şu an bilemediğimiz bi sıkıntıları var halk grubunun yada yeni konsepte kendilerince**.*tepkileri**..yada varlık fonunun bi sıkıntısı..ama bi skıntı herkesin dilindeler***??anca incelemede çıkacaktır.**kimden**.*
Printable View
şu an bilemediğimiz bi sıkıntıları var halk grubunun yada yeni konsepte kendilerince**.*tepkileri**..yada varlık fonunun bi sıkıntısı..ama bi skıntı herkesin dilindeler***??anca incelemede çıkacaktır.**kimden**.*
garanti yatırım bir hafta önce 1.15-1.20 hedef ile endeksin üzerinde diye rapor açıklamıştı borsa yüzde bir artıda bizimki yüzde bir ekside nasıl endeks üzeri getiri anlamadım
hadi be spek ne var ki 1,07 de kaldıramıyorsun.
ulan yazana kadar kademe düşmüş be yuh rezil kağıt.
1,05 e düşecek gibi duruyor uğırsuz.
ulan rezil kağıt seni almak için sattığım 1 yıldır sürünen kağıt bile ben sattıktan sonra yükselmiş be lanet olsun.
HLGYO resmi internet sitesinde ŞEHRİSTAN İSTANBULKAPI'DA 23 MAYISTA 11 DÜKKAN SATIŞA ÇIKIYOR DİYE AÇILIŞ SAYFALI REKLAM VARDI .BUGÜN KALDIRMIŞLAR ACABA SATIŞ YAPILDI MI ? KAPA BİLDİRİM YOK. BİLGİSİ OLAN VAR MI?
gyoder in yeni başkanı halk gyo nun genel müdürü DR.feyzullah yetkin olmuş hayırlısı olur inşallah bakalım bizim bu uyuza hareket bereket getirir inşallah
Bahtımı seveyim bahtımı.. ylang Ben aldım hisse düşüşe geçti. Ne kadermiş be...her aldığım düşüyor sattığım çıkıyor..
Oha be bu nedir ya hiç hareket yok
Ulan seni almak için %20 zararına sattığım uğursuz bucim bile 35 kademe yukarı gitmiş be..senin gibi kağıdın da böyle kısmetin de kafama edeyim..
Ulan hadi ve kalk artık be ne 1.07 imiş be..
Lanet kademe
dün koç sabancı , bugün ülker kısmı*halkbank**çöküşe soktular...bi şeylerin iyi olmaması laZIM BUNALIM SEVENLER İÇİN.**de ötekileri anladık özelden vuruyorlar***varlık fonu şirketi halkbank halk gyo da neler oluyor hala**ve hala**kim bu çöküş seviciler **hala temizleyemediler.****acil incelenmesi lazım**
daktırrr .g.müdürü giyo* başkanı olmuşsa ..orasıda uçar **bi gecede**..piyuasanın giyo **satışları uçar falanfeşmekan.**
daktırrr..g.müdürü ..önce halk gyo yu bi düzeltseydi..tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti başlamasın.**
emlak gyo çok değerli yöneticileri neden atılda tutuluyor hala piyasanın anlayamadığı****giyo ya bile** halkın gyo sunun daktırr.g.müdürü gelmişse ..*hisseye bak****??k.yatıırmcıların haline bak...bi şeyler bozulsun diyemi yapıyorlar acaba****
gıyo**der halk gyo gibi olursa piyasa yandı****..inşaat piyasası darmadağın olur artık.***
vay gıyo vay***..kahkahalara hazır olun bakalım ne demeçler patlayacak .***??
ciddi yatırımcı kardeşlerimize naçizane tavsiyemiz varlık fonuna yazmaları.haşlk gyo daki hisse çöküşlerinin sebebi**
varlık fonu yönetimi biri sabah ta biri starda yazıyor rahatlıkla ulaşabilirsiniz.**diğeri akademisyen onada rahatlıkla ulaşılabilir..hisseyi çökertme sebebleri nedir ***..neden negatif algı yaratılıyor.hisseşler üzerinden.***
belli oldu niyeti genel kurula buradayız kitledi bizi
Kardeş sen biri sürü bişey yazmışsın ama yazdıklarından bişey anlamadım ne diyon [emoji85] hisse 1 yıldır en yüksek değerinde çöküş derken?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
hangi zirve??
1.3 dan halka açıldı 2013**yılı.****
bu yıllaR içinde de birkaç proje eklendi.para kazanıldı falan **?*
bu seneki temettü**borsa tarihinde bi eşi yok.**
daktır .g.müdürü bi gecede şirket özkaynaklarını 4 kat uçtu kaçtı çıklaması yapıyor..
bakkal hesabı yapalım en basitinden..
2013 de halka açıl 1.3 dan ....ve 2017 de açıklama yapıyor daktır g.müdürü 4 kat uçtuk kaçtık özkaynaklı falan...
daktırın hesabına göre gidersek hisse 5 TL altı olmamalı..
5 i geçtik 1.3 u yakalaması hala imkansız.**gözüküyor..bu arada temettü bedelsiz verdi falan hesaba girmeyelim enflansyon farkı i endeks farkı **dolar farkı -*onları silik vaziyete getirdi**
birde hisse değerlenmesini dolara göre yapın..**
hisseye nereden bakıldığı önemli ..biz yukarlarda kaldık.****
ayrıca bu hisse artık starejik hisselerden .**öncü hisselerden**
artık bir misyon hakimiyeti var..artık varlık fonunda***olan bir hisse.**buda avantaj **bunun avantajı bile olmadı.**
Grafiklerde flama çalışması yapıyor diyorlar. Umarım tersten bize saplanmaz o flama
dakkttııırr.g.müdürü gıyoder*başkanlığı yaramadı hisseye...**vah gıyoder vah halkın gyo suna benzerse memlekette tek çıkış umudu gayrimenkul sektörüde yandı***
gıyodermiş...**
4 kat uçmuşuzz..hala havalarda yız..en azından daktıra göre havalardayız..**
hissede çöreklenen çete hala aşşa vurup negatif algıya devam etmek istiyor başarılıda oluyorlar..demekki bi şeyler hala temizlenenemişşş**
bu arada hissede geçen haftaki üsty değerinin YÜZDE 7 GİBİ ALTINDA işlem görüyor**ne olduda çökerttiler tekrar***neler gizleniyor ..
benim satmamı bekliyorlardır. yükseltmek için
her an 1,04-1,05 olablir dikkat
borsa gündem güzel çalışma yapmış..**12 gyo şirketi yüzde 16 ile yüzde 280 arası prim yapmış..listede halkın gyo su yok tabi..**
daktır g.müdürü de 4 kat uçurdum bakın bakın diyo**uçan bi şey varda ne acaba**..
halkın gyo komedileri devam ediyor..zirvemi zırvamı..**
memlekette tek daktır g.müdürü çalışanı olan...ama dereceye giremiyo işte..vah giyodere vah neler olacak şimdi oralarda.**
aynı zamanda gıyoder başkanıda yapılan daktır g.müdürü orayıda bi gecede 4 kat uçurabilir mi**bi anda mücizeler..*
4 kat uçurucu yönetim tek memlekette.**hisselern süründürüldüğü***vay bee..ne hale gelmişiz***
Bu ne yaw nerden bulastik bu kağıda
yaw arkadaş 1,05 de sadece 58 bin lot var.
adam alıp kaldıramadı kademeyi ne biçim bir spek i var tahtanın yaw.
ulen TOBO artı bayrak flama var diye başka hisse satıp geldik.
sattığımız 35 kademe yukarı gitti bu 3 kademe aşağıya .
nerden bulaştık buna yaw ne uyuz bir hisseymiş.
0.05 , 0.06 ye yatirdilar gene milyonluk satislari ..
Hadi gecmis olsun , bugunu de kilitlediler :kahkah:
Satsan satilmaz , alsan alinmaz..
haziran güzel oLur umarım ytd.
50'ser bin , 80'er bin patir patir 1.04 den veriyorlar...
asıl komedi gıyoder**de olur bence**bizim daktır halk gyo yu ne hale getirdi orsayı da bu şekil yaparsa vah memleektin haline***
hayırdır inşaallah alım geldi hisseye.. inşaallah geri gelmez de hedeflere gider.. şimdilik flama çalışmış görünüyor.