alış yazıldıkça patron satış giriyor,bu satış yazan bence patrondan başkası değil
Printable View
Sonradan farkettim. Telafi ederiz.
Patronum satış yaptığıni zannetmiyorum. Satacak olsa ceker yukari basar niye uğraşsın.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen
Bizim tahtaya 500bin tl su olan bir babayiğit lazım alıma başladığı an ky ninde yardımıyla hisseyi tavana yapıştırmalı,o kadar parası olan foruma girmezki :)
Var mi maliyeti 50 üzeri olan burda.
Benim maliyet 43 den 47 ye cikti. Daha alis girmem artik.
Geçen hafta al sat yaptim. Maliyeti yukselttim. :)
Al sat lik firsat vermiyir ki.
Valla ben ihlaslari kaçırdım bunun yuzunden.
maliyet 55
:(
martı uçacak gibi
bize de düşer bişiler belki...
Martı da hareket var darısı bizimkine
hadı kaldır su 52 yı
52 de el insaf 1 m üzeri bu ne yaa
bi gün de bizimkisi çizse :)
Marti iyi gidiyor hadi bakalim darisi bize
Aynen hizli basladi masallah
Şu 52 yi kir beee
52'den elimdeki kadar daha destek attım , yeter ki hissemiz yürüsün :)
haydi pamuk eller cebe :)
Hadı naz yapma su haftasonuna guzel gırelım .
Bende attim cebi ele ama tik yok hala. Ne kadar ağır miş yaw. Martidan cok alim var tik yok. Bugün 55 i gecmezsen yaziklar olsun.
Hadi martı tavan yap da bizde rüzgarından faydalanalım. Eskiden mrgyo tavan yapar martı rüzgarından gelirdi. Ne günlere kaldık
ASUS_Z00UD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alımlar hep ky ise işimiz zor görünüyor :)
gözlerime inanamıyorum 52 kalktı inşallah sağlam kalır
3 gundur kagıt yataya sardı ne alan vardı nede satan acık yaptılar panıkleyen ky nın malını aldılar ordan acıgı kapadılar .
51-52 den alanların ky olacagını sanmıyorum. bugun ıcın . 57 yı gecerse tavana gıdebılır. benım ıcın 50 ustu her kapanıs ıyıdır. Herkesın fıkrıne saygı duyuyorum ama grafık bakmadan lutfen ky yı panıkletıp zararına satacak sozlerden uzak duralım baskasının vebalını almayalım. (bu lafım oncekı sayfalarda operasyon bıttı dıyen muteber ısımlı arkadasa).ytd
dostum herkesin fikrine ve düşüncesine tabiki saygı duyalım,kimse kimseden etkilenmez diye düşünüyorum,satanların ky olduğunu düşünmüyorum alanlada ky değildir ama arada alan tabiki ky var bak sadece bu sayfada iki arkadaş var:)
spek götürecekse ky alımına bakmaz,satacaksada ky alımınıda satımınıda bakmaz,kısacası şansa kalmış
dileğimiz gitmesinden yana abi şöyle alsın başını 55 üzerine atsın gitsin alan alsın satan satsın zaten bi verirsem bidaha bulaşmayacam
kapanışta 53 ten güzel alım olmu inşallah öğleden sonra devamı gelir
hayırlı cumalar
inşallah 57 yı kırarda bızde haftasonuna mutlu bır sekılde gırerız. Kapanısa dogru 53 den guzel alımlar oldu. ılk atakta 2 hafta once 56 ya gelıp gerı gıtmıstı . bu hafta yıne aynı sekılde 57 ye degıp gerı gıttı. artık 57 yı ucuncu denemede gecmeyı umut edıyorum. tavan 060 . nerden olmasınkı? hayırlısı bakalım.
Alımlar rahatlatti içimi 47 maliyetimi 51 den alisla 49 çektim. Ama değdi gibi. :))
Nakit 0 kaldi. :)