Hadi bakalım demek gelmezsin bir daha benden o fiyata alırsın
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hadi bakalım demek gelmezsin bir daha benden o fiyata alırsın
Demek öyle diyorsun bugün için bekle bakalim
Çok güzel topluyorlar hedeflerini bilsek bizde toplasak
Galip diye birini dolamış millet diline.. Nereye gitsem galip girmiş yükseltecek uçuracak.. Geçen arkadaş AVGYO almış. Galip hissedeymiş uçacak diyor.Nerden biliyon dedim arkadaş oyle dedi.. Yani artık öyle salgı olmuş ki galip x hissede desen millet hoop oraya.. Hep yalan dolan.. Ne adammış arkadaş her hissede borsanın yarısı bu adamda..
ben galipi bilmem ama bu piyasaya neden ayak uydurur anlamam bana göre go go yapması
Galip ,bu yolda maglup
galip ve teknik diyen sallamaktan başka birşey demez.Tek gerçek var bu hisseyi elinden çıkarmaları için yüksek fiyatları göstermeleri lazım.Tek gerçek bu çünkü küçük yatırımcının dikkatini çekmedi.piyasa bozuldu diye 2,68 den 2,60 düştü ama ben yemedim.2,60 dan aldım yine bakalım
İnvest galip,tirtikliyor
Dikkat
Bak geldi 2,65 TL lere[emoji6][emoji6][emoji6]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Leylamı gelir mecnun mu bilmem ama popusu büyük olsun
haydi artık spek efendi burda olduğunu biliyorum.Götür şunu mal mal bakma bana
2,68 vermedim şimdi 2,60 dan verdim spek sende popo yok
2.65 e gelebilir 3 de 4 de olabilir. Benim anlatmak istediğim 2.40 dan arz olmuş sadece 1 milyon kar yapmış ve daha ötesi berisi belli olmayan hisseyi pohpohlayıp göklere çıkartmayın...Yarın bi haber çıkar borsa çakılır görürüm o zaman..zaten şu an hisse spekülatif yönetiliyor...4 olsa da şaşırmam..sizin gibi uçuyor kaçıyor diyip millete hisse aldırıp sonra yok şöyle olacak yok böyle olacak, sabredelim vs... Daha ne oldu ki yani şirketin 40 ı bile çıkmadan..
Dolar yukarı,2.45 de beklerim
Bayağı gevsedi..
seni halka arz edeni ettireni...
Bu spek kaldır indirle parayı bulamazsa 😁 baska ne yapacak bende merak ediyorum.ptesi arz fiyatinin altına dusmeme taahhütlü bitecek.daha asagimi salacak yoksa adam gibi yukarimi gidecek bilinmez. beklerken sabirsizliktan belki kaybediyoruz ama aganinda satışta bekleyen 1.800 k.mali var.boyle baski nereye kadar devam edecek?.satamadigi surece kaybettiği faizide onlar hesaplasin ytd
Karanlık oda 48 de yaklaşık 40k.islem oldu.
https://resmim.net/f/ipxNID.png
KAPANIS
Metro,uzun yolda galiba...
Gedik, tahtayı oyaliyor
Arkadaşlar anlayamadığım bişey var. Bu şirketin değeri 70-80 milyon ve halka açıklık oranı %40. Yani borsada işlem gören hisselerin tamamının değeri 30 milyon. Nasıl oluyor da bazı günler 20 milyona varan hacim oluşuyor. Bu spek habire kendi kendine mi alım satım yapıyor?
Neyse bugün çıktığı yere yakın park etti spegin kafasına saksı düştü herhalde😁
https://resmim.net/f/WTzbox.png
HAFTALIK
http://share.matriksdata.com/share.a...06171419572804
halka ırzdan bu yana:)