Kademe analizi verebilir misiniZ
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe analizi verebilir misiniZ
Derinlik ve Kademe Analizi
Ek 3665
Alım ağırlıklı hissede milleti korkutmak için elinden geleni yapıyorlar.
Gün sonu 0.64 ağırlıklı 1 milyon lotun üzerinde net alım dikkat çekiyor. Bu da dalgalanmanın devam edeceğine işaret ediyor. Temennimiz hareketlerin geçici değil, kalıcı ve istikrarlı olmasıdır. Bol kazançlar.
0.63 ten birileri malını verdi. Dayanamadı herhalde.
0.64 e alım gelmeli artık. Spek çok bekletti sanki.
Ek 3709
Birileri sıkıldı mı? 0.63 ten verdi acaba?
Gören de hisse %20-30 prim yaptı da düzeltme yapıyor zannedecek, Aç kurtlar var demek ki daha!
Milletin elindeki 5-10 bin lotu almak için bu kadar da düşülmez spek! Tam bir rezillik? hacime bak, çok komiksin çookkk...
SEKFK
Açıklamalar
"Şirketimizin kredi borçlusu Kırcı Elektroteknik firma kefillerinde KRC Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin ("KRC Gayrimenkul") iştiraki Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Egeli&Co)'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Tan Egeli, Ali Sami Er, Ersoy Çoban, Mehmet Cemal Tükel, Murat Çilingir, Murat Tanrıöver ve Genel Müdürü Akın Aydın *aleyhine, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açmış olduğumuz tazminat davasında, davanın reddine karar verilmişti. * Bunun üzerine, şirketimiz tarafından, yerel mahkeme kararının kaldırılması talebiyle, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde, istinaf yoluna başvurulmuştu. Nitekim, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi tarafından, istinaf talebimizin esastan reddine karar verilmiştir. İşbu karara karşı, 29.05.2017 günü, temyiz yoluna başvurulmuş olup yerel mahkemenin kararı henüz kesinleşmemiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610284
BIST
Bir engel kalkıyor gibi,önümüz inşAllah açılır.
Fazla aceleci olmamak lazim bu hissede hareket icin beklemek en guzeli
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A grubu olsa ne olur,bu gudubetlik varken...
Diğer grup hisselerinin akibeti belli değil, eglyo da kar gelmiş Beşyüz seksen küsür bin tl. O bari gözaltından çıksaydı.
Burada ise yukarı 3-5 kademe git gel lerde Alım ağırlıklı gözükürken hisse bir anda geri geliyor. Kendileri alıp satıyor sanki. Ama yapmak istediklerini tam olarak çözemedim. Bir grubun elinde hisse mi var da baskıyı o sebeple kuruyor, yoksa Fîm Capital satsın diye mi? Yada kısa günün karı diye 10-15 bin tl kazanmak mı?
99 bin endeksteyiz. Birileri dayanamadı yine. 100 bin lot gibi 0.60 dan teslim ettiler speğe.
Milletin malını satmasını bekliyor spek. Tamam alıcı yok anladık ama, satıcı da pek kalmadı ki hissede. Spek, hareket çekmediğin sürece kimse yüzüne bakmıyor malesef. Çekeceksin 1-2 gün tavan, o zaman mal satabilirsin belki.
Spek efendi ,Ben malımı vercem söz.getir 1.80 e elden teslim.
Kağıdın teknikle alakası yok ama 0.59 son kale yıkılmak üzere.Tan efendi mal toplayamıyor.Kemikleşmiş zararı ve dahi sıfırlamayı göze almış yatırımcı var karşısında.Nasıl bir haber göndersemde milleti korkutup elinden hisseleri alsam diye düşünüyordur muhtemelen .Mal alamadığı sürede böyle hacimsiz ve alt desteklere yolculuk devam edecek tabiki.
Tabi olan burda kilitlenmiş kıpırdayamayan hissedarlara oluyor.Herkezin diğer takip ettiği hisseler uçup gitmiştir muhtemelen pek tabi benimde öyle.Endeks rekor tazelerken biz hala dip arayışındayız.
Kısa vadeli olumlu bir haber ufukta görünmüyor malesef.
Millete 0.59 kuruştan sattırmaya çalışıyorlar. 50-60 bin lot kadar satış oldu zaten.
25-30 bin tl ile kademe düşürdüler. Rezilliğin bu kadarını da olmaz artık.
Sabrın karşılığı, umarım devamı gelir.
3-4 kademe için miydi bu baskınız? Yazık spek sana, çok yazık. 0.63-64 ten ben de verdim merak etme.
Aşağı baskı, yukarı baskı,spek ten her türlü baskı mübarek.
Bist te yükselişin artık genele yayıldığı şu vakitlerde, hissedeki bu tür hareketler kabul edilemez ve yatırımcıyı bezdirme ve tiksindirme hareketleri olarak düşünüyorum ben.
Madem 0.60 a geri gelecektin niye 0.65 e yükselirsin. T.E amacın ne söyle bakalım.
Saat 14.30–15.00 arasındaki işlem hacmi ?...Hayırdır inşAllah..Gene ne tilkiler var acaba...
Gerçekleri yazınca artık Elif hanım maillerime de cevap vermez oldu.
Bist 100 bin'e dayanmış, yükseliş genele yayılmış, Egeli grubu hisselerinin durumu içler acısı. ve patron izlemekle yetiniyor.
Güncel Takas
Ek 4171
Acaba diyorum,Katar da yaşanan gıda sektöründeki bu darboğaz, geçmişteki Katarlı bir firmanın Egcyo ya olan ilgisini tekrar günışığına çıkarır mı? Veya başka bir grubun...Bu dönemde bir iyi niyet mektubu lazım ,yoksa hareketleneceği yok bunun.
Malesef acabalara kaldığımız için yükselişte bir çok hisseyi kaçırdık. 100 bin'i gören Bist 'e karşılık Egeli grubu hisselerinde tık yok. Yazık diyorum, hisseleri bu durumlara düşürenler çok büyük vebal altındalar.
Bayrama kadar yazmama kararı aldım.Kalın sağlıcakla.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
fun capital elindekini aşağıdaki sigorta emeklilik şirketini devretmiş ama haber göndermedi herkesin haberi olsun yine birşeyler çeviyorlar...
ISLE OF MAN ASSURANCE LIMITED 2.763.337 12,56 12,56
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s
bu yazdığınız iyi bişeymi kötümü ???
bilmediğimden soruyorum
Tüm yatırımcı dostlara hayırlı bayramlar dilerim.