Zaten 4 den aldık suçumuz şirkete güvenmek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Zaten 4 den aldık suçumuz şirkete güvenmek
İbni Haldun işinin sözleşmesi imzalanmış ama yetmez yeni iş anlaşmaları bekliyoruz Nevhan Bey. Konuştuğun kadar iş yapsaydın bu kağıt çift hanelerdeydi...
Yaşayan ?
3.55 baraj kurdu sabahtan bu yana
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu hisseyi almadan önce teknik analize değil 30.06.2019 bilançosuna bakmak lazım. Malumunuz mart bilançosunda iyi kar açıkladı ama maalesef gayrımenkul yeniden değerlemesi ile. Firmanın elinde devam eden güzel işler var ve ilave 15 milyon TL lik iş aldı ama mart bilançosuna baktığınızda Ticari Alacaklar kaleminin artış hızının cironun artış hızından fazla olduğunu görürsünüz. Zaten yanlış hatırlamıyorsam nakit akım tablosuna baktığınızda geçmiş dönem kadar nakit yaratılamadığını da görürsünüz. Bu sebeple firmadan gelen cağız, ceğiz haberlerine kanıp acele alım yapılmamalı ve haziran bilançosu beklenmelidir. Ayrıca kurda 5,50’ nin altını görse bile tekrar çıkacakmış gibi bir hava var. Ayrıca yabancı kurumların payı minumum düzeyde. YUKARIDAKİ DEĞERLENDİRMELERİM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.....MALUM, HER KOYUN KENDİ BUDUNDAN ASILIR 😉
Ticari Alacaklar daki hızlı artış bende tahsilatlarda sorun/gecikme olduğu kanaatini uyandırdı. Zaten girmanın finansman gelirlerinin düşerken finansman giderlerinin artması da bu durumu teyit ediyor.
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
Hisse yine yoğun bakimda mi:) Ses seda yok forumda
Sıkma çıkacaksın 4 üstüne bekliyoruz
Bu yil haziran ve eylul'de islerin cogu bitiyor…
Patron yurtdisindan sirketlerle gorusecegiz diyor
Gerci soyle bir geriye dogru baktim. Sirket ilk halka arz edilirken de yurtdisina acilacagiz demis .. yani yaklasik 7 yildir ayni masal
Korku saliniyor
:evil::evil::evil:
https://i.hizliresim.com/lQ3yol.png
3,44 düşeni....
Milletin canina okudu…
Korku filmi gibi hisse :plc:
Simdi soru su; 3'lere gelir mi? Yukselise katilmadi ama dususte masallah herkesi biktirmak icin elinden geleni yapiyor
Sahi Patron noldu bu yurtdisi isleri? :one:
3.37 gor 3.23 kapat. Yuh... Gözü toprakta bir süredir
Orge şöyle olacak orge böyle olacak diyenler sanırım yok buralarda hisse sürünüyor birileri bilerekmi yükseltmiyor. İyi haberlerde geliyor yine tık yok..Orge ye yakışmıyor bu fiyatlar.
bir hikayesi var mı ki? beklenti oluşmuş...dolandırıcı olmasınlar tavsiye edenler ...niye bu tarz şirketler borsaya açılıyor hiç anlamıyorum.
ismini geçen hafta duydum böyle bir şirketmi varmış? ortalıga ismi düşen kagıttan uzak mı kalmak iyimidir?
al-sat değildir.
Çayırova/Kocaeli’de bulunan Yapı Kredi Bankacılık Üssü’nün OG-AG Enerji Altyapı Projesi ihalesinin, Şirketimizin vermiş bulunduğu 26.000.000 TL+KDV - 27.000.000 TL+KDV aralığındaki teklif ile lehine sonuçlanmış olduğu, işveren Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. tarafından tarafımıza iletilmiştir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile sözleşme görüşmelerine en kısa sürede başlanması planlanmaktadır.
Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında, nihai sözleşme fiyatı ile diğer gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
İşin 9 ayda bitirilmesi planlanmaktadır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur orge yenı iş anlasması
Sana da lanet olsun çık artık neyi bekliyorsun adi lanet şeref yoksunu kagıt
Sabırlı olun, önü açık bir şirket. Bekleyeni memnun edecektir
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Bilanço tarihini bilen var mı?
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
20.000.000.milyon kar gelmesi lazim tahminim.6ayligi...pazartesi veya sali belli olur.biraz daha sabr.🤒
Bugunku kapanis 3,50 olursa.Bilanco hareketi 4.denemesi lazim.Ayin 19 bilancoyu aciklicak.Hayirlisi bakim.
Spk ek süre vermişti, mali tablo açıklaması için 18 Ekime kadar yolu var.
Tabii bu süreyi sonuna kadar kullanmayabilir. Hayırlısı
Orge nin ne ayrıcalığı var ekim ayına kadar spk süre veriyor... Şirket te bir durum mu var bir sürü ihaleler alıyor ama hisse yukarı gideceğine daha da aşagılara geliyor...küçük yatırımcıyı dışlamak istiyorlar sanırım. GÜYA çok iyi şirket bence böyle iyi şirket deyip yatırdıklarımızda bizleri eziyorlar ama gelin görün zararda olan şirketleri alıp yukarılara kadar götürüyorlar.. Birde derlerki efendim şirketin TEMEL ANALİZİNE BAKIN bakıyoruzda ne oluyor şirket ismi vermeden zarardan kara daha yeni geçmiş bazı şirketler var 4.- tl civarında bunun yanında ÖZSERMAYESİ BİTMİŞ HATTA KENDİLERİNİ SATSALAR YERLERİNE GELMEYECEK ŞİRKETLER VAR BORSADA FİYATLARI OLMAMASI GEREKEN YERLERDE.............
1 yıl oldu alalı . Maliyet 4:05. Hisseye inancım tam ama para lazım bozdurmam lazım . Ben satsam 4-5 olur . Biliyorum . Durdo vardı 3.90 dan almadık 7.60 oldu. Bu da olacak ama beklediğime yazık olacak . Çık artık . Biz senin gerçek yatırımcınız. Tam patlayacak yerde para lazım satacağım mecburi .
Orge ile ilgili kimsenin yorum yazdığı yok bu gün 3.50 den geri döndü işlem hacmide 2.100.000 lotuda geçti ama satış ağırlıklı. Acaba bilanço beklentisi uzayınca hisse satışmı yemeye başladı.
Bunları yaptığı resmen ********lik,
Bu işlem hacmiyle kaçıncı defadır aynı seviyelerden dönüyor.
Birileri mal mı çıkıyor takasıda göremiyorum ne zamandır..
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak aylık haftalık güzel durumda heran patlayabilir hisse 2 seneden fazladır yatay durumda
Putin Türkiye için teklif sundu
Rusya lideri Putin, "Türkiye, Çin ve Hindistan'ın G-7 gibi daha geniş bir ülkeler grubunun parçası olabilir" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi 05 Eylül 2019, 12:53 Son Güncelleme: 05 Eylül 2019, 13:18 AA
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın G7 ile iş birliğine açık olduğunu belirterek, "Türkiye S-400 aldıktan sonra hava savunmasını güçlendirdi. Çin ve Hindistan'ın yanı sıra Türkiye'nin de uluslararası ve bölgedeki rolü çerçevesinde böyle bir formatta (G7) bulunması uygun olacaktır." dedi.
Putin, Rusya'nın Vladivostok kentinde düzenlenen Doğu Ekonomi Forumu kapsamında G7 ile Rusya arasındaki ilişkilere dair değerlendirmelerde bulundu.
G7'nin hala faydalı bir format olduğunu kaydeden Putin, "Ancak Çin ve Hindistan'ın olmadığı bir uluslararası bir organizasyonun verimli olabileceğini düşünmüyorum." diye konuştu.
Konuya ilişkin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da görüştüğünü aktaran Putin, "Erdoğan, bana G7 etrafında dönen konularla ilgili Türkiye'nin bu formatta olmasını neden gündeme getirmediğimi sordu. Türkiye S-400 aldıktan sonra hava savunmasını güçlendirdi. Çin ve Hindistan'ın yanı sıra Türkiye'nin de uluslararası ve bölgedeki rolü çerçevesinde böyle bir formatta bulunması uygun olacaktır." ifadelerini kullandı.
Çok kutuplu bir dünyayı desteklediklerini vurgulayan Putin, Batı'nın liderliğinin sona erdiğini söyledi.
12 olmadan satmak yok orgeneral
Vaybe Bilanço geldi,buralar hala sessiz.
6 Aylık:17.329.691 TL.
Nötr bir bilanço.
Ama bence artık hissemiz hareketlenir.
Hayırlısı olsun.
Ytd.
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum iki yıllık yatay bitmedi gitti. Hayır nereye kadar bekletecek bakalım. Ama kolay satmam bu saatten sonra
50 milyon sermaye geçen yıl 50 milyon 12 aylık kâr gelmişti.
Bu yıl gidişat biraz daha iyi ve tahminen sene sonu en az 50 milyon kâr gelebilir.
Eski hesap bu hissenin ederi 10 tl
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orge Elektrik Taahhüt (ORGE): Şirket'in 2Ç2019'daki net dönem karı bir önceki yılın ikinci çeyreğine göre %3,7 oranında azalarak 9,6mn TL olmuştur. Şirket'in satış gelirleri 2Ç2019'da yıllık %18,7 oranında artarak 35,7mn TL'ye çıkarken, brüt karı aynı dönemde %2,3 oranında azalarak 13,4mn TL olarak gerçekleşmiştir. Operasyonel giderleri %53,1 oranında azalan şirketin esas faaliyet karı %10,2 oranında artarak
13,1mn TL olmuştur. Vergi öncesi karı 12,6mn TL olan şirketin yaklaşık 3mn TL vergi gideri sonrasında net dönem karı 9,6mn TL olmuştur. Son olarak, ikinci çeyrek net karı ile birlikte Şirket'in 2019 yılının ilk yarısındaki net dönem karı geçen yılın aynı dönemine göre %4,1 oranında artarak 17,3mn TL'ye yükselmiştir.
(Ziraat Yatırım)
3 yıldır hala bekliyoruz, bakalım ne zaman yüzümüzü güldürecek.
Orgenin geç gelen bilançosunu beğendim. Şirket yönetim ve genel giderlerini bir önceki döneme göre azaltması dürüstlükleri açısından olumlu. Bu 6 aylıkla beraber şirketin ucuz (iskontolu)olan değerleri iyice ucuzladı ve BİST in en ucuz şirketleri arasında. Yakında fark edilir. En önemli husus şirket Yapı Kredi Bankası gibi kurumsal yerlerden taahhüt alıyor. Yani karın sürdürülebilir olduğu gözüküyor. Ve bu sürdürülebilirlikle şirket karı ile 3 yılda fiatını amorti ediyor.
Şirkette beklentiler; yabancı bir ortak, yurt dışı ihaleler ile büyümesini sürdürürse geleceğin TEKFEN i olmaya aday olacaktır. Ne de olsa henüz bebek şirket , ülke ekonomik krizinde bile bu karı yapıyorsa tebrik ederim.
Şirketin karlılığı hisse fiatına yansımasa bile er geç fark edilecektir.
YILLARCA BEKLETEN ORGEDE BUGÜN GÜNLERDEN ORGE.! SANKİ:yes:
SABAH SAAT 10.30 --1.500.000 LOT İŞLEM VAR!!