Bilanço açıklandığı gün bu denli bir isteksizlik hareketsizlik olur mu arkadaş.
Bilanço beğenildi ise yukarı hareket et, beğenilmedi ise aşağı haraket et... bu ne zulümdür Allah aşkına
Printable View
Bilanço açıklandığı gün bu denli bir isteksizlik hareketsizlik olur mu arkadaş.
Bilanço beğenildi ise yukarı hareket et, beğenilmedi ise aşağı haraket et... bu ne zulümdür Allah aşkına
Gayrimenkul yatirimlari bitmek uzere anladigim kadariyla ciddi bi yatirim var birde destek menkulun da tamamini aldilar karda son ceytekte ivme dusuyor gibi gorunsede bence patlamaya hazir gibi gorunuyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.89 derken ?
Çıkmayan hisse düşer ?
yapacak bişey yok beklicez
spek küçük istayonlarda durma hayırdır,ne anlatmak istiyorsun bizim elimizdeki lotları öldüm pahasına mı almak istiyorsun.yol öyle yağma.sana hayırlı işler.ytd.
aceminin biri aşıl yerine satış yazdı galiba
F/K oranı ve Pd/dd oranıda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrıca kısa ve orta vadede de 5.10 destek noktası gibi görünüyor. Yani buralardan dönüş yapacağını umuyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Çok fazla kötümser yorum yapılmış . Bence herkes fazla kötümser .
Gelecek vadediyor gibi duruyor . TABLO da verilerin gelişmesini zaman içerisinde yorumlamak gerek .
Acele hazırladım hata yaptığım yerleri bildirirseniz sevinirim .
https://i.hizliresim.com/8doNBd.png
12:06 da 4000 lot satış ile ( tek parça işlem ) 12 kademe aşağı gelen kağıt, 10 bin lot alınca nere gider ?
Hisse 5.09 ve 5.10a düştüğünde alım için talimat verdim ama 1 lot bile almadı. Kısacası sabırla beklemek gerek .....
4.89 dogru suruklenebilur durum vaziyet onu gosteriyor suan ordan keskin bir donusle 5.5 a cikar yukselis trendine girer ordanda 9~10 lara dogru yol alir bunun icin muhtemel senaryolarin basinda cs geliyor uzun suredir sesisz kalindi bu konuda ikincisi gayrimenkulletin durumu ile ilgili bir haber ucuncusu kredi notu yukselisi dorduncusu temettu acikasi senaryosu genis bir hisse sadece suan dusus trendinin bitmesi gerekiyor tek sorun bu
Hiçbir hisse sonsuza kadar düşmez yada çıkmaz. Endeksle hareket edip etmemesine gelince bu tarz hisseler genelde negatif ekdekslerde endekse uyum sağlar ve endeksle paralel hareket eder. Pozitif endekste de birileri hisseyi ne zaman alıp götürürse o zaman gider. Yani endekse her zaman uymaz. Bu hissenin zamanı var belli. Hissenin grafiğini inceleyince uzun vadede istikrarlı bir yükseliş olduğunu görüyoruz. 7 leri görmüş ama bu rakamlarda fazla kalmamış. Ayrıca 2015 verilerine düşebilecğini nerden öngördünüz bilmiyorum ama bence çok aşırı kötümsersiniz. Bunun için hisedarların yüklü mal satmasıyla birlikte şirketin işlerinin kötüye gitmesi, çok büyük zarar etmesi vs kötü gelişmeler olması gerek. Şirket 2015 yıllarında 1.30 civarında imiş şu andada 5lerde bunu hatırlatayım. Ortalığı velveleye vermeyelim. Teknik verileri son derece pozitif bir şirketten bahsediyoruz burada. Sabırla beklemekte fayda var...
Yazıya ilaveten şuan için (15.35 itibarı ile) işlem hacim oldukça düşük. Düşüş hacimle desteklenmiyor.
Dostum söylediğiniz her şeyde haklısınız...
Sizi veya başkasını kötüleme derdim de yok.
Sadece LİDFA' ya çok ama çok güvenmekle irlikte beklemekten çok yorulan ve sıkılan bir insanın feryadıdır yazdıklarım.
Ayrıca LİDFA için normal bir hacim bu hacimler....
Son aylarda hep aynı hacimler çünkü
Yalnis hatrlamiyorsam bundan 4~5 ay once ak yatirim 250 bim 300 bin lot alfi maliyeti 5.25 id yalnis bilgilenfirme yapmak istemem son takas dolumlerine bakmak lazim tabiki
Dün ki hacimi şu an 1 saatde karşıladı. Hacim 36.000 TL geçti.
Bu hissenin daha zamani gelmedi onceki yukselisini biliyorum onlara hic benzemiyor salinmaya devam yukselse gunde yuzde 10 yapar sonra yuzde 3~4 de kapatir sig hisse oldugu icin hareketleri cok sert olur
Hisse B grubuna yeni cikti.
Toplamda 30 Milyon hisse var ve bunun % 9'u dolasimda.
Bu da 2.7 Milyon hisse yapar.
Halka acilis tarihi 19 Haziran 2014.
Ozetle, hissenin sig olmasi ve cok taninmamasi bunun sebebi olabilir.
Ancak, cok dikkate deger bir farki var bu hissenin.
O da bu hisseye yatirim yapanlar, deger yatirimcilari ve BENCE borsanin en akilli yatirimcilari.
En azindan bunlar, Temel Analizi cok iyi yapabilen kisiler.
Çıkacak ama naz yapıyor. Sıkıntı yok. Biz burdayız bekleriz.... Daha hedefe çok var...
Neyse dostum Allah hepimize sağlık versin gerisi hikaye
Saygılar
Bu hissede maliyeti en dusuk olan benimdir belkide 4.40 larda maliyetim hisseden umudum cok o yuzden de 7 ye ciktiginda satmadim hedefim cok yuksek bunu gercekelstirebilecek kabiliyete sahip oldugunu dusunuyorum Ama biraz daha zamana ihtiyaci var 5.89 u gecince tekrar gorusuruz
sn horhoti,
Mohican üstad LİDFA yı yazmış sizin sorunuz üzerine...
Görmediseniz bakınız
Gordum gordum mohikan a daha onceden de sormustum baya zaman gecmisti simdi yine sordum
Hacimin gunluk olarak yukselerek artmasi gerekiyor yoksa bi anlami yok gunluk hacimin
Ama simdilik hafif rampali bir yukselis olur diye dusunuyorum bollinger bant onu gostetiyor sanki kopus noktasi 5.89 olur
Hissenin 1 mart itibari ile takas dokumunu paylasacak biri varmi acaba