Arkadaşlar benim Hanım çok hasta onu üniversite hastanesine goturuyorum. .pek fazla yorum yapamayacam. .
Ama topigi yakından takip edecem...
Printable View
Arkadaşlar benim Hanım çok hasta onu üniversite hastanesine goturuyorum. .pek fazla yorum yapamayacam. .
Ama topigi yakından takip edecem...
niye verdiler, olumsuz haber mi var?
gelecek bilanço belli oldu ve öğrenenler mi var acaba*
ondan mı verdiler ?
Durdo işlem hacminde 10 milyon civarı hacmi yakalıyamadığı müddetce böyle % 2> 3 düşer çıkar bazen artar arada düşer bu şekilde devam eder bu durum bana bu tahtada yeterli alıcı olmadığını gösteriyor endeksin %2 + yapdığı günde kağıt düşüyor cemts hekts bunlarda bilanço açıklamışlar ve düşmüşler aslında bizimkisi bile bile lades gibi artık nasip hepimize bol şans
bilanço bu gün gelecek
ne kadarı fiyatlara girmiş görecegiz
İnşaallah yoksa 4 lerde alırız soluğu.
para tekniği bozar bilanço veya haber düşerse bilmem ama günlüğüde haftalığıda aylığıda hiç hoş görünmüyor bu arada beni eskiler bilir maliyetim 1,8 civarı ve 15 bin lotum var eskiler bekleyebilir düşük maliyetli ama yeni alacaklar iki defa bakın dikkat edin eskiler bilirdi durdu birden yüze 3 artı iken yüzde 5 ekdiye geçmesi 1 dakikadan daha kısa süre sürüyor du uzun zaman yazmamaın nedeni başka hisselerde boğuyordum vede burdakileri etkilemek istemediğim içindir herkes kendi kararını kendi verebilir ama dediğim gibi iyi değerlendirin sonra çok uzuncu olabilirsiniz
keko dostu geçmiş olsun danışmak istediğin birşey olursa özelden yaz numaramı göndereyim yardımcı olmaya çalışırım allaha emanet ol dostum allah yar yardımcın olsun şifası olan dert versin rabbim cümlemize
Ekim ayına kadar dediğiniz doğru idi o ay da yaşadık tabanları brüt ü yeni durdo mu eskimi gösterecektir.
belki düşer gibi yapıp yukarı çekerler paranoyak olduk :)
Zor kararlar alıcı yok gibi
içimden bir ses.............
Neden olmasın
ben beklemeye devam 2 yıl oldu
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu yabancıların pozisyonunda bir degisiklik var mı acaba ??? Son günlerde alıyorlar mı? Yoksa satıyorlar mı ?
Deutche 250 bin...City 240 bin...geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi 274 den 240 a düştü Doce 250 bozulmamış.
Vergi beyannamesinin bu gün geleceğinden eminsiniz?
Ne beyanemeymis arkadas
Bunlar ayın 15 inden önce açıklamazlar bu beyannameyi. Hep son gun aksam açıklıyorlar. Böyle bir huyları var.Huylari batsın...[emoji2]
Bu değerleme tüm gayrimenkuller değil, sadece bina değerlemesi olması lazım. Aşağıdaki görseller bunu gösteriyor. Arazi ve arsalar adı altında ayrıca 41m değerinde gayrimenkul bulunuyor. Çok da önemli değil bence, faaliyet karına bakacağız.
Ek 21738
https://i.hizliresim.com/OvrQpA.jpg
Sayın keko geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Tskler arkadaşlar..büyük ihtimalle ancak cumaya taburcu oluruz..Yıllık iznim den kullandım..gönül isterdi ki güzel yerlere gidelim..Nasip hastaneler oldu..
Artık durdoda da önemli beklentilerimiz var bakalım nasip te ne çıkacak
https://pbs.twimg.com/media/DzJz6ihW0AEudX9.jpg:large
DURDO AYLIK FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ: 1-) 6.41 Tamamlandı. 2-) 5.54 3-) 4.93 4-) 4.32 5-) 3.57
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yine vergi dairesi beyannamesini açıklamadı giciklar.
Geçen de yazdım bence hissenin beklentisi alınmış durum da 2.3 ,7.5 kar görülüp tekrar alımması daha iyi olabilirdi beklenti satılabilir.Tabii herkesin aklı kendine güzel.
Hisse kendine yön çizemiyor oda bizim gibi şaşırdı ne yapacagını...
Doche nin city nin maliyeti kaçki beklenti alınsın
Ben hala ayni gorusteyim. Hissedeki buyuk abiler baska yerlerde geziyor suan eminim tekrar burayi hatirlayacaklardir.
Artık burdan tekrar dönmeli.