ALLAH sabır versin .tokacılar hergün 2-3 kademe asağıya tepti gelecek .gelecegi yok bayramıda zindan etmek için boyle yapıyorlar.dip yok gibi
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir
Printable View
ALLAH sabır versin .tokacılar hergün 2-3 kademe asağıya tepti gelecek .gelecegi yok bayramıda zindan etmek için boyle yapıyorlar.dip yok gibi
17:30 BEKLETİP 1,93 YAPABİLİRLER.
Yaptı bile
Yapsın her seviyeden almaya devam illa bu kâğıt yükselecek kuru kardeşlerin eline vericem o zaman bombayı ben y.t.d
Birileri göçürmeye bayağı niyetli.Olan bizim gibilere oluyor.Bayramımızı zehir ettiler.
B.. Boğul ...raşit kuru....
Kazım herkese aldırdı bu kağıdı milleti tokatladı
Discovery II Mini cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar 2014 den beri bu kağıtdaydım biliyorsunuz en son 1 lerden aldıklarımızı 3 lerden sattık. bu sefer spek kurulardan değil benden yedi tokatı. daha önce tavanı bozduğumu söylemiştim. ama aşağıdan alıp tekrar yukarıdan verdik. ama şu bir gerçek speksiz kağıdın tadı çıkmıyor. bundan sonra kurular adamı burada bezdirir. çünkü kağıdı 0,95 den toplamaya başlamışlardı. son iki yılın alımlarını inceleyin. kağıdın 2 güçlü destek ve direnç noktası idi bundan sonra 1,57 kırmaması gerekiyor. buralardan alırmıyım almam . beklemekteyim. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Helal olsun size burda guzel kazananlari gormek cok guzel.lakin patronun ve kendi paylari aldi.bu hisseler satilmadi guzel kar yapmadanda satmaz.peki ozaman nereye kadar duser.acaba patron dusmesinimi istiyor dussunki asagadan payimi artirayim istiyor.bu kagitda bilinmeyen cok soru var
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse ye can geldi galiba.
2,00 ı üzerinde bi süre kalabilrse 2. dalga gelebilir.
ankaralılar inş gelir ytd
Almaya devam tüm kademelere 100'er âdet yüklen kuru kardeşler 5 olmadan satmayacağım size 228 bin lotu y.t.d değildir.
Angaralılar girerse haftaya cumaya eski seviyesine geri gelir ve piyasada ipek matbaa fiskosu dönüyor batık sirket ama genede bu yatırım bile hisseyi 4'e taşır y.t.d.
sabahki seansın alım satımını paylasabilecek olan varmı.açıkçası gedik merak konusu
Evet pasta var mı ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...830c449bef.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın dostlar çeşitli yerlerde hissenin tekrar 1 tl seviyelerine geleceği söyleniyor. Uzun vadede ne olur aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkürler.
Cesitli yerler derken nerden acaba bu dedikoduler geliyor?
Sosyal medya hesaplarından bahsediyorum twitter facebook vs. İki sayfa geride de 1.56 olmadan almam yazmış birisi askerlik yaptıysan bilmen lazım ortalıkta bir söylenti varsa muhakkak gerçekleşir.
228 bin lot sadece sizemi ait?yanlış anlamayın da o kadar lotunuz varsa pasta atacak derinlik tahtaniz yokmu?
Bu hissede 228 bin lotu hangi kurum uzerinden aldınız merak ettim
Cevap vermek zorunda değilsiniz her topikte 300-500 bin lot aldım diyenler var
Hatali yazi
Alıntı:
Originally Posted by suatt38;573906bakalim dedikodular nekadar dogruymus
Lenovo A6020a41 cihazımdan [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=76919
[QUOTE=suatt38;573906]Bu kag
Hatali yazi
Bir cacık olmaz gittiği yerde bile tutunmasını bilmiyor.
speğin olmadığı hisse acemi borsacıların eline kalmış demektir.en küçük bir geri çekilmede hisse çakılır. sahiplerinin canına minnet 5 lerden millete sattılar 0,93 den başladılar almaya. borsa yüzbin değil ikiyüzbin olsa küçük hisseler sahiplerinin kazanç kapısı durumundan kurtulmadıkça millet borsaya yaklaşmaz. YTD.
bugün öğleden sonra bir hareket yaptı ama yine sonunu getiremedi.
çıkacak izlenimi veriyor.ama aşağıya gidebilir.
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Bir kalkış yap hadi güldür bizi :)
akşam alım satım pastası verebilecek arkadaş va mı
Bir zahmet alış satış pastası verirseniz memnun oluruz
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...64af85afde.jpg
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7861c785d4.jpg
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Prizma alem bana hasta ben de sana en kısada buluşalım
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk seansın alım satım pastasını atabilecek arkadaşım var mı
tahta yapıcı 1,97 1,98 e istasyonu kurmuş, bıkan ky den malı topluyor. Düşecek hisse burada durmaz. dipte geziniyor. üstelik 2 gündür hacim baya iyi, güzle şeyler olacak inanıyorum. 2,55 maliyetim var ama karla bile satmayı düşünüyorum. kesinlikle YTD