İnşaatlarda ege seramik kullanılmıyor galiba,
bu kadar inşaat varken satışlar, kar vs her şey geri kaldı. ytd
Printable View
İnşaatlarda ege seramik kullanılmıyor galiba,
bu kadar inşaat varken satışlar, kar vs her şey geri kaldı. ytd
Görmemişin bir egeseramiği olmuş tutmuş hissesini kesmiş, hissenin başında nöbet tutan Polatlar farkında değilsiniz belki ama komik durumlara düşüyorsunuz..........
% 100 temettü veren hisseler fiyatını düzeltti prim yaparak yoluna devam ediyor siz hala kafanızın bitini kaşır gibi uyuz kedi misali aynı kademede kaşınıp duruyorsunuz , parayı çok sevdiğiniz imtiyazlı hisseye temettü uygulamanızdan ve hisseyi aşırı markajlamanızdan belli zaten dediğim gibi komik duruma düşüyorsunuz....
Çıkan piyasada çıkamıyorsa yedirme devam ediyor demektir
3,73 civarı desdek orası güçlü kırılmıyor algısı ile alıcı arıyorlar gibi
Eğer orası kırılırsa sonu iyi olmayacaktır
Bu beklemesini keşke 4,**civarlarında yapsaydı
Düşüşe marjı olurdu
Kendisi bilir, isterse kırsın aşağı..ama şurası kesin kaşın kaşın ....oktur işin, bitli uyuz gibi aynı kademede çok kaşınıyor hisse kafasını kaldırıp etrafa baksa yaptığı işin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anlayacak ahmak...
Adam hiçde ahmak değil. Gayet zeki ve işini biliyor
Gayet güzel veriyor
Bi ara gecikmeli baktım 3,81 idi
Döndüm dolaştım baktımki 3,78
Endeksin her gün rekor kırdığı ortamda
Bırakın 4,00 üstünü 3,80 bile geçilemiyor
Şu satıcının malı bitsede rahatlasak
Ytd
Endeksde birtaz kırmızı görmesin don lastiği gibi salıyor.
Kumkapı dansözleri bunun yanında haltetmiş, zarar açıklayan şirketler % 50 prim yaptı bu uyuz eşek ve başındaki Algoritmalı uyuz
...şekoğlu eşek birilerinin gözüne gireyim derken hissenin içine ....çıyor.
Endeks şov yapıyor ama bunda tık yok. Borsada geleceğin satın alınma durumunu göz önüne alırsak sanırım 2017 çeyrekleri pek parlak gelmeyecek. Yada bizim halen burada olmamızın sebebi olan bilinçaltı inanışımız doğrultusunda büyük çıkış öncesi çok ciddi şekilde hisse baskılanıyor.. Ne yazık ki bilemiyoruz ama bildiğim bir şey varsa, oda bunu beklerken nicelerini kaçırdığımızdır. Herkese bol kazançlar.
Arkadaşlar moraller bozuk.
Borsa çok şişti ve bizimkisi pineklemeye devam ediyor. Borsa çok gitti ve mayıs ayında 90 binlere gerileme beklentisi olan ekonomistler var. Hala çözülemeyen güncel olaylar da çabası.
Şu anda tek beklentim haziran başında dağıtılacak kar payı. Gerçi çok küçük bir rakam ne yazık ki. Bu tarihe doğru küçük bir hareketlilik olur mu diye merakla beklemeye devam ediyoruz. Dağıttığı kadar geri gelirse kötü olur tabi mesele de bu zaten.
Dolayısıyla senede uygun fiyatlardan girmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oluyoruz.
Şimdi sittin sene 3,73'ü geçemez
Zannımca pohu yedirdi
1 hafta sonra temettü verecek olan kağıdın düşmesine üzülüyor musunuz gerçekten. 3,65 yükselen kanal dibi olmakla birikte düşen kanalın bile dibi. Burayı kırarsa 3,30 lara gitmesi lazım. Bir hafta sonra temettü verecek kağıdı oralara düşürürler mi? Hiç sanmıyorum. Keşke düşse de daha aynı paraya daha fazla alsam. Sizi bilmem, ben bu bilanço ile bu kağıdı alırım.
Sen al arkadaşım sen al
Biz almış bekliyoruz. Her düşüşündede sövüyorum emenuke
Bugünde endeksi kullanarak yediriyor
Yiyenler yiyiyor, yemiş olanlar geviş getiriyor, yemek isteyenler bekliyor
Durum bu
He kardeş hee. Kusura bakma bana hiç inandırıcı gelmedin. Nerde aldın da bekliyorsun. Çok memnunsun galiba beklemekten. Kimse gelip mal almasın da biraz daha bekleyeyim diye mi uğraşıyorsun. 3,80 e gidelim mi? Aldığım yer belli kardeş. Korksam burada bu kar ile veririm kağıdı ama 3,80 görmeden de vermeyeceğim kağıdı. Kapişşş
vallaha doğru deyon kapiş kapiş gidiyo
3,68 kırılırsa hiç iyi olmayacak.
Uzaklaş artık şuradan emenuke
Çıtı son hafta 300.000 vermiş
Bu baskı bitmeden işimiz zor
meşhur 3,72 niz kırıldı hadi hayırlı olsun bakalım
sevinemiyorum..çünki güvenmiyorum..
sevinmek istiyorum,ama mahcup olmaktan çekiniyorum..
Valla ne teknik,ne temel...ben hislerimi yazmak için girdim sayfaya...yılbaşından bu yana özellikle bist30 hisseleri ortalama %50 arttı.biz aynı yerdeyiz.neden çünkü sahipleri,speki her kimse ******** insanlar...mezar soyguncuları...
Insanın nerdeyse edebini bozup ağzına geleni söyleyesi geliyor.
Borsa oldu 88.5 bin 100 bine gidiyor. Bizim mal yine geri bastı. Hayret bisi yani
dua edelimde 3.73 kırılmasın..
alt desdekde yakın 3.68
bir kırarsa ikisini birden kırabilir..
oda hisse için içerden bilgi alındığını gösterir.
mesela bilançonun ne olacağı hakkında bir şeyler biliyor olabilirler.
yada başka şeyler.
uşağa geçilirsen utanırmısın acaba.
http://imageturko.com/?di=STXU
hadi artık durma devam et..
Borsanın geldiği bu seviyede en az 4.50 civarında olmalıydı...
Görmemişin bir egeseri olmuş tutmuş hissesini kesmiş daha sonra Algoritmaya bağlamış ve aklınca yatırımcı kertmeye çalışırken sıranın ensonunda 75 000 endeks fiyatında kalmış , arkadan gelen bütün bist hisseleri Egesere parmak atıp önüne geçmiş bizimki hala bitini kaşıyan uyuz kediler gibi Algoritmayla kaşınıp durmuş...
Hocam kolay gelsin yine zahmet vericem ama
Adel ve egser son yorum nedir.
Özellikle adel sanırım bugün kar dağıtıyor yüzde altmış kusur etkisi n olur ayrıca bugün alım yapan kar alabiliyor mu
Pardon yanlış hatırlamısim şimdi baktım da adel kar dağıtımı iki haziranmis.
Derinlik atabilecek var mı
3.88 d e 400 bin lot işlem oldu
3,87 den satıyor. 3,86 dan satamıyor. O kanala girmiş. Sadece inat ediyor başka bir şey değil
Tüh yorumu yanlış yere yazmışiz . Şu 3.87 direnci çok sert asamadik bir türlü yine geri basmazlar umarım. Kadem göremediğimiz için pek sağlıkli fikir sahibi de olamıyoruz
inadını kırdı galiba. bu fiyatlar hala dip. Bu bilanço ile çoktan 4 üstü olması gerekiyordu. 2 haziranda temettü verecek. tahtacıyı şirket dövmesi lazım şu inadı yüzünden yaaa