Bu gün sadece alnus la tacirler sattı ve mallarıda bitti. Eğer alanlar yarin zararına satmazsa buralar dipti diyebiliriz. Sağlam durması da olumlu ayrica
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu gün sadece alnus la tacirler sattı ve mallarıda bitti. Eğer alanlar yarin zararına satmazsa buralar dipti diyebiliriz. Sağlam durması da olumlu ayrica
Son zamanlarda bist teki şirket fiyatları o kadar çok düştü ki öz sermayesini kaybeden adese olumlu haberler göndermezse mağzalarını kapatan adesede 6 aylıkta ciddi .................bekliyorum. Ben spk yerinde olsam şirkete kayyum atardım... Bir nebze umut olurdu.. O kadar çok örneği var ki ozgyo , cemas , tahtası kapanmayan hisseler mango , atac, genyh , bmeks tahtası kapananlar onun için spk almış olduğu tedbir kararları hiçbir şeyi değiştirmez ... Kısada 1,10 tl üstüne atmazsa özürdiliyerek söylüyorum geçmiş olsun... Ytd
Sanki sonsuza kadar düşecekmiş gibi herkes zararına satıyor. Bugün de deutsche. Inşallah 300 k lotunun hepsini satmaz
Grubun sağmalık ineği olmuş. Acaba borçlarını geri ödeyecekler mi? Yoksa kulenin üstüne su mu içecez? Alenen şirketi boşaltıyorlar. Madem paraya ihtiyacınız var şirketi komple satın da herkesin işi görülsün...
Şuan iflas etmiş şirket fiyatlamadı var. Pd/dd oranı 0.20 kuruş.
Teşekkürler sağ olun var olun, bana 0,92-0,93₺ den adese nasip edip eylediniz...
YTD
Sanırım 0.8x lerdende nasip edecekler
Spk ile bir olup milletin anasını ağlattılar
kac magaza.kapatmis
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben dayanamayıp 0.88 den çıktım. Bu adamların niyeti bozuk. Genelde ben satınca tavan yapıyor hisseler. Ben paranın yarısını kaybettim. Umarım diğer arkadaşlar kazanır
Arkidaşlar şöyle bir hesap var; her 1 kuruş düşüş, ana ortaklar açısından, günlük 250 bin ₺ civarında, varlık değer kaybına neden oluyor...
Her halde bizden daha çok üzülüyorlardır.
YTD
Onlar alttan toparlayacaktır. Olan senle bana oluyo
İlgili Şirketler
[ADESE]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bankalar ile başlatılan*yapılandırma çalışmaları neticesinde*kısa vadeli borçların uzun vadeye*getirilmesi amacı ile 22.05.2019 tarihli özel durum açıklamamızın devamı olarak*13.020.000 TL tutarlı banka kredileri 12 ay*ödemesiz dönem toplam 60 ay*vadeli olarak yapılandırılmıştır.
**
Şirketimizin Burgan Bank*A.Ş.ile yapmış olduğu*vefa hakkı işlemlerine ait detaylı bilgi ekte yer almaktadır. *
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
KAP : ITTFH / ADESE
Bankalar ile başlatılan yapılandırma çalışmaları neticesinde kısa vadeli borçların uzun vadeye getirilmesi amacı ile 22.05.2019 tarihli özel durum açıklamamızın devamı olarak 13.020.000 TL tutarlı banka kredileri 12 ay ödemesiz dönem toplam 60 ay vadeli olarak yapılandırılmıştır.
Şirketimizin Burgan Bank A.Ş.ile yapmış olduğu vefa hakkı işlemlerine ait detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
https://i.resimyukle.xyz/VNyxb2.jpg
Sen 2,3mnTL küsür market geliri elde et, 8,9mnTL küsür yatırım amaçlı gayrimenkullerden kira geliri elde et. Yani toplam net gelirin (Satışlar-Satılan malın maliyeti) 11mn TL olsun ama 22mn TL pazarlama gideri yaz. Sonra bir çeyrekte İttifak'a 120mnTL daha borç ver (bankadan kredi çekip). 315mn TL ittifaktan alacağın olsun ama faiz falan alıyor musun belli değil(bilançoda yazmıyor) ? Ama bankalara deli gibi faiz öde. Sonra gel halka O.Ç. olmadığını izah et. En büyük K.O.Ç bunlar. Daha da üstüne tanımam. Zermeram'daki AVM projesi için de 72mn TL peşin ödemiş. Amk beton yere 72mnTL ödüyorsan bitince 100mnTL olması lazım. P.zev.nk sanki 50 dükkanlı AVM yaptırıyor. Paraları hortumla ADESE'den kaçırma çabasından belliydi zaten bu O.Ç'ların ne yapmaya çalıştığı. Sonra da ADESE'nin AVM leri ver kendi borçlarını yapılandır. K.O.Ç bunlar K.O.Ç ve üstüne de tanınmaz bence. Genel kurulda hepsinin yüzünü duvara çevirip sabah akşam çalışmak lazım ki ibret olsun. YTD.
Şirket yönetimi can derdine düşmüş orası net. Ancak grup bu son operasyonla oldukça rahat nefes aldı. Avm nın bir kısmını bankalara sattı. Borçlarına sayıldı. Hisseleri borsada sattı nakit yarattı. Tüm bankalarla anlaşma sağlayıp borçları uzun vadeye yaydı finansal açıdan rahat bir nefes aldı. Bundan sonra adam gibi çalışıp para kazansınlar bunca yaptıkları yeter artık.
Genel kurul toplantı tutanağını okuyun arkadaşlar bir yatırımcı yerin dibine sokmuş.ama utanma yokki
Bir iki kelam cevap bile vermemiş
Serefliler
Hisseyi 17lere goturup sonra 0.90lara cekmelerinin amaci belki de gercek adese yatirimcisini tespit etme amaclidir.Gercek olmayan adese yatirimcisi hisse dusunce dokuldu nasil olsa.Hisseyi burdan 170lere goturceklerse sadece gercek adese yatirimcisi kazansin istiyor olabilirler.
Goethe, edebiyat yapmışsın; umalım öyle olsun...
bu grup bu kadar zor durumdaysa ittifak neden 6,50 TL ?
Her durumda adese şuan çok ucuz. Tüm mali problemlerini çözdü. Batması fiyatlandı ancak grup kefeni yırtmış gözüküyor. Tüm bankalarla anlaşmak kolay değil. Vefa hakkıyla gayrimenkulleri devretmek çağrı yükümlülüğü doğururdu aslında ama telekom için çıkarılan yasa sanırım bunu ortadan kaldırıyor.
Neyin kafasını yaşıyosunuz bide şu batak kağıda ülenmeden yorum yapıyorsunuz.Paramızı hiç ettiler konu bu.Ne köy olur bundan artık ne kasaba.Yarın bi gün borsadan çıkıyoruz derler kağıt 10 kuruş olur bizde beddua ederiz
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90 dan alıp 93 den çıktım.kalanlara bol kazançlar
Haydi bakalım hareket başladı. Umarım zararları çıkarabilir herkes.
Taşak mı geçiyonuz ne hareketi 3 lira 5 lira maliyette bekliyo millet parası pul olmuş.0.91 den 0.95 e gelince hareket mi oluyor? Tahtadı kapanacak bunun millete pompalamaya çalışmayın artık emdiğğniz kan yetmedimi ********ler.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%27 patron payı var; iş yapıyor; kredi yapılandırdı; buralar DİP.
YTD
Tartışmaya gerek yok; 2.Ç bilançosu elbet açıklanacahtır, göreceğiz...
YTD
Gerizekalımısın sen arkadaşım 0.91 e düşmüş kağıdın daha neyini pazarlayacam ben. Onu 17 ye çıkarken milletin kanını emen satılıklara söyleyeceksin. 3 gün önce Kağıt borsadan çıkacak 10 kuruş olacak diyen senin gibi düzenbazlar yüzünden satan olmamıştır umarim.
Kâğıtta hareket varmı 1.06 ile % 16 primi gördü mü bu ortamda. E hareket daha ne olacak. İnşallah herkes zararını çıkarır diyorum millete malmı alın diyorum.
Biliyorumki pek çok kişi çok büyük zararda bu kâğıtta ama senin gibi adamlar yok borsadan çıkacak yok 10 kuruşa düşecek diye saçma sapan yorumlar yazarsa bu olmaz. Her kağıdın bir ederi var 10 kuruşluk adamlara laf anlatacak halim yok.
Yine söylüyorum inşallah herkes zararını çıkarır.
Yok torku aeeseye talip yok adese itffkla birleşecek lafları geziyor..
Ittifak 'ın açıklama yapması lazım mutlaka, kağıdın yönü için...
Tşk.ederim .İşlem hacmi iyice daraldı.Inş.yukarı yönlü olur...