Haber gelmeden hareket etmicek gibi, bu cuma haber gelir belki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Haber gelmeden hareket etmicek gibi, bu cuma haber gelir belki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine pusuda bekliyor çok zalım davranacak
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayrola yine hareketlenmiş...
gene geri gelmesinde.20 üstü olsun .
Bi halt olmaz gibi duruyor..
% 10 Artıdan % 2 Eksiye geçmek her senedin yapabileceği bir iş değildir.
Tebrikler MAALT
Teşekkürler maalt sana iyi kazandirdin bana al satta tekrar aynı lotu aldim
Yine başladığımız yere geldik...alıştırdılar al sata....3.kez geri geldik...
Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar.Amaçları ne.öngörüsü olan varmı acaba.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agam bizimlen eğleniyi...
Haber gelmedi ama hareket geldi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.yılım hissede.ocağa kadar beklerim.olduğu kadar.olmadığı kader.
Maaltin klasik hareketlerini yapacağını söylemiştim iyi tanıyan para kazanır bugün de böyle oldu bir miktar para kazandirdi bakalım haftaya yine cuma günü bu hareketleri görecek miyiz
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Gene mala bağladı kağıt hep aynı hareket yukarı 21 aşağı 17.5 alıp satan kazanıyor bekleyen kaybediyor kalıcı yükselmeleri ne zaman yapacak bu
Doğru söylüyorsun maalt in bu son denemesinde ben uyanık davrandim sattım ve tekrar aldim 17 lerden fakat eğer yukarı gidip orda kalsa yada çizse idi çok pişman olurdum zaten oralardan da girmezdim. Bakalım napacak bayram öncesi
Geçen sene bu hareketleri 12-14 arasi epey yapmisti ki o zamanlar işler daha belirsizdi...simde 18-20 arasi buna benzer hareketler var...bilerekmi yapiliyo yoksa tesadufmu tahtanin sahibi varmi bilmiyorum....guzel haberler gelsede artik 20 leri geçsek....
Sayin cefri gecen hafta tabana 24 bin lot yazacagini belirtmisti ona ragmen iyi durduk...alici vardi mal vermek istese tabana gotururdu herhalde....
Bende kararsizim aslinda cikma niyetim var...ama yaklasik 20 ay oldu bekliyorum sonuna geldik artik....dava bir an once bitsene onumuze baksak....
Sayin tudor yukari cizseydi pisman olurdum oralardanda girmezdim demis....12-14 arasinda gidip gelirkende bu durumda olan arkadaslar oldu bir cogu kagidi verdi...bu seviyelerdende girmiyolar....bakalim gene ayni hareketi yapacakmi....
Pişman olurdum çünkü yıllarca bu kâğıtta kaldım 8 leri gördüm büyük zararla.bu kayıp yılların karşılığını ufak karla çıkmakta çok kötü olurdu neyse ki maaltin hareketlerini tanidigim için ve birazda şansla trade yaptim.yine çıkarsada trade ı düşünürüm
Bugün biraz almayı denedim az miktarda aldım fakat alana kadar canım çıktı kademeler boş nereye yazarsanız 10 kademe yukarı çekiyor tahtayı hemen geneldede kademelerde 25 lot bırakıyor satmak gibi derdi yok tahtayı buralarda tutmak istiyolar yüklü alım yapmak neredeyse imkansız bakalım önümüzdeki günlerde ne yapacak
Bendede derinlikli ekran var. fakat Nasıl alamadın yüklü miktarda anlamadım. Çünkü satış kademesinde 2001 ve 600 lotlari gördüm hatta uzun bir süre tuttu
17.9 ve 18.1 aralığında almaya çalıştım yukarılarda varsa bilmiyorum
İşte alım fırsatı https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...05abe5b09d.jpg
Herkese mutlu huzurlu bayramlar
Bayramınız kutlu olsun. Hayırlı bayramlar...
Haberlerde okudum 1 temmuzdan itibaren yeni tip imar yonetmeligi yururluge giriyormus...artik yuksek katli yapilara izin vermiyorlar...yatay mimariye izin verilecekmis...yuksek katli binalarin onune gecmek icin taban alani buyutulecekmis......bizim insaata etkisi nasil olur acaba.....bu davalardan kurtulmak icin yataya genisleyen ayni sayida odali otel yapilabilirmi....projeyi degistirebilirlermi acaba....yeni bi surec basliyo gibi bize olumlu yansiyabilir bu yonetmelik..
Bence sirket bu davalardan kurtulmak istiyorsa bu firsati degerlendirmeli...ayni oda sayisinda taban alani daha buyuk otel yapilirsa yeniden projelendirilebilir....
Taks Yuzde 40 kurali kaldirilacakmiş....yani onceden 100 metrekare arsan varsa binanin oturumu 40 metrekareyi gecemiyordu......simdi yoldan ve komsu parsellerden cekmeleri cektikten sonra ne kaliyorsa (ornegin 60 kaldi.....)yapabiliyorsun.....
Bu konuya hakim arkadaslar daha iyi yorumlarlar...
Twitterda bi arkadas temmuz ayindan itibaren maalt. A grubuna gececek demis....boyle bisey varmidir...varsa bize faydasi nasil olur....bilen arkadaslardan yorumu alsak....
A grubu hisseler piyasadaki dolaşım payı 30 milyon ve üzerindeki hisseler diye biliyorum maaltın piyasada 1.6 m lotu var 19 olursa fiyatı koşulu sağlıyor benim bildiğim ama işin ayrıntısını bilmiyorum hisseye faydası da kredili alış açığa satış işlemlerini yapabiliyorsun a grubunda oda hissenin işlem hacmini artırabilir ve büyük ihtimal bölünme olur hissede ytd
03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/Ak3Z3X.png
Hayırlı olsun...A grubuna geçtik....hisse çok sığ ...almak istesen alamiyorsun satmak istesen satamiyorsun....yatirimci lar kaciyor boyle hisselerden...artik hisseyi derinlestirmenin vakti geldi....nasil yaparlar sizce....yorumlari alalim...
Hayırlı olsun herkese inş buna güzle bir tepki verir bedelsiz potansiyeli var diyolardı eskiler inş bedelli bedelsiz tarzı birşeyler yaparda hem hacim yükselir hemde kağıt alıp satmasıda kolaylaşır
Yildiz pazara girdik....
Bu pazara nasil girilir...
Kriterleri yerine getirdikten sonra basvuru yapmadan otomatikmanmi aliyorlar....yada bizzat bizim yoneticiler basvuru yaparakmi aliniyor....
Basvuru yapilip aliniyorsa neden yildiz pazara girdik....acaba olasi bi sermaye arttiriminin ayak seslerimi....
Piyasa değeri 100 milyon üstü şirketler virebiliyormuş internette öyle okudum
Dikkat dikkat ya aşagı yapıp kagıt toplayacaklar yada yukarı yapıp kagıt satacaklar aşagı yaparlarsa korkmayın yakında buyuk yukselıs olacak anlamı tasır
%4 yukaridayken nasılda dakikalar içerisinde aşağı kırmızıya getirdi. Böyle saçmalık olmaz. fakat bu yalan hareketleri yapan bizim spek mal toplama derdinde hissenize sahip çıkın
Marmaris ten selamlar...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Aşağı baskı yapıyor inandırıcı değil. sanirim yine cuma günü bir çıkış olacak
Burayı takığp edenler 1000 lot kagıt alsalar tavan olacak ama kimse almıyor demekki ederi suan bu kadar
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg