https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7b6e3dfe04.jpg
Printable View
Ne salak hisse bu ya bu sene neredeyse 3 milyar tl kar açıklayacak hala buralarda sürünüyor...Halk bile artıda, albaraka bile bundan az düşüyor... Tam komedi....
kara cuma- black friday öncesi Avrupalı yatırımcılar hisselerini kapatıyor sanırım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...87c16ca1f2.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu kağıdın ne karın ağrısı var 3-4 gündür.Var mı bilgisi olan.
Genel olarak söylersek Zarrab meselesinden Türk bankalarının etkilenmesi söz konusu, faizler bayağı yükseldi, dolayısıyla daha önce verdikleri kredilerden zarar yazabilirler, kur nedeniyle kullandıkları sendikasyon kredileri risk oluşturuyordur. Ayrıca belirsizlik hakim, her iki yönede borsanın gidebilme ihtimali var, yatırımcılar risk almak istemiyor olabilirler. Bunlar tamamıyla genel durum kapsamında yazdığım konular. YKB özelinde değildir. Zaten genelde tüm bankalar etkilendi.YT değildir.
Acı varmı acı
zarrab meselesi tüpraş da girdi...dolayısıyla koç grubu da etkilenecek gibi maalesef
Mb 14 aralıkta faiz artışına giderse bankalar satış yermi?
Ykbnk bu gün coştu maşallah. Alt kademelere birileri 600 bin alım girip üst kademeleri süpürüyor. Hayırdır???
Birileri satışı yedikçe alıyor. Aşağı salmasına müsade etmiyor. Birileri götürmeyi kafaya takmış gibi. Satılanı alıyor. Bakalım ne yapacak
spek 13+13+13+13 alım yaparak hisseyi yukarı taşıyor. herhalde bu speğin şifresi
YKBNK günlük takas
http://imageturko.com/?di=W9ZA
*bnp paribas, ykb için hedef fiyatını 5,40 tl'den 4,51 tl'ye, tavsiyesini 'al'dan 'tut'a indirdi
Arkadaşlar bu uyuz kağıt banka hissesi değil mi acaba.
bankacılık hisseleri düşerken en azılı banka oluyor, bankacılık hisseleri yükselirken banka olduğunu tamamen unutuyor.
türkiye'nin açık ara en adi bankasıdır, zaten fiyatından da görebilirsiniz.
2013 zirvesinin %30 altında.
bu adi banka, bu piyasa değerini sonuna kadar hak ediyor...
Bugün bir pozisyon açılışı yaptım. Ayağım uğurlu gelir inşallah.
Çok ucuz duruyor açıkcası, yani F/K ve PD/DD olarak bakınca. Bu yıl da iyi gelecek gibi kar.
Ancak niye sabit durduğunu bilen var mı?
Ben öldüm öldüm de......Nekrofili eline düşeceğimde hiç aklıma gelmedi.:)
2014'te endeks 75.000 iken YKBNK 4.20'lerdeymiş.
endeks 110.000'e geldi YKBNK yine 4.20'lerde.
bu kısa süreli bir ayrışma değil, çok uzun zamandır olumsuz ayrışıyor.
4.20'ler kötü ve basiretsiz yönetim sonucu ortaya çıkan fiyattır.
bu bankanın üst yönetim kadrosunun topyekün görevden alınması, bankanın temizlenmesi şart.
bu adamlarla banka rezil oluyor...
Sayın colkutupayısı
Ben bir süredir bu hissenedindeyim.
Bende hisse yatırımcısı olarak beklentilerimin gerçekleşmesini bekledim. Beklentilerim gerçekleşmedi
ve bekliyorum.(Eh acemi yatırımcı olmanın bedeli olsa gerek Ayrıca bu yazdıklarımdan kimse al sat tut bekle vs anlamını çıkartmasın)
Nekrofili nin anlamını merak ediyorsanız İnternet ortamında rahat rahat bulursunuz (Ben kendi yaptığım yatırım sonucu oluşan durumum ile ilgili espri yaptım. Bu arada ikonunuz da çok şirin)
Neden yatırım yapıtığım hissesenedi bu durumda bir fikrim yok fakat Sizin hemen mailinizden sonra Sayın utku2023
güzel bir açıklama yapmış. Ben de faydalandım. İyi günler dilerim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Şahsen ciddi bir getiri imkanı olduğunu düşünüyorum.
FK 5 lerde.PD/DD 0.63 lerde. Karlılığında bir azalma olmayacak ise düşünsenize 5 yıllık kazancı piyasa değeri kadar.
Bugün için bir ev aldığınızda 22 yıl da geri ödüyor.
Tabii burası borsa yarını bilemeyiz ama an için tablo bence çok iyi duruyor.
Bu beklentim ile orantılı olarak da stop loss olarak şu teknik analizimden faydalanacağım şahsım adına.
Tabii bireysel bir yatırımcı olduğumu ve bu yorumlarımın profesyonel bir yatırım danışmanı tarafından yapılmadığını hatırlatmak isterim.
Detaylarrda atladığım noktalar vardır yada bizim bilmediğimiz onu bilemem. Onun için de stop loss illa ki lazım herkese derim.
https://i.hizliresim.com/bLzQGm.png
2011 de dolar 1,5 lirayken Bu hisse 3-3,5 arasında dolanıyormuş.
Dolar 2 kat oldu.
O hesaba göre hissenin fiyatı 1,5 liraya tekabül ediyor.
2011 de 1,5 lira gibi düşünün.
inanılmaz ucuz hisse.
yıllık karı da iş, garanti, Akbank'tan çok az aşağıda.
Bu fiyatlarla 2018 i YKBNK yılı olacak bence.
10 yıllık fiyatlarını telafi etmesi gerek.
İtalyanların çıkacağı yok. her sene aynı terane.
Geçen sene şüpheli alacakları fazla idi. temettü vermedi. o yüzden iyi fiyatlanamadı.
Ben de 2.5 yıl kadar önce 4.10'lardan almıştım ucuz diye. Eşşek gibi taşıdım bir sene sonra kurtuldum bir şekilde, hala aynı yerde görüyorum ki, uzun vadeli yatırım aracı olarak bir cacık olmaz bu hisseden. Kısa vadeli al-sat işi daha karlıdır.
Goldman Sachs'in Ykbnk icin hedef fiyati 3 TL.
Bunun bir sebebi olmali zira PD/DD ve f/k oranlari sektor ortalamasi altinda. Sadece Isbankasindan biraz yuksek. O da buyuk ihtimalle, Isbankasinin sermaye yapisindan dolayi, bedelli sermaye artiramamasi ve olasi sermaye gereksinimi durumunda gorece dezavantajli olmasindan. Ama benzerlerine gore ucuz. Halka acikligi dusuk.
Bu eski bir tajmin bildiğim kadarıyla. Ocak ayına ait.
Şahsen kurumların tahminlerinin tuttuğunu pek görmüyorum.
Örneğin KBW de YKB için hedef fiyatı 5.8 den 6.5 e yükseltmiş.
JP Morgan 5.7 den 5.2 ye indirmiş.
Yani çok oynak tahminler gördüğünüz üzere.
Yada şöyle söyliyeyim kim Aselsan 0.6 TL iken 20TL hedef verdi
Yada THY 5 iken 15 TL hedef verdi ;)
Bankacılık kulislerinde, Garanti Bankası Genel Müdür vekili Gökhan Erün'ün Yapı Kredi Bankası'na Genel Müdür olarak atanacağı konuşuluyor- Dünya
Dünya gazetesinde yayınlanan habere göre; Bankacılık kulislerinde, Garanti Bankası Genel Müdür vekili Gökhan Erün'ün Yapı Kredi Bankası'na Genel Müdür olarak atanacağı konuşuluyor.
Eski Genel Müdür Ergun Özen ile birlikte Garanti Bankası'na geçen Gökhan Erün, 1994 yılında Garanti Bankası Hazine Müdürlüğü'nde göreve başladı. Erün, 1999-2004 yılları arasında Ticari Pazarlama ve Satış Birim Müdürlüğü görevini yürüttü. 2004'te atandığı Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden sonra 2005'te insan kaynakları ve yatırım bankacılığından sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine atandı. Erün, Eureko Sigorta A.Ş., Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. ve Öğretmen Akademisi Vakfı'nda Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Garanti Portföy Yönetimi A.Ş., Garanti Yatırım ve Menkul Kıymetler A.Ş.'de ise Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyordu. Erün ayrıca Garanti Bankası AŞ Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı.
Gökhan Erün'ün adı bir dönem, Ergun Özen'den sonra Garanti Bankası'nın genel müdürlük görevini üstlenecek 3 isim arasında da geçmişti. Garanti Bankası'nda şuanda Genel Müdürlüğü Fuat Erbil yürütüyor.
tam yazdığımız yorumun üstüne geldi :)
bu haber olumlu. umarım piyasa da böyle değerlendirir...
Diger tum bankalardan negatif ayrismasini sadece yonetim ile aciklamak dogru degil bence. Digerleri cok mu iyi yonetiliyor?
Halka aciklik orani %17 civari. Acaba olasi bir kottan cikarma planlari var, onun icin fiyati baskiliyor olabilirler mi? Yabanci orani da giderek azaliyor. Malum, bu tip operasyonlardan en son bizim haberimiz olur. Kipa gibi olmasin?