İbiloglu bugunku pastayi unuttun
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İbiloglu bugunku pastayi unuttun
Sağolasın ibiloğlu. Görünen o ki kafa karıştirmaya devam. Sürekli paslaşıyorlar.
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/593583
DOSYALAR:
TTK``NUN 376. MADDESI KAPSAMINDA YAPILAN ISLEMLER 2017-03-16
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
SIRKETIMIZIN 31 ARALIK 2016 TARIHLI KONSOLIDE FINANSAL TABLOLARDA
66.946.801 TL (31 ARALIK 2015: 22.051.163 TL NEGATIF OZKAYNAK) TUTARINDA
OZKAYNAK OLUSMUSTUR.
2016 YILI ICINDE GERCEKLESTIRILEN GAYRIMENKUL SATISI VE BEDELLI SERMAYE
ARTIRIMI NETICESINDE SIRKETIMIZIN BORCLARININ ONEMLI BIR BOLUMU ODENMISTIR. BU
KOSULLAR ALTINDA, SIRKETIMIZIN FAALIYETLERININ SUREKLILIGI ILE ILGILI ONEMLI
BIR BELIRSIZLIGIN BULUNMAMASI VE SIRKET
OZKAYNAGINDAKI IYILESME NEDENIYLE TTK 376 KAPSAMINDA BILANCO DUZENLENMESINE
GEREK OLMADIGI SONUCUNA ULASILMISTIR.
SAYGILARIMIZLA,
MAKINA TAKIM ENDUSTRISI A.S.
Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn ibiloğlu bunu yorumlarmısın
Ysni kısaca ben artık borç batağında debelenen bir ayağı çukurda bir şirket değilim ayağa kalktım yürümeye başladım yakında koşarsam kimse şaşırmasın öyle batık şirketler gibi çok ayrıntılı bilancolar hazırlamicam artık diyo [emoji846]
http://i.hizliresim.com/5g7q4z.png
en kısa zamanda bir 2,60 ve 2,80 denemeleri yapmasını bekliyorum. Kısmet.
http://i.hizliresim.com/ZZknV3.png
2,75 de denenebilirç
cumleten selamın aleykkum yakın zamanda cok ıyı yere gelecek bugun ku takaslar cok ıyı ıs yatırımı dısarda bırakmayın dıye gerceklesdı bu dusus ve ıs yatırım gelıyor cok guzel yere gıdecegıne ınanıyorum artık full maktk devam
Allah’ım! Bizim için hayırları açmanı, işlerimizin hayırla sonuçlanmasını, açığı ve gizlisi ile her türlü hayırı, cennette yüksek dereceler istiyoruz… Allah hepimize nasip etsin. Hayırlı Cumalar.
harekete başladı gibi.
2.41 gelince çok hızlı alışveriş oluyor bugun de üzerinde kapanış olmasa daha mal toplamamışlar demekki 2.43 kadar onca malı kim aldı acep ky mi
Sabah 27 civarı aliyordum ki hizla 45 direncine cekti...30 altinda alim uygun görünüyor
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 2 de diyor daha baslamadi yav :)
SM-T310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir kağıttır bu arkadaş, 0,90 dan takip ettim alamadım. 3 leri gördü. 2,12 den aldım 2 ye düştü 2,10 dan sattım. Şimdi arkasından bakıyorum. Alsam da almasamda diken üstündeyim
Salı programında Yarın ( 15.03.2017 çarşamba) ,MTE ninde olduğu 5 şirket için bilanço yorumu olacak dendi.
Bu nedenle paylaştım.
Çarşamba fed akşam ne yapar yorumları oldu, yayınlanmadı.
Takip ettim çünkü MTE de tekfen ve THY yi fed riski ile satıp kısa pozisyon beklentili Orge ve MTE almıştım.
MTE sabah 2,22 ye 20.000 koyunca oluşan 2,42 çıkışına neden oldum.
yarısını bile alamadan fırladı.
Orge de sinirden zun kısa hepsini verdim.
7,70 flama nasip olmadı, bekliyordum ertesi gün 7,69 kapadı.
makina için kısa ve uzun da beklentim iyi.
Uzun ları iyice uzatıp, kısalara da selam çakarız artık.
2.34 e emiri girdim 40 larda dolandi 38den aldim..35 kapadi ulan keko yap soyle guzel bir hareket 3 lere dogru...
Takas varmi arkadaslar
[emoji846]
http://i.hizliresim.com/m36QJZ.jpg
Bana göre tüm dünyada borsa tamamen insanların algıları ve pisikolojileri üzerine kurulmuş bir sistem üzerinde yürüyor,o teknikler grafikler hep yatırımcıların hangi pisikolojiyle al yada sat emirleriyle oluşan şeyler,peki bunu nasıl başarıyorlar?tabiki görsel ve yazılı basın yoluyla ! Haberlerle beklenti algısı oluşturup yatırımcı topluyor veya yatırımcı silkeliyorlar
"Aynı yerde alalım aynı yerde satalım diye teknik analiz detek direnç diye birşey icat ettiler ve bize yutturdular senelerce
Bize önce kuralları öğrettiler..sonra burada bunu yap dediler..ve orada ne yapacağımızı hep önceden bildiler,zaten senin nerede ne yapacağını bildikleri içinde hep senden önce sattılar veya hep senden önce aldılar aslında tüm olay bu kadar basit !
Ben kendi adıma uzun vade yatırımcı olduğum için bu tip destek direnç çanak çömlek işleriyle ilgilenmiyorum yok şurayı geçerse zıplarmış yok şurayı kırarsa çakılırmış umurumda değil,yaa arkadaş senin bu bildiğini tahtayı yapanlarda biliyor zaten bu kuralları koyan ve seni buna inandıranlar onlar sen daha neyin hesabını desteğini direncini yapıyorsun ki
Alın size güzel bir örnek [emoji846]
http://i.hizliresim.com/ALJEaB.jpg
Resimdeki tarihten sonra galip beyin borsada işlem gören kağıtları ne olmuş acaba [emoji3]
Bu ulkede hukuk gucten yana artik hersey kitabina uydurmak isleri olmus! Rezalet
http://fs5.directupload.net/images/170318/6cmcrnhu.jpg
son bir ayda alanlar
Teşekkürler cefaks usta [emoji846]
Gapli acip 45direncine degdi hacim az.gapi kapadi 35e gelip 40ustu kapanis da 70hedefler gibi.20-45 arasi flama var sanki
yavu son bir kaç haftadır 2.45 kaçtır öpücük atıyor geri geliyor kim se bu oralarda gelince satan teknik felan oyunu oynamayı geçti ayı boğan yapıyor resmen
sanırım sayfada kimse kalmadı herkes galip ağanın pisliklerinin peşine düşmüş
investing teknik veriler hepsi al vermiş
https://tr.investing.com/equities/ma...akim-technical
birde türkish boğalar al vermiş
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=MAKTK
daha kim alverecek haber yada bizim ağa gerek uyudu bi haftadır 2.45 üzeri kapamadık gitti
Gönderim Tarihi
20.03.2017 18:10:47
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
Şirketin Uyarılması A+ A-
Özet Bilgi
-
İlgili Şirketler
[MAKTK]
İlgili Fonlar
[]
Şirketin Uyarılması
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Payları Borsamız Ana Pazarında işlem gören ve 31/12/2016 tarihli yıllık finansal tablolarında sermaye kaybı oranı %66,58 olan Makina Takım Endüstrisi A.Ş.'nin, Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 2. fıkrası kapsamında sermaye kaybının giderilmesi konusunda Borsamız tarafından uyarılmasına karar verilmiştir.
e sermaye arttırsınlar o zaman......
Bu nedir da ha bunu bi akli selim yorumlasın da
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İbilioğlu kardeş nerdesün
Arkadaşlar bu konudaki her türlü sorularınıza ve daha fazlasına en doğru ve yetkili cevaplar alabileceğiniz isim tel ve mail adresleri aşağıda
Bana göre rutin bir kanuni zorunluluktan doğan purosodür gibi ama yinede şirketin yatırımcı ilişkileri daha net aydınlatıcı cevaplar verecektir,aramaktan çekinmeyin lütfen onların işi bu gibi durumlarda yatırımcılarını bilgilendirmektir
http://i.hizliresim.com/qbEPXR.jpg
Bu sadece uyarı. Ödenmiş sermaye 200 milyon iken özkaynak 60 milyon. Bedelli yapmasaydı tablo çok negatif olurdu.
Uyarsan ne uyarmasan ne. Firma zaten önlemlerini alıyor.
Neyse önemli bir şey değil, prosedür uygulanıyor. Bir gün gelirde faaliyetlerini icra edemez hale gelirse biz uyarmıştık demek için. Özsermayesi eksiden artıya geçti unutmayalım.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ibiloğlu kardeşin dediği gibi yasal bir prosödür,ödenmiş sermayeye bakıyor öz sermayeye bakıyor ve diyorki bu yüzde altmış eksik haa diyor aklı sıra,yaa bunu bilançoya bakan herkez görüyor zayen ama bilançoya bakan ayrıca eksi 22 lerden artı 60 lara çıkan bir öz sermayede görüyor [emoji846]
Ayrıca şirketin belini büken ayağındaki pranga borç ve bu borçlarla birlikte ödenen yüksek faiz yükünden kurtulduğunu da görüyor,ve TEK AMACI MALİ DURUMU BOZULMUŞ ÖDEME DENGESİNİ YİTİRMİŞ CAN ÇEKİŞEN KÖKLÜ GELECEK VADEDEN BU TİP ŞİRKETLERİ ALARAK DÜZE ÇIKARIP TEKRAR ÜLKE EKONOMİSİNE KAZANDIRMAK SONRADA BU ŞİRKETLERİ DAHA İLERİ TAŞIYACAK SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ TALİPLİLERİNE KARLI BİR ŞEKİLDE SATMAK OLAN GÖZDE YATIRIM(Yıldız holdng)ki bunu ben değil bizzat gözde yatırım ceo su ve sayın murat ÜLKER söylemiştir !)artık ayakları üzerinde durabilen borçsuz dolayısıyla satılmaya hazır bir şirket haline geldiğini de görüyor
Tabi bir şeye hangi açıdan ve amaçla bakarsanız onu görürsünüz[emoji846]