şimdide aşağıya salsın da görelim enver efendi
Printable View
3.97 gördü 3.81 şuanda
4 lirayı gördü 3.66 geldi geriye
Kuyas tan herkes umudu kesmiş herhalde yazan çizen yok. :(
Bu ne menem bir kağıttır benden başka kimsede yok herhalde:(
O.Çocukları, kaldırıp kaldırıp milletin eline veriyorlar. Tamam şimdi gidiyor diye atlayan herkese verdi i.neler.
bu yazı ne zaman ki yazı ?
rainbow sattı kağıtlarını yoksa allah razı olsun bayağı bilgi veriyordu.
demek ki başka öyle gerçek bilgi sahibi olan kimse yok içimizde
17 Mart 2017 olması lazım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
geçen hafta devamlı satıyordu Enver Effendi sonunda cuma günü almış!!!!!!
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diger Gerçek-Tüzel Kisiler :
ISADAMI
25/05/2018 tarihinde KUYUMCUKENT GAYRIMENKUL YATIRIMLARI A.S. payları ile ilgili olarak 3,05 -
3,30 fiyat aralıgından 50000 adet alıs ve 867 adet satıs islemi tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle
birlikte KUYUMCUKENT GAYRIMENKUL YATIRIMLARI A.S. sermayesindeki paylarım 29/05/2018 tarihi
itibariyle % 39,51 sınırına ulasmıstır.
Buna ne girdi de bukadar sancılandı bilen varsa söylesin. Kansız ******** köpekler neyin peşindesiniz?
Vayy be. Tepkiye girelim bugun dedik iyi girdi.. Hayirlisi bakalim..
Ben tepkimi anasına vrafına döverek ifade diyırum. Bela okuyarak tepki gösteriyorum. Bu kadar da ********lik olmaz yaa.
3 lot 5 lot ala ala 2 saatte 5 kademe çıkart so ra 6 kademe tek tuş ver. Senin ben a...a.....s......
Bu kayibin bugun % 8 lere dusmesi gerekiyor..Umarim taban yapmazlar..
Yeter ****** evladı yeter. Daha *****n şeyine mi verecen.
Beyler, sabah ortalamamı düşüreyim diye alım yaptım. Öyle bir zarar var ki kendim bile inanamıyorum. Daha önce hiç bu kadar ********iyle karşılaşmamıştım.
İş Yatırım saat 15:00 e kadar felan + 140 - 150 bin lot civarındaydı. Şimdi o da -95 bin lot olmuş. A1 510 bin lot satmış. Acayip büyük oyun döndürüyorlar ama olan bize oldu.
Oyunlarının da kendilerinin de Allah belasını versin. Şerefsiz adi onun bunun çocukları. Kendi aranızda ne bok yerseniz yiyin de neden tahta üzerinde hesaplaşıyorsunuz. Neden sürekli *****za avradınıza sövdürüp bela okutuyorsunuz. Hiç namus şeref yok mu sizde
Tabana götürüyor amk çocuğu
Sebebini bilen var mı
Hissenin %40 ına sahip olan E. Ç. denen .... paso satıyor. Paraya sıkışmış herhalde. Ulan madem paraya sıkıştın kağıdın azına sıçarak niye satıyorsun. Çek yukarılara satacaksan oradan sat. Bu kadar KY nin canına okunur mu be .... siz
Guzel kumar oldu. Benim dun gozume ilisti. Sabah 3 ustu derken ogleden sonra 90 lardan 70 lerden bolca 60 lardan bulastik. Sikinti bugun operasyon biterse uzun sure operasyon yemis hisse olarak hacimsiz bir kenarda kalir..
Bunlar kolay kolay paraya sıkışmaz. Olsa olsa ********liğinden açgözlülüğünden satıyordur alttan yerine koyar. Son zamanlarda bu sebepsiz düşüşler moda oldu. En son tukaşa gömdüler. Acilen bu şetefsiz ****lere birilerinin dur demesi lazım. Seçim üzeri meydanı boş buldu ********ler ama seçimde geçer sonra düşünsünler başlatına geleceği adi hırsızlar
Bugun 6. gun kirmizi bar da.. Sifonu cekmezlerse hikaye onumuzdeki gunlerde bitmez.
Bunun icinde bugun yukari atak yapmasi gerekiyor. % 15 eksi pek hayra alamet degil..Ana saticinin satis ortalamasi bayagi yukarda kaldi
Bunda acikci da yoktur. Anlasildigi kadar ile tepkiye oynayan KY ya yani bize cakmis mali mubarek kardesler
KUYAŞ yatırımcı ilişkilerini aradım. Hayırdır batıyor musunuz dedim? Telefondaki bayan, biz de sizin gibi üzgün gözlerle ekranı takip ediyoruz diyor.
En son 2.50 li rakamları 2016 ın başlarında görmüş.
Bugun gecti artik. Kap a aciklama gelir. Pek muhterem sayin bay mubarek kardes su kadar su fiyat araligindan satti diye. Once aldik simdi inceliyoruz. 3. ay kar hikaye . Ozkaynaklar iyi gorunuyor. Bu hisseleri nerelerden topladilar?
Gel gel yaptı yaptı çaktı. Onun bunun evladı. Ne hesaplarınız var kimbilir. Ulan bi kere de namuslu insanlar gibi davranın ya da numara yapın.
a1 satmışsa bulaşmamak lazim. a1 in hakkından galip öztürk gelir. adamı 13 milyon tl. tokatladı galip.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun islem olmamis onceki gunlerde ve bugun cok yogun A1 den cikmis mal. A1,Gedik,Is,Tacirler arasinda donmus. Ben bugun 2.70 lerden yine bir 3 yapmasini sonra tekrar gevsemesini bekledim olmadi.Girdigimiz her kademede cakti mali kafamiza..