https://s16.directupload.net/images/190401/ae4enxja.jpg
Printable View
YGGYO Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 65241604 Yıllık Değ%:45
Ankamall 1.6 milyar TL ediyor öyle mi ?
ET balık kurumu bu arazide idi
25 milyon usd ye alınmıştı sanırım
( gerçek rakam 10
Milyon usd sanırım )
Şu an 300 milyon usd ediyor ankamall diyor exper firma
Doğru mu ?
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben bu hisse ile ilgili bir bilgi almak istiyorum sizden. Bu hisseden elimde 32k hisse mevcut. Ve yaklaşık 2. Aydan beri var bu. 19.04 de hem bölünme oldu hem de temettü verdi. Akyatirim hesabına temettü aktarıldı ama bölünme sonrası yeni hisseler hala gelmedi. Bunun nedeni sizce nedir ? Neden böyle birşey olabilir. Henüz akyatirim ile görüşmedim. Önce sizlerden bir bilgi aliyim istedim.
Hocam hızlı yanitiniz için öncelikle teşekkür ederim. Bölünme ve temettü için oyakbank in sitesinden takibini yapmıştım. İlgili linke şuradan ulaşabilirsiniz
https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/YGGYO
Bu sitede alt kısımda temettü ve bölünme oranları mevcut. Belki de ben yanlış anladım bilmiyorum. Ayın 19 una kadar 8.8 - 9 arası olan kağıt 19 unda 7.8 e düşmedi mi ? Yani temettü sonucu kağıt fiyatı düşecek ise temettüün bir anlamı kalmıyor ki.
Benim param hala aynı duruyor sonuçta.
Bahsettiğiniz linkteki bilgileri inceledim. 2019 yılı için sermaye artırımı yani bedelsiz görünmüyor. Bahsettiği bölünme 93 kuruşluk temettü ödemesi sonrası hissenin değerinin ne kadar azalacağı ile ilgili. Bence yanlış bir bilgi, çünkü hissenin fiyatı ne olursa olsun 93 kuruş azalır, yani orada belirtildiği gibi oransal bir düşme olmaz.
İkinci sorunuza gelince borsada yeni olduğunuz anlaşılıyor. Temettüden önce hisse almışsanız ödediğiniz bedelin içinde alacağınız temettü tutarı da vardır. Temettü ödendiği gün hissenizin değeri de aynı tutarda düşer ve firmanın gelecek yıl beklenilerine ve genel piyasa koşullarına göre değer kazanmaya başlar. Zaten ödediği temettüyü 1 ay içinde telafi ediyor olsaydı herkes temettüye az kala alır, temettüsünü aldıktan sonra ladığı fiyata satar ve çıkardı. Böyle bir şey size mantıklı geliyor mu?
273434 adet geri alım yapılmış bugün...
Toplam 3997480 adet oldu...
Oran % 2,479 oldu...
Bu kurulan şirkete ne diyorsunuz...
Yine bunlar birşey almanın peşinde gibi...
KAP:Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10 Mayıs 2019 tarihli kararı doğrultusunda kurulmasına karar verilen Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş ünvanlı iştirakin kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, Şirket esas sözleşmesi 23.05.2019 tarihinde tescil, 27.05.2019 tarihinde ilan edilmiştir.
Ne olduğu belli oldu...
Artık oteli de kendimiz işleteceğiz diyorlar...
:)
KAP: YGGYO [ ] YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) 21.06.2019 13:52
Şirketimiz mülkiyetinde bulunan otelin kiracısı olan Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile olan sözleşmemiz 21.06.2019 tarihinde yapılan fesih protokolü ile 23.06.2019 tarihinden geçerli olmak üzere sonlandırılmıştır. Bunun üzerine Şirketimizin 21.06.2019 tarihli yönetim kurulu toplantısında otelinbağlı ortaklığımız Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.ne yıllık 7.500.000 TL+KDV+ciro kira bedelle kiralanmasına karar verilmiştir.
Kiralayan şirkette bizim sayın ayan09...
Ortağımız ekfuture' nin belirttiği gibi kar yapıp yapmayacağı işletme potansiyelimize bağlı...
Bugüne kadar yönetimden ben memnunum çoğu kararda...
O yüzden bu iştende iyi kar yapacaklarını düşünmeseler bu işe girişmezlerdi...
Zaten otelin de sabit bir müşteri potansiyeli ve doluluğu vardır...
Bizimkilerde Allah' ın izniyle daha da arttırırlar karlılık dahil...
Hayırlısı olsun...
Sayın MSB unuttuğum bir konuyu hatırlatmışsınız. Yggyo yönetimi sağduyulu işler yapıyor. Otel işletmeciliğinin altından da kalkacaklarına inanıyorum. İlk dönemde karlılıktan çok doluluğa, avm'de olduğu gibi önem verirlerse bu işi öğrenmiş olurlar, gelecek yıllarda da güzel karlar yazmaya başlarlar. Malum zamanımız kar zamanı değil, var olanı koruma zamanı. Ortakların da abartılı beklentiler içinde olmadığı başlığın sükunetinden belli zaten. Saygılar, bol kazançlar..
YGGYO Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 124632898 Yıllık Değ%:23
Selamlar arkadaşlar, cezalı olduğum için uzun süre yazamadım.
2019/6 aylık bilançoda vadesiz mevduatta tutulan 157 milyon TL'lik bir rakam var. Ben de bunun fazla olduğunu ve neden faizde değerlendirmediklerini sordum mail ile.
Gelen cevapta 157 milyonun takas bank para piyasasında değerlendirildiğini ve ufrs gereği bunu vadesiz mevduatta gösterdiklerini söylediler.
Yani boşta duran para yok. Aklına takılan olmuştur diye yazayım dedim.
İyi günler dilerim.
Saygılar.
İyi yapmışsın, teşekkürler...
Bugünkü 21.145 geri alımla toplam 4.034.023 ve % 2,501 orana ulaşmış...
Hisse geri alımlarına devam ediyor sirket hem fiyatın düşmesine engel oluyor hemde karlılığı daha fazla artıracak para içerde kalacak
Bugün hacim 1 milyon 239bin yönetim almadığına göre kim aldı 9 tlden
Hisse 9 tl nin üstüne oturdu yönetim 9 tl den asagı inmesine izin vermiyor
Yönetim geri alımlarla 10 tl yapacak galiba
:ok:Maşallah...
Bu sermaye bu karlılık ve bu fiili dolaşıma göre işlem hacmi çok düşük.
Hissenin borsada çok tanınmadığını düşünüyorum.
Yükselenler listesinde 4-5 kere ilk 5 te yer alırsa reklam işi tamam olur keşfedilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence hiç keşfedilmesin, böyle iyi...
Forumda hareket yok
Temettü ne verir acaaba ben 1.20tl bekliyorum
Merhaba deyim geldiğim belli olsun değerli ortaklar.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda 198milyon tl kar bekliyorum
hissede operasyon başladı 11.45 nedir yahu... robotlar iyi alıp satıyor
Sayin mblbl onumuzdeki 1 aylik surec icin bir ongorunuz varmidir?
Maşallah, nefis...
Bence hisse ederine geldi bu fiyatlardan artık almam. Biraz satış yaparım. Şuanda yggyo nun ortağı olan torunlar gyo hissesi daha cazip 0.23 piyasa defter değeri ile işlem görüyor.
YGGYO'nun ederine yaklaştığı konusunda haklısınız ama elden çıkarıldığında paranın yatırılacağı doğru dürüst bir kıymet yok. Torunlar benim de epeyden beri radarımda ama içinde bulunduğumuz kriz ortamında tünelin ucundaki ışık görünmeden alınacak bir hisse değil. Ekonomik krizde dip daha görülmedi, aktif kalitesi ne olursa olsun borçlarının büyüklüğü göz korkutuyor.
Ek 23584
2019/9
2019/6. Aylık 124.632.898 tl
2019/9 aylık. 183.622.581 tl
2018/9 aylık 156.315.464 tl
Hayırlısı olur inşallah güzel bilanço