Tskler..pek yuksek degil maliyetim hocam
Printable View
Tskler..pek yuksek degil maliyetim hocam
Emir silerek calkiyolar bakalim ne cikacak
3,66 da devreyi kesti elinde olana bol şans
dün bi 4,90 alıp 5,20 den verdim, sonra 5,50 den geri dönünce bir gün önceki hareketi yapar yine 5,60 lara çıkar diye 5,10 dan geri aldım. Çünkü bir önceki gün o şekilde iyi kar yapmıştım dünkü hareket ile hepsini aldı geri.
eğer açıkcı girdiyse ona mart karı yağdı.
ha burdan, döner haburdan döner diye diye her kademeden verdim zararına
alalh nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları...
eksiyi sildi artıya geçti gideri varmı acaba
adamlar aldılar kendi başlarına gidiyor
Olay bence biit arkadaşlar bu seviyelerden çıkan çıkabilir
Elinde olmayan almasin 3.80 300bin lot alış emr-i vardı sildi metro
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tuttuarabilene tam al satlık kumar hissesi olmuş
dün tabandan satıp çıkmıştım çok iyi yapmışım......asansör gibi mal çakıyor.....rezilliğin daniskası..
adam 4 yıl boyunca 1 lerden 1.60 lara kadar mal yığdı.... bunu kime çakacak.... varın siz düşünün.... ytd...
Taban olck galiba
devre kesicinizi yesinler kesiyorsunuz kesiyorsunuz adam bildiğini okuyor..sok bürüt takasa bi dikilsin bakalım...neresine koyacak o kadar malı...
devreyi bu kezde inişte kesti satışa dayanamadı
bu devre kesicilerden sonra yarın brüt takasa girmesi kaçınılmaz..
3,50 ye kadar alan 3,80 lerde satıp karını almalı idi. şu sıralar vadelik kağıt değil bence. tepkiye oynayanlar ekrandan gözünü almamalı. YTD.
Para pul oldu desene
dün %30 arası hareket etti bugün %15 arası....beyefendiler devre kesiyor nolacaksa...al işte tekrar tabana getirdi......bu memlekette bu işlerin çivisi çıktı.....en iyi yatırım altın alıp yastığın altına sokmak...Ülke refanduma gidiyor denetciler kimseye sesini yükseltmiyor sanırım bu boşlukta da isteyen istediği atını oynatıyor gibi..
3.90 'dan vermedim salak gibi hep bundan kaybediyoruz dahada giderse
Gecmis olsun hepimize
Elde kalanlarida verdiyse is tmm..
bende battım 4 ay önce 2650 den yakalanmıştım. 11 bin ana param 7 bin liraya düşmüştü. 2-3 gün önce tekrar param 11 bin TL oldu çok sevindim. şimdi yine param 7 bin tl düştü. birazdan çıkacam kağıttan bir dahada borsa felan oynamayacam. hakkım haram olsun tabi ben kaşındım borsaya girdim. ilk önce thy almıştım paramı faize koyup haram yemeyim diye thy almıştım thy batırdı sonra vakfn girdik bir anda oda batırdı. lanet olsun bir daha borsaya
kardeş Türkiye de borsa demek kumar demek......altın biiriktir bence......isanın şu tahtanın 2 günlük halini gördükten sonra allah belasını versin demek geliyor işte...taban oldu...çokda takılma arayan mevlasını azan belasını en kısa zamanda bulacaktır..ancak denetleme kurulunun bu adamların hareketlerini böyle izlemesi insanların devlete olan güven duygusunu kaybettirir bu gerçek..
Dogru diyorsun..kendimiz kasindik..
Galip katliam yapıyor ******** kozayı alacağım diyor adam malum para lazım
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne altın alırım ne bişey alırım böyle devlet böyle sistem olmaz olsun. allah belalarını versin müslüman müslümana bunu yapmaz. ben bunların müslüman olduğuna inanmiyorum.