aşağıya mı???
Printable View
Burada yazılanları herkes okuyor,bugün yukselir yarın düşer deyip yanar döner olmak insanları yanıltır,insanların vebaline girmemek Lazım,o yüzden bugün yükselir deyip yarın düşer deyip milletin kafasını karıştırmayın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeş ben o arkadaşa cvp vermiyorum artık ama senin böyle bir şey yazman üzdü beni..
1.si 37000adet mal var bende ve arkadaşımda bende yükselmesini istiyorum ama adam yavaş yavaş indiriyor hisseyi ben napayım...
2.Tahtayı ben mi yapıorum???adam isterse bugün tavanda yapar tabanda...
3.hunter spek eğer bu hissedn bir şey beklemiyorsan neden burdasın amacın ne sat git yada bana sataşma dostum...
1.52 e düşmüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1,54 ile kapattı
1,54 ile kapattı haftayı
Cevap vermediğiniz ben miyim?
Ben isem size sataşan ben değilim eğer sataşan teacher ise bana niye cevap vermiyorsunuz?
Çakar çakmaz lafım kimseyi hedef alınarak söylenmemiş sadece o anki çıkmaz durumu ifade içindi.öyle kimseye sataşmak gibi durumum olmaz.1.90 dan da bu kağıdı alıp satmışmışım var bu kadar düşmesi anlamsız geldi bana.:(
https://i.hizliresim.com/JlXoEj.png
Bu da benim senaryom.
yat.tav.değildir.
Ne olur bu hafta yükselir mi ???
[QUOTE=teacher37;522631]Ne olur bu hafta yükselir mi ???
PANDA BİLİR...... ŞİRKETİ ELE GEÇİRDİYDİ.. LEYLİM LEYYYYYYYY... BU TÜRK PANDASI DAKKOCU
sn atmaca grafik çok güzel...ama aynıu hareketi yapacak diye bir şey yok..beklentiler farklı ama hala düşüş trendindeyiz ne yazıkkı en sağlam destekte 1,49-1,50 aralığında...
benim tahminim bi kaç gün içinde tekrar 1,60ı test edebilir...önemli olan kalıcı olması tabiki...suan dirençlerimiz 1,55 1,61 cıvarı gibi...
Ağırlıklı ortalama artmaya başladı.. 1,52 den 1,53 e çıktı
?
Ulaşçılar ne yapıtınız nedir bu pandadan çektiğimiz.nakitim var biraz alayım mı buradan spek mal verir mi acaba :halay:halayı ne xaman çekiyoruz
Günü 1,54 ile kapattı ,sanki bugün biraz aldılar gibi geldi ,pastayı inceleyip alım satım oranları hakkında bilgi verebilecek olan varsa yazabilir mi acaba ??? YTD
Günlük alan-satan bu şekilde...
Buna göre satış alımdan daha fazla gözüküyor
Amaç işlem hacmini arttırıp b grubuna mı sokmak acaba ??ytd
b grubu için ha kısmın piyasa değeri önemli diye biliyorum,oda bu fiyatlarla tam 10milyonun üstünde....b grubuna geçmesi zaman meselesi sadece...
İlk seansı 1,53'ten kapattı,sürünüp duruyor buralarda,aşamadı gitti,ne zaman ULAŞacak zirveye bu ULAŞ YTD
bugün 1,51ide gördü çok sükür...artık çıkışa geçsek mi yoksa yarını mı bekletecen??
Artık geçecekse geçsin nedir bu ya böyle
İşte ne zaman yapacak bu hareketi ve kalıcı olacak mi herkesin merak ettiği de o Zaten [emoji6]
?
Hareket yok boşa bekleme yapmayın.adam çaktı malı 151 bir kırarsa 1.38 de soluğu alır bu i....B. Ne kağıt
Pandanın dakko su...alım aralığı 1.85 ile 2.15 idi hisse 1.52
buraları teknik olarak dip çalışması gibi görünüyor, çok ilginç 1.54 ü bir türlü kırmıyor.
Orası geçilirse teknik formasyon hedefi başlar.
Temel olarak ta B grubu beklentisi ve Alanya gayrimenkul projeleri mevcut.
YTD
panda bugün aysonu oldu iztarla helalleşcez demiş..bende lafı soktum hemen ulaşla nezaman hellaleşceniz dedim..bide aysonu maaşı çekincemi yukseltion dedim.işallah kızarda bi hareket ceker hipine....
dünki takas pastasını alabilirmiyiz acaba?
Dünkü takas bu şekilde Sn.tarkank
Bugün sabah...
tesekürler lutfü dostum...itibar vereyim dedim dön dolaş dedi...
pastalar genelde dengeli kendileri satıor kendileri alıorlar mal çıkışı pek yok ama olan bize oluyor...hayrlısı bakalım 2 gündür direniyor biraz bakalım ne olacak ya bugün yada pzrtesi..??