biraz aceleyle rysası yakalamaya calısıyorlar ama reysasta yerinde duramayacak gibi
Printable View
biraz aceleyle rysası yakalamaya calısıyorlar ama reysasta yerinde duramayacak gibi
Sattığımızı yerine. Koyamadan kaldırdı kıpırdamadan beklemek gerekiyor demekki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu islem hacmiyle daha yukarıya gidecektir
gecen 20 milyonla yüzde 17 artmıstı
simdi halihazırda 10 milyonu gecti işlem hacmi
2inci dalgayla yüzde 15 lere cıkacaktır günlük kazancımız
tavan bekliyorum ben aslında
yarında güzel bir kapanısla 3 günlük tatile girecektir
hep beklenti birsey bilmiyorum sakın bana bakıp al sat yapmayın
unutmayın borsada beklenen bir düzeltme var o düzeltmeyle illa asagılara gelecektir eger gercekleşirse o düzeltme
aldığı kademelerden en fazla 1-2 kademe geri veriyor
bu da açıkçıları terse yatırıyor
bu şekilde devam ettiği sürece açıkçıların gücünü tahtayı yükseltmek için kullanacak
en doğrusu da bu
tahtacımızı tebrik etmek gerek bence...
1.10 rysasdaki gibi önemli nokta... üstünde kaldıkça 1.15 - 1.19 seviyesi takip edilmeli...
% 68,25 Yıllık Değişimi ( Getirisi )
e$$eğin büyüğü... ahırda..
bakalım acıkcılar için son bir kac saat
yukardan sattıklarını yerine koymak için 3 kademe daha gidermi yoksa
gene bir atak yaparmı kapanısa dogru zira kapanısları seviyor bu hisse
İnşallah philosopher, 24'üne 3 iş günü kaldı.
Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app
bu kapanış yakışmadı işte
1,07 gösterip 1,02 kapanış mı olur?
yarın 1'in altına sarkmazsak gene iyi...
Evet şunu yapar bunu yapıyor bu saatlerde şimdi yukarı sürer gibi tahmin edilebilir bir spek değilim diyor.yani yorum yapmayalım şunu yapar diye hemen tersini yapıyor bunu anladım. Mesaj alındı yani ben sessizliğe gömülüyorum ve uzun süre yorum yapmıyorum.
Son sözüm gider gitmez spek bilirmiş
Paka paka
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6723c3934f.jpg
Yorum yapmayalım , çok bilenler yapsın...
İyi o zaman ben bir yorum yapayım. Bir hisseye girmeden önce hep bir nabız yoklarım. Nasıl olduğunu tecrübeliler bilir. Bu hissenin nabzı gzl atıyor.lakin çokta zor bir yapısı var. Beni epey yoracak. Bilemem 1 in altını görür mü ama yukarı da bayağı yolu var gibi. Alım için 1-1,05 aralığı uygun duruyor. 2-3 ayda sabredene iyi kazandırır diye de düşünüyorum. Şimdiden hissedekilere bol kazançlar. Ytd
bugün iyi durmuyor
teknikçiler 0,95'e kadar geri çekilmeler kabul edilebilir,0,95 altı zarar kes demiş
yukarıda hedef kısa vade 1,18 vermiş...
Hangi teknikçiler demiş sn.philosopher paylaşabilir misiniz?
Twittera baktım , #rygyo
Siz de inceleyin
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de bugün ilk defa trade imkanı verdi, kapanış iyi olur inşallah.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana biraz milleti yemliyor,aşağı alacak gibi geldi ama belli olmaz tabii
1,04 verdim :)
ben 1,00 ve 1,01 aldım
0,95 te verebilir altınada ama kısa vadede ve orta ve uzun vadede yön yukarı olacaktır.
beklenti beklenti
ama beklenen düzeltme genel borsada olmaya basladı ama siddetini bakalım kim belirleyecek
hepimiz bu kurulan yeni varlık fonu nun bir sekilde devreye girecegi
Şu anki 1.00-1.02 seviyeleri eski 84-86 gibi inşallah buraları destek yapar.
adam o fiyatlardan gene almış. onu ima diyor. diyor da bir daha konuşmayacaktı niye konuştu ki
Destek Noktalar : 0,97 - 0,94 - Bu seviyeden sonrası dikkat derim elinde bulunan arkadaşlar... soluğu 0,85 aldırabilir
Direnç Noktalar : 1,05 ama önemli 1,07 seviye geçilmesi lazım.. ivmenin güçlenmesi için...
Konusmayacam derken yok iner yok şimdi bunu yapacak daha önce böyle yaptı şimdi aynısı yapar tarzında konusmayacam dedim.
Zira bu hissederken konuşmamak zok zor. Şimdilik herkes gibi beklemeye devam zaten nickimin hakkını vermek adına gebe bir seyahate gidiyorum haftaya bayağı bir yokum bakalım dönünce nerelerde bulacaz kendimizi.
Satmadim ki ek alım yaptım. 0.87 den aldığımda bir hafta düştü gene satmadim hedefim xxxxxx Lot o hedefine çok az kaldı onu tamamlamak için alım yaptım.yorumda yapmadın ek alım yaptım pazartesi elime para geçecek dahada Alacam.sonra zaten tamamen sessizliğe gömülecek 10 gün.birisi şikayet etsede Ban yesem daha kolay oluyor uzak kalmak
1.03 gösterip 1.01 kapattı kapanışı beğenmedim. Pasta paylaşan olursa şimdiden teşekkürler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f7d3830c63.jpg
Ben verdim gene düşüş kollayacağım bakalım salacak mı 0.95'e?
Buralar yeni bir yükselişinin dibi olacaktır.burasi zaten yeni geri alım kararıyla sert veya düzenli şekilde hızla 2 ye gidebilir hemen arkasında reysas gelebilir.
haftalık ve aylık takas yapıştırabilir misiniz?
karanlıkta kademe verme alışkanlığı devam ediyor :)
bugün bir tavan yakışır genel kurula giderayak :)
Dün aldınız galiba 0.99'dan sn.philosopher:) ?
1.01 malesef [emoji12]
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.