YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
yarın son gün
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
Printable View
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
yarın son gün
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...39c00cb757.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yila iyi bir performansla başlamasi dilegiyle saygilar...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.YAKKİR arkadaşımızın bilgilendirme mesajındaki detay umut verici.İnşallah herşey güzel olur yeni yılda.
Yine aynı numaralar.
hadi hayırlısı yükselişle başladık güne inşallah dahada iyi olur 9 ları görürüz
vay seref yoksunu yine ters köşe yapıyor kırmızı yaktı ******** :vk:
Yuhhh bu ne nalet kağıt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks nerelerde bizim rezil nerelerde.yine oyunlarına başladı allah'ın belâsı spekler.
Yeni yılda kağıda küfür etmeyelim diyoruz ama nafile
8.13 denemesi yapman lazım
Göz ucuyla aslan çimentoyu takip etmek lazım..
Bunlarınki rezilliği de aştı....
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıda galib ağayı çağırmak gerek sabancıların ümüğünü sıksın neye uğradıklarını şaşırsın twiterdan çağıralım gelsin kağıda girsin...
Şaka gibi inatla bekliyorum kaldıramazsın beni
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ocağın 15 ine kadar bekleycem.
Hepimizin yeni yılı bereketli kazançla, huzurla, sağlıkla dolu olsun.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ye 3 e 4e ..... katlamayan kağıt kalmadı Allah size sorsun eyyy kağıdın sahipleri
vay be 80 binde bundan değerliydi kağıt allah sabır versin arkadaşlar
Ben 1 ay önce 7.07 den aldım az içim rahatta.valla zararda bekleyenler bir olsa speği sandalyeye oturamaz hale getirir.
Pes etmeyin beyler.bu oç lrın derdini çözemedim ben.fena entrika dönüyor.çok dağıldılar toparlayamıyorlar ama kuduruyorlar.
Lan göz göre göre vestel dedim dedim.ikiside aynı rakamdaydı ve gittim bu puştu aldım.eğer bağından kopsun çıldırır diye düşünüyorum.SA nın satması lazım.başkada yürümez gibi.ölmüş sabancıya küfredecem bunlara mı bıraktın diye tövbe tövbeee.
Kap geldi içi boş aq
!!!!! Arsa satışıyla ilgili bir gelişme olmamış.Arsa arsa diye kandım.Bataydı arsaları,kendileride
Şirketimizin Güvenevler Mahallesi Fatih Caddesi N22 Afyonkarahisar adresinde bulunan çimento fabrikası arazisinin satışı ile ilgili olarak 08 Kasım 2017 tarihinde yapılan KAP açıklamasından sonra satış sürecinde herhangi bir gelişme olmamıştır.
Bu haberin düşeceği belliydi.yatırımcılar köpürüyor.
8 kasımda ne haberi açıkladıydı akbabalar?bulamadım
Pasta atabilecek varmı rica etsek
Zaten 8 kasımda düşüş başlamış.ama biri baksın lütfen ben bulamıyorum 8 kasımın kap haberini.
beklediğim gibi. ama ii günler yakın. bu hafta çok hareketli olacak ben 10 ları görürüz diyorum
Değerli kardeşim daha önceki haberi biliyoruz.Yeni bir haber yok KAP'a düşen.Rezil kağıttaki anlamsız hareketler tamamen ortalığı bomboş bulan spekten(Mirasyedilerin kendileri)kaynaklanıyor..Sabahleyin 7.94'e çıkar ortalığı dalgalandır ve elinden dünyanın malını çıkar ondan sonra sal bayıra rezil kağıdı.Bunun haberle maberle teknikle meknikle ilgisi yok bu ahlaksızlığın ta kendisi.
Tmm buldum.
Arkjadaşım bahsini ettiğiniz bildirimi biraz önce KAP'dan gördüm.Bu haberi bilen mirasyedi spekler bir güzel 7.94'den rezil kağıdı k.y.nın eline vermişler demekki.
Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın.Bu senede bir hayır yok demekki rezil kağıttan.İyi akşamlar.
Spekoş a gün doğdu.7;50 lerde tutamadı diye üzülmüş kendisi
Arazinin satış sürecinde herhangi bir gelişme olmadığını bugün ilan etme zorunluluğu var mıydı? Bilgisi olan var mı bu konuda? Durduk yerde niye ilan edilir böyle bir haber. Bu haberle acaba bizlere "Daha çok beklersiniz." mi demeye getiriyor? Yarın benim için bir katalizör olacak. Aşağı doğru düşük hacimle sert bir iniş hareketi yaparsa rahatlayacağım. Böyle bir hareketin, son korku dalgası olduğunu düşüneceğim. Biraz aşağı salıp bir müddet daha yataya sardıracaklarını düşünüyorum. Eğer haberi kullanarak aşağı epeyce salarsa 8,71 maliyetimi 200 bin liralık alışla 7,90 civarına çekmeye çalışacağım. Aha da buradan ilan ediyorum.
Bu haberin gelecegini biliyordum ama bugün degil cuma akşama yada pazartesi sabaha çünkü bu haber bir zorunluluktu 60 gün içinde kap haberinde bir degişiklik olmassa bildirmek zorunda erken geldi dur bakalım 7.99 san sattıgını yarın toplayabilecekmi
Çok eski hissem di
Banada biraz yukarlardan verdiler. Saglik olsun. Diger hisseler iyi giderse buna girmek için firsat kolluyorum. Yarin bile ters köşe yapabilir bunlar
rahmetli sakıp sabancı olsa bu hisse böylemi olurdu acaba çok merak ediyorum bunların hepsi halk düşmanı hırsız ya adana çimento tavan yapar bu ekside kapatır borsa uçtu gitti bu oldugu yere çakıldı kaldı yazıklar olsun 9 bulayım eksiden cıkayım birdaha senin ismini görsem yolumu degiştirecem :vk:
Afyon çimento arsa satış haberleriyle hak ettiği yere gelir ümidiyle oldukça uzun sayılabilecek bir zamandır, benim için oldukça yüklü sayılabilecek miktarla hisseyle bekliyorum. Bir çoğumuzun olduğu gibi.
Arsa satış haberlerini spekler baskı altında tutarak her yükselişe müdahale ettiler.
Biraz izlediğim bazı durumlardan bahsetmek istiyorum. Sadece izlediklerimi paylaşmak amacıyla kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hatta bu konuda katkıda bulunacak olursa sevinirim.
Artık bir ümit kaldı dünya borsalarında çimento hisselerinin yükseliş trendinin başlaması.
Çin, Taiwan,Japonya gibi uzak doğu emtia piyasalarında, arz talep dengelerinin dolayısı ile fiyatının belirleyici olduğu borsalarda yaklaşık 1,5 yıldır çimento hisseleri hiç boşluk vermeden GÜÇLÜ SAT tavsiyesi veriyordu.
Ancak çimento şirketlerivle çimento endeksleri Kasım son haftası ve aralık ayı başından itibaren GÜÇLÜ AL'a döndü. Her gün ufak ufak fakat istikrarlı olarak yükseliyorlar. Bizim bistte ki çimento şirketlerinin orta ve uzun vadede bu durumdan etkilenmemesi mümkün değil diye düşünüyorum. Çimento hammaddesi ithale dayalı bir emtia değil ancak Türkiye Çimento hisseleri de Dünya piyasalarındaki bu trende ayak uyduracaktır diye düşünüyorum.
Aynen dünya piyasalarında Demir Çelik endekslerinin 2-2.5 yıldır sürdürdüğü GÜÇLÜ AL'a Erdemir,Kardemir gibi demir çelik hisselerinin ayak uydurması gibi.
Düşündüklerimi ve izlediklerimi yazdım. Affola