Bugün takip edemedim kimler aldı kimler sattı şeker yok mu sahalarda daha
Printable View
Bugün takip edemedim kimler aldı kimler sattı şeker yok mu sahalarda daha
Noldu spek adamlari sizin elinizde 1 lot hisse bile yok burda isiniz gucunuz hisse pazarlamasi yapmak hahabah ama hisse herseyi anlatiyor noldu 666 ci seytan bitarafi yemedi yazdigin lotlari silip silip yeni av ariyorsun kendine ama nafile...hadi evladim 1.40 a gelince bana mesaj atin 1.40 a geldi gel al diye orda bulusuruz hahah
Hop gellll vatandas yokmu alicak keriz gel gele gel yukari kendi malini aldi yokmu altlari dolduran gel vatandas gel mal var gel yokmu saftirik kimse de eline versek gelll hahah
Yahu yokmu alicak bari 100 lot alinda gunluk corba parasi ciksin spega yaziktir spega ya cirpiniyo zavalli 45 kademelik dususe 10 kademelik tepki verdi az sonra yenj dusus dalgasina baslar 50 kademe daha dusup 1.60 lardan 10 kademe tepki daha verir corba parasini cikaririr zavalli vah vah yazik spega 666 ci seytan lavugu zavalli bi corba icsin hahh
waww mahallenin eniştesi gelmiş...
hayırdır düm öpülmüşsün...
Yahu nereye gitti 212 ve 2.08 deki 50 0000 lotlar corba paran ciktimi spak ve yamaklari yazik size yav kac para kazandiniz keriz geldimi bari hahhahja
1.40 ı bekleyen biraz daha beklesin, mahalle ağzını bırakta çocuk gibi adamakıllı yorum yap boş konuşup durma insanları yönlendirme burda.
ben neyin ne olduğunu biliyorum...tahtanın malın sahibi gelmedi henüz sen merak etme geldiğinde 2,25 lerden elinde mal olacak çünkü...
Ya tabi ya tabi coluk cocuk takimi sizi sizin gectoginiz yollardan biz geceli 22 yil oldu yeni yetme borsaci pazarlamaxilar sizi pehhh
22 yıl değil 222 yıl olsa ne olur brokerlar bile yanılıyor 2 nin altına düşecek dedin düşmedi 2.15 ı gördü teknik yorum yap şirketle ilgili bilgi ver bilançoyla ilgili temettü veriyo mu vermiyor mu bunlardan az bahset, sadece 1.40'a gelecek diyorsun neye göre açıkla anlayalım bizde
Bak hele bak 2.02 olmus sen simdi 2 kademnin derdindemisin duser duser merak etme bugun 10 kademelik tepki verdi diye dusmicekmi sandin yahu ne acemisininiz bundaki sepk sekerbanktan baksa spekmi var ve onun adamlarindan baska 2.27 -35 arasi 400 000 lotu al millete guven ver eeee tabi millet ne dedi bunlar 400 000 lotu o fiyattan aldigina gore bu 3 tl uatune dogru gider dusmez dedi peki noldu buna inanipta 2.30 lardan alanlarin elinde patladi bilanco bundan sonra zarar yazmaya devam eder hic merak etme cunku hisse ile isleri bitti yukari hareket 2.47 de sonlandi artik hep asagiya tabi kademe kademe yedire yedire maliyetlerine helene kadar ortolama maliyetleri 1.30-1.40 civari...gorecegiz ...hisse yukari gidecek olsa ne bilancoyu takar ne endeksi be baska biseyi sayin luikang cok guzel ornek vermis ihgam bunlardan biri hicbiseyi tinlamadan yukai gidiyor cuunku hedeflerine gelmedi ..bu ise asafiya gidiyor cunku 2.50 hesefleriyleriyid geldi ve isleri bitti.....nasilda 50 000 lotlari aninda sildi bugunku tepkiyi niye verdi 2 gun once 2.12 den aldigi 8000 lotu kakalamak icin ..bizde neyin ne oldugunj xok iyi biliyoruz kimseden ogrenecek degiliz hadi rast gele
Çok kesin konuşuyosun, tamam 1.40 a gelirse eğer bende alıcam sağol bilgilendirme için
taven...22 yıl demişsin...
eski huylarını hiç bırakmamışsın...ben bilirim ben sizden daha iyi bilirim...yok siz bilmezsiniz...
görürsünüz siz....
ya biz bunları doksanlarda bıraktık...
sen merak etme..
bizim paramızın derdi bizi gersin...
unutma boş teneke yuvarlandıkça çok ses çıkarır...
bırak bunu biz çok gördük..bu tipleri hem bu forumda hemde seans odalarında...
bizde bilmiyormıyuz malın sahibinin seker olduğunu..kendi malını 2,30-2,40 aralığında diğer aracı kurumlarından topladığını...
malı seker yatırıma taşıttığını...
yukarı giderken kimseye para kazandırmak istemediğini...
dediğim gibi sen kendi derdine dertlen...biz bakarız başımızın çaresine...
bu arada garantiden denize mal geçirmek olmaz öyle..
hani dünkü alıcılar...
bak bu durum nasıl olur şeker nerede ortaya çıkar oda çıkarsa...
mal buralardan 2,25 2,30 aralığına çıkar...
burada ki aracı kurumlar orada malı seker yatırıma devreder...(tabi o mallarda şekerindir)...
şekeryatırımı alıcı göstertirler daha sonra %10 yukarılardan eyvallah derler malı tekrar şeker yatırıma verirler...bilmmem kaç olt aldı deriz sonra...
amma acemice yazıyor şu 50.000 lotu...
deli bile inanmaz
vakıf senide yemiyoruz haberin olsun
Komikmissin snap benim elimde mal yok neyine dertlencem komodi ya bende olsa ucacak kacacak 3 serim 4 olcak hatta kront olucak derim ya guldurmeyin adami xikixak hisse dusmez boyle 10-15 kademe duser sonra 50 kademe cikar...kime ne ogretiyon sen 2.05 2 ye yine koymus 50000 likleri kendi caliyo kensi oynuyo artik 100 lot alici gelsede versem diye gozekliyo ama kimse yemiyo hahhah
31 haa...haaa...
alssana 3 ün 1 iiii
Daha oncede yazdigim gibi ayni harketleri 2 hissedede yasadim yillar evel buda %100 ayni hareketleri yapiyor ..baska bir hissede sirket 1 milyon lot aldi sonra durdu sirket aldi diye millet ususunce oda basti %60 dustu hisse digeride ayni sekilde %45 dustu..ayni numaralar ayni harketler bekleyip goregiz
taven...
bi git...rüzgar yapma...
malın yoksa ne mutlu sana....
gelip burda niye kıyakçılık yapmaya çalışıyorsun ozaman...
hadeee...sağdan yürü... allah yolunu açık etsinnn
Senin zihniyetin bu işte ....
sende varsa söyle yalanları ...
söyle bütün yalanları yeterki yukarı çıksın da ne olursa olsun..bütün karakterini yukarı çıksın diye harcarsın burada...elinden gelen bütün kıyakçılığı yaparsın burada..seni gidi goygoycu..seniii....
Yoksa
Böyle zihniyetteki adamlarla dolu bu forum....
Ziyniyet kötü. ...
Paylaşmayı sevmezler hep ben kazanayım derler...
Başkaları bilmez bu işleri ...derler ...
Herkeze ukalalık yapıp dururlar...
Ama sorsalar adamın kralıdırlar...
Ama olsun sabır ve zaman en büyük ilaçtır...
Bunlar zannediyor ki ...bu hareketleri değerlendiremiyoruz...
Kim kesti acaba tahtayı. Kimden yedi kafasına 212 2.13 2.14 den malları..daha sonra seansın son beş dakikasında kimden yediği malları sahibine geri verdi..
Biliriz bu işleri ....
Arbitrajı onlar mı yapıyor sanırsın bire densiz ...
http://fs5.directupload.net/images/170814/p92w98os.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/wv22blda.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/h76md2wr.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/y4jxaanu.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/llpf6mki.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/x76z7xmr.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/trvmix2b.jpg
:)))))
:)))))
işlem hac mi lazım...
alltarı doldurmadan mal istiyor...
o zor işte...
şu globale nereden virman gidiyor çözdük ama..gönderen yok ortada...::)))
Şu mahallenin enişteleri nerde....
Şimdi çıkmazlar 2.05 gelelim ozaman dediştim deyip sahte kabadayı gibi gelirler
Boş boş konuşurlar, sayın snap sekfk sanki buralara demir atıcak gibi duruyo anca toparlıyo kendini.
103 000 endekslerde 2.47 gormus olan hisse 110 000 endekste 2.16 zaten hersey ortoda siz neyin havasındasınız merak ediyorum valla gelene yapıstır malı ne ala memleket hadi rast gele
bırakalım deniz yukarılardan sattığı malları yerine koysun...
01.08.2017 -15.08.2017 arası...
iş yatırım 76.000 lot
deniz yatırım 58.000 lot
marbaş 30.000 lot
buradakilerden biride 23.000 lot mal almış...
bakalım hayırlısı....
bu arkadaş zamanında tavan olmuş ta tavanına vermişler gibi duruyor...
Endeks 2000 puan eksi hisse mücadele ediyor.
cok guzel mucadele veriyor yalnız hea :party: bununki mucadele ise demekki endekse ragmen %12 yyukselne mrgyo ve %20 yukselen martı direnis kralı :halay: hemde 2 side batık sirket ..fark burada yes ..ama sıkıntı yok degilmi nede olsa kront olacak :kahkah: