Biz hisseleri sattık ama aşağıda GAP bıraktı 26.64 burası kapanır bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarız panik yok
Printable View
Biz hisseleri sattık ama aşağıda GAP bıraktı 26.64 burası kapanır bana göre bizde oradan tekrar hisselerinizi yerine koyarız panik yok
Bu kagit bi daha geri donmez, asla eski zirvesini tavanla ve islem hacmi ile gecti, zaten bu fiystla bile cok ucuz, geri gelmesi hayal bence, yarin anlasilir,bence geri gelmeyecek tahminim dalgali ve hizli bir bicimde hedef 100 tl.benim gorusum olup asla tavsiye degildir, izleyelim gorelim...ytd.
Elinde olan kazansın da 100 tl biraz uzun vade olabilir ben gelirse alırım dedim gelme sede canı sağolsun biz kazanarak sattik bereket versin bizden alanlarda kazansın
Şu satış meselesini araştıran bı duyum alan varmı arkadaslar
Bende var bir miktar ama son takaslar çok iç açıcı değildi bence yarın döner kanaatimce 29 altını görürmü bilemem
Açığa satış yasaklanmış deniyor ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satış meselesini biraz araştırdım. Öyle bir şey yok lakin borsada kulağı kesik yatırımcı arkadaşlarım la konuştum bir ihtimal olsaydı onlar mutlak duyardı
Ama şu yönden kimseyi yanıltmak istemem şirketle yönetimiyle bi araştırma yapmadım çünkü tanıdığım yok karar verirken dikkat ediniz satış doğruysa harika haber
Ben çünkü İntem in iyi yönetildiğini sanmıyorum bir ortak açısından yıllardır elimizde ne kazandık hiç borsa nerelere geldi bu nerde bir başka senede girseydi m dahaiyiydi neyse belki bundan sonraki günler güzel olabilir
Derinlik yokmu ?
Satışa mal bile koymuyorlar,yine tavan olucak bence ,hedefim 100 tl,ytd.
Allah razı olsun biten speği Cuma günü diğer hisselerden ettiğim zararları çıkardın belki sattığıma pişman olacam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam kafayı bozmuş çizecek
Geçen 22 küsürlerden aldık kıymetini bilemedik
Tavanda kaç lot var ?
Adam çizdi tavan
1800
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
2392 lot
Hisse 38.34 [emoji505] tavan
Aylık bazda en düşük 18.50 ti görmüş % [emoji817] yaptı
Azmış tavandaki lot sayısı
Söyle 100.000 felan olsa bu haftayı kapalı gişe oynardı :). :)
Bilo ağa her an koyabilir onun korkusı
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Bilo ağa anca ucuza topladığı senetleri satışa verir
44 emirle 38.34 te 3205 lot tavanda alıcı var
Yorulmasına rağmen iyi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Teşekkürler intem.kalanlara bol kazançlar. Nakit ihtiyacım olmasaydı ocak sonuna kadar beklerdim.Çok şükür kısa sürede iyi kazandık.
kimse kaldımıki adam yıllardır topladı.
Bilo ağa nın numarası bu kez sokmedı galiba
Bilo ve spek satranç oynuyor gıbı
Spek ya bılo tavana çakarsa dıyor tavandakı lotu arttıramıyor
Bılo ya bu yazdıklarımıda alırsa spek dimyata pirince gıderken evdekı bulgurdan da olmayak diyor koyamıyor satışa mal
Bakalım kım kazanacak oyunu
Umalımda spek kazansın artık. Bıloya hastır la desin
İçim yanıyor dostlar kağıt geri dönecek diye verdik 2 gün beklesek yüzde yüz karla saticaktık nasip değilmiş
yıllardır hep yaptı. borsa fizana giderdi bu dururdu. borsa düşerdi bu düşerdi
nerden bilecenki bu seferde düşmiyecek herzaman yaptığı işdi
Bizde 3 de 2 sini döküldük
Bilo bızıde terse getırdı
Tavanda kaç lot var
Eyvallah dışarıdayım da
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
13105 lot bekler
ben intem yatirimciisni anlamiyorum
tavan tavan gider tamam sig hisse sayisi az spekilatif hareket spehin daha da dogrusu buko aganin insafina kalmis ...
neye gore ucuz neye gore topladi neden topladi ... sorar cevapsiz
catir catir zarar eden bi sirket
beklentisi ne ???
kocaman hicccc
kazanana hal olsun risk ne kadar buyukse kazanc o oranda buyuktur ...
ya herro ya merro gibi bisey oldu
yakinda brut takasa girerse cekip kim kurtaracak merak ediyorum ...
Bu kâğıt benim hesabıma göre çok ucuz,hedef 100 tl.diye düşünüyorum,yoğun bir şekilde yatırımcıyi tahtadan uzaklaştırmak için büyük bir çaba var ,malımıza sahip çıkalım diye düşünüyorum.asla tavsiye değildir.
Ben yazmam artık 5.aydan beri bekledik erkenden sattik içim yanıyor şu dakikadan itibaren takipten çıkarıyorum baktıkça moralim bozuluyor
Brüt takasa girsin zaten her adam alamasın ki zarar edemesin bilen girsin değerini anlayan ayrıca düşersede kendi hatası olur çünkü aşırı hareket var diye spk brüt takasa almış sen yinede girersen
Hatayı kişi kendisinde araması gerek