https://mobile.twitter.com/AgirelMurat
Akebe bursa adayi fanatik pensilvanyasporlu cikti :)
https://mobile.twitter.com/AgirelMurat
Akebe bursa adayi fanatik pensilvanyasporlu cikti :)
Bilmeyenler olabilir fetö millet ittifakını destekliyor.
Sakın aksi yorum yapmayın. İnkâra girer
Yav şu partinizin düştüğü durumlara bakın. Ya kendini aydın bilge zümre addeden CHP seçmenine ne demeli. RTE düşmanlığı belki de kıskançlığı aklı yetilerini harap etmiş.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pişkinliğin utanmazlığında dibine vurdunuz ya ne diyelim size.
Düne kadar fetö ile et ve tırnak gibi olanlar . Ve bunları meclis kürsüsünede fetö örgütünün çok tehlikeli olduğunu söyleyen uyaran muhalefetin üzerine yürüyüp hoca efendimizi kötülemeyin diyip ağır küfür edenler.
Bu gün ise zeytin yağı gibi üste çıkıp.fetöyü eleştirenlere fetöcü diyorlar.
Allah sizi bildiği gibi yapsın. yüzsüzlüğün bu kadarınada pes doğrusu.
Güzel bir atasözümüz var:"Allah iftiranın yakışanından korusun" diye
Sadece
Hadi ordan
Hadi ordan diyordum...
sana saygıda yok başarılar da
Vicente biraz cesaret lütfen. Talebim sadece prosedür teferruat önemsemeyin lütfen.
Sizi beklerken şu anektodu paylasayim.
Darbe öncesi fetö mhp ye kaset kumpas kurmadı mı. Dahası uyduruk gerekçelerle kurultayda D. Bahçeli yi devirip M. Akşener i desteklemedi mi.
Diğer taraftan fetö mensuplarının seçmen hürriyetleri ellerinden alınmadı. İllaki AKP MHP dışındaki partilere oy verecekler.
AKEPE' nin söylem ve icraatlarından DİN' i çıkaralım ( Din olması gerektiği gibi Allah ile kulu arasında kalsın ), o bizim gibi düşünmeyen ! % 50 nin % kaçı oy verirdi acep? :drunk:
Kendini kurnaz zannediyorsun da elbet bir iletinde ......
Görüşmek üzere
Yine tehdit etti. zamanında fetö elemlanlarıda tıpkı bunlar gibi tehdit ederlerdi.
Şimdi nerde onlar.. ?
Noldum demeyin nolacam diyin. güç kalıcı değildir el değişir devamlı.
FETÖ darbesi araştırılsın kimmiş bunlar, kimlerleymiş beraber diyen meclis önergesine amman araştırılmasın diye RED oyu veren bir iktidar ve yandaşı (AKP+MHP) var yav...Neyi konuşuyorsunuz hala kim kimleymiş diye :he:
Andımız okunmasın diye de aynı oyu verenler belli (AKP+HDP ve çekimser kalarak onların tarafında kalan MHP)...Kim kimle beraber o kadar açıkki...:he:
HDP ye terörist diyip partiyi kapatamayan/kapatmayan :he: Devletin tüm organları ellerindeyken...(savcıları, yargısı, bakanlıkları, cb.lığı, polisi, askeri)
Iyi parti feto araştırılsın diye teklif veriyor chp destekliyor
Bu tekliften akebe tutuşuyor mhp mecburen red veriyor
Bunlar da fetocu diye suçluyorlar puhahhahha
Zuhahhaa :evil:
Duyan şeyiyle gülüyor :kahkah:
"DSP Genel Başkan Yardımcısı'na apartman yöneticiliğinden ceza: 20 bin lirayı zimmetine geçirmiş!"
Mahkeme verdiği hapis cezasını, para cezasına çevirdi
https://t24.com.tr/haber/dsp-genel-b...ecirmis,810422
Allah ım bu günleri de mi görecektik?
Rahmetli Ecevit in partisinden böyle adamlarda mı çıkacaktı?
Allah sizi bildiği gibi yapsın Uğur Efendi...
saygılar/başarılar
bu ülkede fetö en çok akp zamanında palazlandı. araştırılsın önergeleri ret eden akp ve mhp. öyle memur tayfasını kadınları vs.leri ablaları içeri atmakla bir şey olmuyor. abisi fetöcü onu bile bilmem ne yaptılar. bari görev vermeyin. bursa adayını gördük dün neler dedi. chp li birisi 10/1 ni dese adaylığını düşürürler. yayın yaparlar sabah akşam havuzlarda. hdp terör vs.. chp ile yan yana denmesi de komik. hdp kapatın gitsin kardeşim öteceğinize. bir gün zillet derler bir gün bilmem ne. utanmadan fetö ile chp yanyana konulur. chp tabanı fetöyü sevmez. seveni de sevmemişlerdir.
Mhp Lideri Bahçeli. bu defa kurulması gündemde olan yeni partiyi hedef aldı.
( ahmet davutoğlu ali babacan ve eski cb Gül.i kastederek)
Ağzına geleni saydı. beka.dan girdi yeni partiden çıktı.illeti zilletide unutmadı bu arada.
Emine hanım bile bahçeli kadar Reisi savunamaz.:hah:
https://resmim.net/f/Ojbcu5.jpg
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023'te milli uçağımızı hangardan çıkaracağız ve 2026'da göklerde görmek nasip olacak.
Her seçim milli ucağımız göklerde oluyor.
HDP'li Fırat Baltaş basına açıklama yapmış.
Yorumsuzhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dddc11c605.jpg
Biliyorsunuz benim bu seçim için başarı kriterlerimi defalarca deklare ettim...
Kısa özeti mevcutların yanına Ankara+Adana+Antalya+Bursa B.B
Bugün 2 anket gördüm
1 i moralimi tavan yaptırdı diğeri ise can sıkıcı idi....
Ben Ankara ve Adana cepte keklik diyordum....
Sonra gördüğüm birkaç ankette Ankara ve Antalya cepte keklik diyorlardı
Adana da sıkıntı var diyorlardı...
Bugün gördüğüm ankette ise Adana da cepte keklik diyor
Acaba Bursa da son durum ne?
Tabi bunlar bugünlük sonuçlar...
Son gün ne olur o zaman konuşuruz...
Can sıkıcı anket ise Mersin BB ile ilgili idi...
saygılar/başarılar
Bir fikrim var...
Belki size züğürt tesellisi gelebilir
Belki de tepkinizi çekecek ama paylaşacağım
İttifak olmayan yerlerde (hem AKP nin hem MHP nin aday çıkardığı yerler) MHP nin başarısını muhalefet hanesine yazarım...
AKP nin geriletilmesi olarak görürüm...
Tabi tartışmaya açık bir konu...
saygılar/başarılar
izmir bile elinizden alınırsa sakın hiiiiiiç şaşırma
ne kadar arsız adamlarsınız herseçim kaybediyorsunuz
her seçim öncesi aynı şeyleri yazıyorsunuz sonuç
yahu ne zaman akıllanacaksınız bu asıl millet chp ye oy vermez
bunu artık kabul edin
sana saygıda yok başarıda :)
Ben her seçim Akepe kaybetse sorun etmezdim....
Sonsuza kadar CHP nin iktidar da kalması benim için sorun teşkil etmezdi...
Sizi sinirlendiren CHP nin seçim kaybetmesi değil bence...
Vatan/millet sevdası dışında hiç bir menfaati olmayan milyonlarca kişinin yılmadan/usanmadan muhalif kalması sizi çıldırtıyor...
Bunu anlayamıyorsunuz...
Çünkü siz ancak rant varsa ordasınızdır
Daha devamı var ama yeni tartışmalara mahal vermemek adına burada sonlandırıyorum....
saygılar/başarılar
Bahçeli napsın arkadaşlar. omo.ya tursile deterjanlara inanılmaz zam yapıldı.
Bahçeli bozdurduğu doların hepsi ile deterjan alıp haliç.te akp lileri ( 40 kere ) yıkamaya kalksa hepsini temizleyemez.
En iyisi kendisininde kiirlenmesi.
MUTLU MESUT BİR ŞEKİLDE BİRLİKTE YAŞIYORLAR. KİRLİ KİRLİ.
142' ADLI BELGE: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanıtlaması istemiyle önerge veren Emir, seçimlerde ilçe seçim kurullarından sandık görevlileri ile güvenlik görevlilerine verilen 142 adlı bir belge olduğunu ve ancak bu belgeye sahip olan kişilerin istediği sandıkta oy kullanabildiğini ifade etti. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yaklaşık 5000 polisin görev yaptığını ve bu polislerin tamamının seçim günü görevli gibi gösterilerek, sarayın bulunduğu ilçe olan Yenimahalle'de oy kullanacağı iddiasının kendisine ulaştığını belirten CHP'li Emir, Bakan Soylu'ya bunun doğru olup olmadığını sordu.
MÜKERRER OY' İDDİASI: 142 belgesine sahip bir güvenlik görevlisinin istediği sandıkta oy kullanabildiğini de ifade eden Emir, Oy kullanımıyla beraber kesinlikle sandık kuruluna verilmesi gereken bu belge, sandık kurulu tarafından alınmadığı takdirde belge sahibi kişi, farklı sandıklarda yeniden oy kullanılabiliyor. Bu yolla çok sayıda mükerrer oy kullanılabiliyor dedi.
Başa başa gidilen yerlerde düşünsenize 5000 polisin oy kulanmasını akp lehine.
İçişleri bakanı soylu ise sessiz kalmayı tercih ediyor.
5000 polis az sarayı korumak için. gelin şunu 10 bin polise çıkaralım. saray daha iyi korunur.
Erdoğan reytinglerde çakıldı,
Erdoğan, ilk önce 15 Şubat günü ATV ile A Haber ortak yayınına çıktı.
Erdoğan’ın canlı yayını, Total izleyicide 31. sırada yer alırken (yüzde 2.02), ‘Başkan Erdoğan ile Gündem Özel’ başlığıyla AB grubunda 23. sırada (yüzde 1.69) kaldı.
Erdoğan, daha sonra ise Kanal D-CNN Türk ortak programına çıktı.
AKP’li Cumhurbaşkanı’nın katıldığı yayın, total izleyicide 47. sırada (yüzde 1.22) kendine yer bulabilirken, AB grubunda ise 54. sırada (0.81) kaldı.
Erdoğan son olarak 26 Şubat’ta Star/NTV ortak yayınına çıktı.
Bu yayında daha da gerileyen Erdoğan, total izleyicide 51. oldu (yüzde 1.01), AB grubunda ise 33. sırada (yüzde 1.15) yer aldı.
Böyle olmaz yandaşlar Reisinizi yanlız bırakmayın dost var düşman var.:hah:
Reisinizi yanlız bırakmayın derken. Unutma ki bu fani seninde Cumhurbaşkanın. Nasıl konuşuyorsun kendinize gelin lütfen. Gözünüzü hırs kin nefret Kör etmiş.
Ha unutmadan 31 Mart saat 21.00 de buradayım. Siz kendini ötekileştirme sevdalıları gelmeyi unutmayın.
Mutemet bey yandaşlığın boşuna değilmiş anlaşılan sizlere vadedilen cennetten yer kapmısınız . bu kaçıncı söylemler akpliler tarafından. dine en büyük kötülüğü sizler yapıyorsunuz hala neyi savunuyorsun.
Al bak ne demiş akp li mv.
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'dan skandal ifadeler.
Oyunuzu bize verirseniz Allah mahşerde size hesap sormaz.
Rte. bizlere kendine oy vermeyenlere yani muhalafete hain diyecek pkk li diyecek fetöcü diyecek terörüst diyecek .
Sonrada benim cumhur başkanım olacak. ne güzel dünya be.
Mehmet Kasım Gülpınar bu ifadeleri kullanmışsa bizler akp seçmenleri olarak bu zat'a halt etmiş hadsiz deriz.
Eğer bu ifadeleri kullanmışsa emin olun ki bir sonraki seçimlerde bu şahıs benzer söylemlerde bulunan siyasetçiler gibi aday gösterilmeyecektir.
Diğer hususa gelirsek
K.Atatürk nasıl ki hepimizin Cumhurbaşkanı ise de Fikirlerini icraatlarını yaşam tarzını (bunu uzatabilirsiniz) beğenmezseniz de RTE aynı şekilde hepimizin Cumhurbaşkanı dır. Bunun lami çimi yok. Herkes saygı duyacak.
Mustafa kemal atatürk. bu halka herdaim Aziz milletim diye hitap ederdi.
Umarım bu sözler çok şey anlatıyordur.
Bahsettiğiniz şahıs en fazla % 51'in Cumhurbaşkanı olabilir ancak, ben oyumu vermedim, benim cumhurbaşkanım değildir kendileri, yapabileceğim tek şey saygısızlık yapmamak olacaktır, her yurttaşımızın bu kadar hakkı var çünkü.
Benim gözümde Türkiye'nim geleceğini karartan insandır kendileri. Daha fazlasını beklemesin.
Neyse bu muhabbetin gideceği yer belli o sebepten ben bir karşılık vermeyeyim. en iyisi burada bitirelim.
Berk Doğan;
RTE nin her platformda dile getirdiği gibi Tek millet Tek devlet, bir olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.
Bu söylemler her kesimi kucaklamiyor mu sizce. Adam daha ne yapsın. Onun derdi siz CHP seçmenleri değil ki tek derdi CHP nin başındaki zat "Bay Kemal"[emoji3][emoji3][emoji3]
Bay kemal sözünü açalım istersen .
Bu millet aptal değil. Devamlı bay kemal bay kemal ismini kullanması kemal kılıçtaroğlu olduğunumu sanıyorsunuz.
O isimle alay ederken. aslında Mustaka kemal atatürke laf vuruyor.
Bu Atatürk düşmalığı kimseyi iflah etmez etmeyecekte.
Oyum zillete:)
Ayrımız gayrımız yok. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Siyaset yaparken kutuplaşabiliriz bu gayet normal ama günlük hayatta biriz beraberiz. Benim çok CHP'Lİ arkadaşım eşim dostum var. Hepsini de çok seviyorum. Onlarda eminim beni seviyordur. Konu siyasete gelince tabiki tansiyon ister istemez yükseliyor. Konu bitince yine kola kolayız. İşin özeti kim ne derse desin biz biriz ve beraberiz.
Yarın birgün düşman dört koldan ülkemizi kuşatsa hep beraber omuz omuza savunacağız vatanımızı
ben inanmıyorum bu zillet ittifakının bu ülkeye fayda getireceğine
savaş durumunda bu zihniyet düşmanlarla bile kolkola gırer
kaset tertibiyle başa gelen KK. neler yapıyor bunu eski chp
millet vekillerinin açıklamalarından görüyoruz
muharrem inceyi chp nin başına layık görmeyen kk. ülkemizin başına
layık görüp aday yapmıştı
Meselenin Aslı Astarı Chp içindeki Deniz Baykal Mustafa Sarıgül
Muharrem İnce yandaşları olan Ulusalcı Kemalist demokrat .... olanları
partiden yok etmektir bunuda çoğunlukla başarmıştır .
KK 'nın Dedesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk e
ilk karşı çıkanın kişi idi onun İNTİKAMINI CHP DEN ALMAK
KK. soyadını neden değiştirmiştir karabulut soyadı neden kılıçtaroğlu olmuştur hiç düşündünüzmü ????