Takas atabilecek bir arkadaş Yok mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Takas atabilecek bir arkadaş Yok mu ?
Kaçta yakalandı n ki
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de 2.20 den aldım biraz bekletecegim
Satmayacaktin niye satın ki
2.35 altı stop olacağım. patronların hisse satması hoşuma gitmiyor nedense. Bakalım ne olacak.
9 Haziran'daki gapi kapattı.
2,35 civarını destek yapıp yukarıya dönmesi çok kuvvetli ihtimal gibi görünüyor. Bana öyle görünüyor yani. Bence.
Bol şanslar...
Bana da öyle görünüyor bir de o arsayı nasıl degerlendirecekler asıl önemli olan bu
https://i.hizliresim.com/aGoBdQ.png
2.55 den gelen DUSEN TREND kırıldı gibi gozukuyor?*biraz hacim gelmesi gerekir???
biraz daha gayret dusen kırıldı devam edip 2.55 e atak olması gerek???
gayrimenkul şirketinin kurulup bankadan ayrılacak olması önemli nitelikte işlem olduğu için çağrı zorunluluğu olacak,fiyattaki baskının sebebi bu olmalı..spk mevzuatına göre haberin açıklandığı tarihten geriye 30 günlük fiyat ortalaması çağrı fiyatı olarak belirleniyor
Sayın different ne demek istediğini anlamadım yanlış sayfaya mı yorum yaptın. Veya halk dilinde anlat lütfen
takasa mallar gelmiş F.D 13.6 M lot idi şu an 18.9 M lot ???şunu şirkete sormak gerek B dan A gruba geçmek için şartlar tamam mı diye??
2,35 desteği çalıştı ve epey sağlamlaştı. Ayrıca fiyat da iyice 5 kuruşluk bir banda sıkıştı, bu sıkışmaya hacimdeki sıkışma da eşlik etti. Ayrıca 2 Haziran'dan bu yana yüksek hacimli yukarı ataklar ve düşük hacimli süzülmeler yaşadık.
Bu hal bana kağıdın 2,50'yi iştahla bir kez daha deneyeceğini ve muhtemelen bu kez kıracağını düşündürüyor.
Bakalım neler olacak.
Daha evvelden merry 300 500 lotla goruyorduk fakat bugun CREDIT geldi 16.000 aldı ilk defa YABANCI geldi tahtaya....
Arkadaslar 2.35 e çakıldı hisse yorum yapacak yok mu
Ne zaman haraketlenir
Birde Bu arazi üzerine ne yapılacak bilgisi olan var mı genel kurulda mi alınacak
Bir haftadır aynı seviyelerde gidip geliyor
Dün yabancı alımı da vardı hisse de
Arsa askı süresi 7 Temmuz son gün. Bu günden önce arsa ile ilgili açıklama gelmez sanırım.
Temmuz sonuna kadar beklemek lazım o zaman
https://i.hizliresim.com/6X2Y83.png
evet ilk defa TAKASTA yabancı alımı var YATIRIM FİNANS adına alınanlar???herkese hayırlı olsun
dun ve bugun de yatırım finansın aldıgı 100 bin lot var???CREDIT alımları da var ???
İnşallah hayırlısı olur
eurusd 1.12 ustune oturdu bizde de $ 3.50 altına yerleşti demek ki € da eli mahkum aşagı gelmeye bilanco için AVANTAJ donemi geliyor galiba??
Bu dallama devamlı düşüyor..
Baskı mı var patron satışımı ?
Yfin alışları yabancı alışı 3gunde epey aldı...zannederim bıyıklı ,,,,işlem yapanlara bakınca sanki mendereste olan ankaralı gruba benziyor,,,eger onlarsa iyi iş çıkar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Alanda yok satanda işlem hacmi yerlerde 6 milyon lotu kime satacakmışlar...YTD.
https://i.hizliresim.com/YNBNGl.png
2.citi takası geldi buna bir de CREDIT Gelmesi gerekir??
yfın alışları yabancı....