaç kişi daha dedi gördüm . bu hisseden bir halt olmaz acemi bir spek var tahtada .bu nedenle beklentilerimi iptal ediyorum ve özürdiliyorum .ben sattım böyle rezil tahta görmedim . beklentisi olan hisse şimdi gitmeyecekte nezaman gidecek ?. böyle rezil acemi tahta yapıcı varsa bu hisse sürünür .patronda suç bebe beliğin eline vermiş tahtayı rezil ediyorlar prestij kaybediyor . kalanlara sabır diliyorum bolkazanclar ben sabredemedim çürük tahta bu tarz tahtalar bana ters. hele böyle acemi işi bilmeyen spek varsa bırak a grubu olmayı c grubu gibi hareket ediyor hisse .iyi akşamla dilerim tekrar özür dilerim
bu hisse teşvikte alsa bi cacık olmaz kömürde cıkarsa bir cacık olmaz aptal herif kömür cıkarkenmi yükseltecen salak bilmiyormusun beklenti alınır gerçekler satılır hangi dünyada yaşıyorsun .bırak tahta yapmayı bilmiyorsan tahtacılıga soyunmada milleti rezil etme .hisseyide rezil etme git iztar tactr desa öyle tahtalarla oyna sen .sasa teşvik düşüncesi ile nerden nereye gitti herkes gördü sasanın speki onlar salakta senmi akıllısın parkmenin speki .gardaş tam süzme salaksın kusura bakma yada çok enayisin.
4.05 de sattım arkadaşlar eski yazılarım için özürdiliyorum tekrar hepinizden .böyle aptal enayi salak tahtacı borsada hiç görmedim adam ya beyinsiz yada işi bilmiyor .enayi yükselt beklenti var hissede sende kazan piyasada kazansın .teşvik bu oyuncak değil. teşvik verilecek .yarın birgün galip gelip elindeki malları donuna kadar alırsa hiç şaşırma bu hissenin 5 üstü olması lazım bu günlerde.malesef böyle süzme enayi acemi tahtacı olursa bebe belikle anca bu olur işte. bu nedenle verdim gitti al hisseni kendin çal kendin oyna birdaha asla girmem bu çöp hisseye . bütün hepinizden özürdiliyorum arkadaşlar saygılar allaha emanet olun
haa aklıma gelmişken şunuda söyleyim belki spek burayı okuyordur .bu yazıları laf olsun diye yazmıyorum boşta yazmıyorum bende tahta yaptım 1.5 tlden denizbankı 5.20 ye sadece 4 ayda götürdüm 2016 ekim 2017 ocak açbak grafik . c grubundan bye geçecek beklentisiyle rusyayla ara bozukken ben bunu yaptım . parkmenin speki çok fırın ekmek yemen lazım cok acemisin bu kafayla batarsın enayi gibi tahtayı rezil ediyorsun encok bunun zararı sana olur karda etsen 5 edecegine bir edersin bunu unutma .işi bilmiyorsun gardaş bu yazımda sanaydı sanada iyi akşamlar
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=4RYYhttp://imageturko.com/?di=1XFM
Geri toplamak icin 4.00 dan firsat verdi. Sağolsun
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Panik yok, yukari cikmak icin biraz inmek gerek
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Çok komik bence züğürt tesellisi bu, ya adam mal yedirerek salıyor ise, para çıkmış yabancı satıyor, belkide içerden haber alan var 10 kademe çıktı diye mi bu düzeltme, düzeltme böyle mi olur, beklenti alınır , hisse beklenti de adam satıyor, bak diğer tahtalar hiç düzeltme yapıyor mu, yada anasının nikahına çıkmadan geri geliyor mu,,,bu şirket mı tahta yapıcı mı her kimse süzme bir ooooo CC...ne diyim 4.01 veda dün stop koymadım bu gün daha fazla zarar yazdım, kalan ekibe sabır sebaat nasip etsin Allah, hayırlı cumalar olsun
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitterda okudum galiba. Tahta çoluk çocuğun eline kalmış diye. Adew07’ye katılıyorum. Gerçekten bu spek kadar saçma hareketlerde bulunan başka bir spek yoktur. Zaten hisse 3.80 civarındaydı. Eğer ki teşvik hikayesi varsa çıkacağı yer 4.17 mi? Ertesi gün 4 mü? Ne beklentiyi satın alıyor, ne gerçekleri satıyor. Geçen yılda 2.40 lardan maden satış haberi gelmiş hisse 3.40 ı gördükten sonra olayın cep to cep olduğu anlaşılınca 2.45 lere kadar geri düşmüştü. Yazın 5.47’yi gördü. Neden? Ciner bu. Ne temettü verir, ne adam gibi hisse hareketinde bulunur. Termik yapacağım diyor, teşvik söylentisi var. Ne bekliyorsun. Termik bittiği zaman mı fiyatlayacan.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala mal yedirme derdinde. Sabahta endeks bu seviyelerdeydi. 4.06-07 den mal yedirdi. Götürecek spek savaş çıksa yine götürür.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi