Katmr seçimden ister istemez etkilenir sahhibi sanki eski chp milletvekili
ist alınsa idi 4 ün altını göstermeyebilir lerdi
Printable View
Katmr seçimden ister istemez etkilenir sahhibi sanki eski chp milletvekili
ist alınsa idi 4 ün altını göstermeyebilir lerdi
Bedelli artırım tarihini bilen var mı
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli tarihi açıklandı 25.06.2019 ile 09.07.2019 arası 15 gün süreyle satış yapılacak
bunu bilen olsa zaten süper zengin olur... burada işi olmaz...
portföylerde yarın Katmr.R adında "rüçhan hisseleriniz" belirir... Bedelliye katılmak istemiyorsanız, Rüçhanları satmak için 9 temmuz son gün (veya 8 temmuz, bilemem).. Katılmak istiyorum derseniz, o zaman rüçhan adedi kadar TL bulunsun "yatırım hesabınızda" en geç 9 temmuzda (veya 10 temmuz, tam bilmiyorum)....
Rüçhan hisseler de borsada işlem görecek.. Hisse alıp sattığınız gibi satabilirsiniz yarın...
Hayatımda 1 kere bedelliye katıldım, çok pişman oldum.. Sene 2012... Birkaç teknik analizim tuttu diye kendimi "üstad" zannediyordum o zamanlar.. Bir forumda takipçilerim bile vardı (Allah'tan o hisseyi tavsiye etmemiştim kimseye çok riskli olduğu için).. Hisse iyice düştü bedelli sonrasında.. eklediğim para da yabana gitti.. inşallah bu sefer de aynısı olmaz..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/769598
Böünme fiyatı 1.814
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın katmer e nin ve katmer r nin fiyatı kaç olacak bilen bir arkadaşım cevaplayabilirmi?
(3.72-1.81)/2
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğer o katmer e nin fiyatıysa hesaplama hatası var bence. 3.72+2/3=1.906 olması lazım katmer e nin..
12 maliyetle bekliyoruz allah belasını versin
Hisselerde bu kadar çok bela okunduğunu, çoğu yatırımcının mahvolduğunu 2008 krizinin sonlarında çok gördüm... Krizin sonuna geldik demek ki, zaten çoğu hisse en dipte şu an.. seçim belirsizliği de bitti..
Muhalefet de şimdi var gücüyle kazandığı belediyelerde halkın gözüne girmeye çalışacaktır... Bu sayede 2021 veya 2022'de olası bir erken seçim durumunda taraftar sayısını arttırmayı hedefleyecektir...
Kısa zamanda erken seçim olmaz, seçim isteyen tarafı halk sandığa gömer, millet bıktı seçimden.. İstanbulda seçimin tekrarını isteyen tarafa "seçimden ne kadar bıktığını" gösterdi... tüm partiler bunun farkında... en az 2 yıl seçim yok...
Ya arkadaşlar ruçanları satmayıp bedelliye katılmak isteyen şuan ruhçanları alabilir mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A1 kimin malını satıyor ?
rüçhanları satmak mı mantıklı bedelliye katılmak mı maliyet 12
ileride ne olacağına bağlı
9 Temmuzmuş son tarih
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buğün katmer alınca bedelliye katılmış mı oluyoruz
Bugün alanlar katılamaz. Dün ve daha önce alanları kapsar.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maliyeti yüksek olan birinin her halükarda bedelliye katılması menfaatinedir diye düşünüyorum
Şimdi sizde 1000 lot var ise hisse yüzde 200 bedelli verdi. Yani hesabınızda 1000 lota karşılık 2000 adet Rüçhan var ve bunları alamak için 2000 TL hesabınızda para bulunduracaksınız Temmu 9 dan sonra hesabınızda 3000 lot hisse olacak. Buna göre hesabı siz yapın.
3 temmuza kadar istediğiniz kadar rüçhan (katmr.r) alıp katılabilirsiniz... Rüçhanlar da işlem görüyor şu an... Hisse adedi kadar rüçhan verdiler... HALBUKİ hisse sayısının 2 katı kadar rüçhan verilir sanıyorduk... Meğer aynı miktarmış.. Demek ki, %200 bedelli olduğuna göre, 1000 adet rüçhan varsa 2000 tl bulunmalı Yatırım Hesabınızda 9 temmuzdan önce, otomatik çekecekler.. Ama tam olarak ne zaman hesaptan çekiyorlar bilmiyorum... Siz aracı kurumunuza sorun en güzeli...
Maliyetiniz yüksek ve nakitiniz varsa 9 Temmuz olmadan önce hesapta yeteri kadar nakit bulundurarak bedelliye katılmanız bence yararınıza olabilir. Maliyetiniz 12 lira ise 2000 lira ile 4.50 civarına çeker beklersiniz.
Ben daha önce birçok hisse bedellisinde bulundum. Şuan da Katmer hissesi bende yok. Eğer hisse miktarı kadar Rüçhan yattıy sa hesaba o zaman her bir Rüçhan için 2 lira yatacak ise 2 lira üzerinde Rüçhan almak ne kadar mantıklı?
kusura bakmayın tam anlayamadım
Ben daha önce bedelli sermaye artıran birçok hissede bulundum ama şu anda bende bu hisse yok. Eğer yüzde 200 artırım yapıldıysa 2000 Rüçhan olmalı idi. Yatırım kurumu veya bankaya sorsanız daha iyi olacak.
1 adet rüçhan ile ucuz ucuz (1 TL + 1 TL yatırıp 2 tane) Katmr alma hakkı kazanıyor yatırımcı.. Önceden 1 hissesi olan 3 hisseye kavuşuyor..
Bu yüzden rüçhanlar 2 TL üstünde kapışılıyor...
Aracı kurumu arayıp sordum, Rüçhan'da alış kademeleri dolu... 600.000 lot alışta bekliyor.. eskiden normal hissede bile 1000 lot anca olurdu... Bedelliye katılmak için yarışıyorlar...
Ben yaptım arkadaslar bedelliye katılmadım 3000 lot vardı normal ruhcan r olanı sattım normal katmer aldım 6000 lotum oldu yapamazsanız bankayı arayıp yardım isteyin bedelliye katılmayanlar için
A 1 kapital açığa satış yapıyor durmadan inşAllah elinde patlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
a1 capital 3.750.000
marbaş 750.000
piramit 350.000
invest az 275.000
tera 160.000
satıcılar bunlar ve bunların tamamı elinde olmayan malı sattı..bu kadar patron hariç kimsede yok.. 2.00-2.10 aralığında ..........lot tarafımdan satılmıştır diye akşama kapa bir haber gelebilir..
2 gün % 5 -5 bile yaptırıp şunların elinde patlatsa ne güzel olacak.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.4 milyon para girişi var .Patron yukardan sattığını yerine koymaya başlamış.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karanlık odada sattılar yarın onlara büyük bir ders verir patron
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.