bugün oran alan var mı özellikle burgan temdit ?
Printable View
bugün oran alan var mı özellikle burgan temdit ?
Kaç aydır buraya doğru dürüst oran yazılmıyor. Eski ve tecrübeli üyeler küstürüldü. Adamlar da ne haliniz varsa görün, siz goygoy yapadurun diyerek yazmıyorlar. Bu sabah kordon da bazı banka şb. lerini kardeşimle ziyaret ettiğimizde , biz onlardan oran isterken onlarda bizim ne kadar bu işlere vakıf olduğumuzu çözmeye çalıştılar.
Bir ara burganda ve fiba da bu formdan bahsedildi. M.t. leri '' biz bu formu biliyoruz ve aktif olarak merkezden üye sıfatıyla yazıyorlar '' dediler. Yani artık burada da algı yapılıyor. Burgan '' bunu bildiğimiz için , her müşteriye yüz yüze görüşmede , finansal büyüklüğü, alabileceği risk ve talebine göre ayrı ayrı fiyatlamalar yapıyoruz. Artık tabela oranları sıradan müşterilere '' diyor.
Zaten en yüksek oran 14,90 . Anadolu, abank , burgan yeni hesap, Teb yeni hesap için
sağolun dostlar.bende 15 veriler mart sonu diyodum.burganada bi haller oldu.bana yapı kredi bile 14.20 veriyor
Ben de göstergenin oranını yazayım.Bugün 14.18 oldu.Hafta sonuna kadar hedef 14.50....Göstergenin ,mevduat karşılığı bile bankaların bizlere verdiği oranın yarım puandan fazla üzerinde.Şaka gibi..
14.18*.90/.85=15dan fazla olmalı mevduat.
14.50-15 arası oranlarda 32 gün mü bağlanmalı daha uzun mu? TCMB 25 Nisan'da faiz arttırımına gider mi?
Bugün oran alan var mı arkadaşlar. Bi kıpırdanma var mı?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tl en yuksek getiri ozel sektor tahvillerinde gosterge + 5.5 veren sirketler var mevduat karsiligi %20 yi buluyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık Mehmet Şimşek'de faizlerin yükseleceği kanaatine vardı sanırım.
ŞİMŞEK: AVRUPA İLHAM KAYNAĞIMIZ
Öte yandan zirvede konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var. Ekonomiden güvenliğe kadar birçok alanda ihtiyacı var. Türkiye Avrupa'nın ticaret ortağı. 160 milyar dolardan fazla ticaret ilişkimiz var. Güvenlik açısından da Türkiye'ye ihtiyacı var. Avrupa Birliği hala bizim ilham kaynağımız†dedi. Şimşek, doların 4 lirayı aştığı saatlerde hane borçlanması ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Şimşek, “Dövizle borçlanmayı yasakladık. İyi ki de yasaklamışız†dedi.
SAKIN BORÇLANMAYIN
Şimşek, sanayi şirketlerinden mümkünse borç almamalarını istedi. Şimşek, “Faizlerin yükseleceği bir döneme giriyoruz, mümkünse borç almayın†dedi. Kaynak ihtiyacı olan şirketler için Şimşek’in önerisi ise borç yerine ortak almak, sermaye piyasalarına çıkmak. Şimşek, Türk Lirası’na ilişkin değerlendirmelerde de bulunarak, “TL’deki değer kaybının sürekli devam etmeyeceğini düşünerek enflasyonun tek haneye ineceğine inanıyoruz. Türk Lirası’ndaki değer kaybı kısmen ekonomi ile kısmen de bizde ve dışarıdaki siyasi gelişmelere bağlı†diye konuştu.
Haberin tamamı https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...mayin-2305504/
merkez faiz artırsa ne olacak ki,hükümetin bankalar üzerinde baskısı olduğu sürece.Yıl sonunda gösterge 13.30'lardaydı herkes parasını 15,25-16,00 gibi oranlardan bağladı.Şimdi kurlar 30'ar kuruş arttı,gösterge faiz 1 puan arttı.Bankalar zorla 14.50 veriyor...Şu anda minimum 18-19'lu faizler olması gerek ama nerde....
Gösterge 14.25.Hafta sonuna doğru 14.50'yi görür demiştim acep yarın mı görecek?
benim de perşembe doluyor, büyük ihtimal aktife göndereceğim.
ama şu zarraf davası nisanın 10-12sindeydi açıklanacak. o tarihten sonra tekrar gözden geçiririm durumu.
bence yatırım bankacılığı çok karlı. düşünsenize çalık holding kendisini % 15 ile fonluyor. bence gayet iyi bir oran.
şu anda ticari kredi faizleri şirketine vadesine göre değişmekle birlikte en az 17-20 civarında.
Finans:
92 güne kadar ->14.75
92 gün ve üzeri -> 14.85
Meblağ büyükse bir miktar daha çıkarlar
Aktif:
32-44 gün -> 15,78 (MK)
45-89 gün -> 15,88 (MK)
Odea: 14.50 temdit
Burgan: 14.50 temdit
Yahu powerpc, dolar dolar dedin bizi dolarcı yaptın. Şimdi de aktif aktif diyorsun... Biraz önce İzmir aktifi aradım sırf zarf attım. ''ben bono felan anlamıyorum, elimde 700k var bana 45 gün için ne oran veriyorsunuz '' dedim. Beni arayacaklarını söyleyerek adımı, telefonumu aldılar ( uyanıklar ya, istihbarat yapacaklar ) . 90 yaşındaki babamın adını ve telefonunu verdim. Aradılar ve tertemiz 17,40 veririz dediler.
Artık sadece seni takip etsem yeter powerpc.
Tl faizleri yükselemiyor yüzlerimiz gülüyor:halay:
Dövizi iyi bir noktadan satarsam, yine kendime göre kriterlerime uyan bir bankaya geçer ve opsiyonla aktifi sollarım.
Vakıfbank 32 gün 230k %14,65
Elbette sır değil ama burada birkaç provakatör yüzünden kimseyle tartışmaya girmemek adına yazmıyorum. Zira bu oranı onlar alamayacağı için çamur atacaklar. Buraya herkese verilen umumi oranları zaten sürekli yazıyorum. Şahsi oran şahsi dosyamdadır. Sadece bilen bir kaç mevduatçı olaya vakıftır. Onlarda daima piyasanın en az 2 puan üzerinde alırlar.
Sn. ressam aktifbank da arkadaşım çalışıyor soyledıgınız oranı aldığınızı kanıtlatın buraya yapıştırın tel ısım verın vb.. arkadaşım ısı bırakacağını ve bu oranı alan kısıye 10.000 tl verecegını soyledı, bankada kesınlıkle böyle bır oran yok dedı 50.000.000 tl ye kadar... lütfen yanıltmayın mılletı bırsey bılıyorsanız kanıtlayın, herkes saygı duysun size...
İzmir şube ile biraz önce görüştüm
Bono için böyle bir oranımız yok diyorlar. NKolay'ın altındaymış hatta normal bonoları
Varlığa dayalı menkül kıymet varmış. Orda oranlar bahsettiğiniz gibi 17'nin üzerine çıkıyormuş.Ancak vade uzun.
Bu forumun amacı bilgi paylaşımı sayesinde herkesin yüksek oran alabilmesini sağlamak.
Size bu oranı veren kişinin iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz ki herkes faydalansın
Genele yazmak istemiyorsanız özelden de iletebilirsiniz.
Zira bize verilen oranlarla sizin söylediğiniz oranlar arasında dediğiniz gibi 2 puan fark var