şimdide eşleşmede zepevengin biri 43.40 a 30 lot veriyo.yok adam olmayacak bu...
Printable View
şimdide eşleşmede zepevengin biri 43.40 a 30 lot veriyo.yok adam olmayacak bu...
Kağıdı,satış baskısı altında gibi tutmak istiyor arkadaş demekki. Olsun şimdi 45 e 1 er lot alış yazdikmi 30 lot b... yoluna gitmiş olur..pamuk eller cebe.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lotum geldi
mübarek sanki garanti bankaı.birisinin buna c grubunda olduğunu hatırlatması lazım.böyle nazlı nazlı olmuyor....
Belliki sahip bu durumdan memnun. Biz burda 3 aşağı 5 yukarı tepiniyoruz.
Aslında artık Ç grubu demode oldu 2010 yılındaki gibi 8-10 kat yükselişler olmuyor kent i açtılar istese aynı hareketleri yapamaz mı istese yapar onun için C grubu kalkmalıdır bu yönde bir açıklama yaparsa bist şaşırmamalıyız.....
100 TL ile %9 Yapıyor Şu Borsamızın Haline Gülsek mi Ağlasak mı....
100 liraylada geri düşer. dur demedikleri sürece bu adamlara, yaprak gibi savrulur böyle kagıtlar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kagidimizin sahibi yok...
aslında o kadar basit ki.deseki almasa bile geri alım proğramı yapacaz dese iş biter.yahut bir spekle anlaşsa,yada sermaye artırımı yapacaz demesi kağıdı uçurur.ama tık yok.şirketinin hisselerinin yerlerde sürünmesi adama zevk veriyor herhelde.kimbilir belkide yatağa yatınca yatırımcılarının halini düşünüp kahkahalarla gülüp tatmin oluyodur.herkesin zevki....
yuuuhhhhhhh.....adam 45.02 ye 500 lot koymuş.neler oluyor yahu.....
anlamiyorum hiçmi parali birinin dikkatini cekmez bu fiyatlardan alsa ellerindekini. öttürse daha sonra. demekki o kadar cacik bi kağıt
şimdide 927 lot yazmış.dalga geçiyo birisi herhalde....
ky yazamaz herhalde bu kadar. aynen dalga geçiyorlar artık
1000 lotta ben koysammı acaba satışa.bakalım ne yapacak....alacak para olmadığına göre.....
1000 lot varsa onu bekliyordur belki:)
benim de satmiycam miktar da o kadar. alması için cooook yukarılara gitmesi lazim. fazlasiyla al sat belki. ama böyle giderse hiç birini satmiycam
debelensin alacam diye kimden alacaksa. Bol kazançlar
iyi akşamlar arkadaşlar,
hgarip dostum selamlar sevgiler...
bıraktığın gibi, eksiği yok fazlası var :)
49 yazdım ama 47 den verdiler. Toplamaya DEVAM
arkadan destek olmayınca olmuyor Camell dostum.şimdide 1 lotla 45.52 ye uzlaşıyor.o 1 lotu satmaktaki maksatı belli.düşürmek için o kadar çaba gösteriyorlar ki.bi taraflarını yırtacaklar.55 lotta satıcı var...
Hep birlikte desteğe DEVAM
dökme suyla değirmen mi döner kardeşim bu kağıdı tek götürecek unsur c den çıkıştır başka türlü iflah olmaz gerisi hayal dünyası.....
adamın bir yığın bankalara borcu var yani borcu borçlan ödüyor...dökme suyla değirmen çevirmeye çalışıyor anlayacağın:yes:
yeterki kağıdın önüne set çekmesinler...
Kağıdı yukarı çekmemek için çok gayret ediyorlar. Belliki bir plan var. Ne kadar da kâğıt sahipsiz desek 'de, biri bizi gözetliyor...
seve seve gidecek bir gün. umarım o gün gemide oluruz
eyvallah saolasin BUGRA07 . aynen 6-7 sene oldu nerdeyse bekleyeli. biktırdı kabak tadı verdi iyice. hep birlikte kazanmak dilegiyle
düşürmezsen ********sin.nereye kadar düşüreceksin bakalım.görelim.....
Kagitta sat baskısı DEVAM ediyor . Ansızın bir sabah tavan la uyanacagimiz günü iple çekiyorum...