Alacalan takoz formasyon bilirmisiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Alacalan takoz formasyon bilirmisiniz
2,66 daki gap'a dokunup dönmesi tercihimdi ama sanırım en kötüyü gördük. 2,73 den döndü. beklenti devam ediyor arkadaşlar, hızlı kararlar vermeyelim
Gap kapatsa daha iyi olacaktı neyse sağlık olsun
Van zaten gapta degilmi [emoji16]bos verin bırakın gapini mapini
2,90 üzerine atarsa tadından yenmez olur inşallah ky dostlar aşağıda toplamıştır spegin maliyeti artsın
İyi döktü ama bu galip belli olmaz bir bakmıssin 2.13 taban olmuş herkes nasibini yer
Herzaman zorunlu degil krontan geldim gap diye gap olanlar aşağıdan yukarı 11 tl yi seyrediyor normal teknik şartlarla hareket eden senetlerde gap ararsin burda anormal durum var gibimi ne dersiniz [emoji16]
Metro bugün hisse alış haberi gönderirse süper olur. Yoksa belli olmaz bu kagıdın işi. Piyasa oyuncuları bir yere kadar...
20-25 bin lot gördüğü kademelere hemen satıyor. Büyük ihtimal a1 satıyor. Aldığı kademeler 5-10 binlik lotlar..
Ortalama üzerine attı bu süper oldu
2.95 [emoji106]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadas bir dur durdugun yerde
Az lotlarla kaldırıyor sonra basıyor. Anlamadım mal mı alıyor yoksa satıyor mu?
İkinci seansta devre kesici yememek için 290 üstünde birinci seansı kapatacak ellam
Ben 2.21 den aldığımi 2.90 dan verdim biraz zarari kurtardım dayanamadim bu kadar heyecana
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip in hisselerinde hersey bos kar gap teknik ben hislerime göre zarar ettim simdi kar ettim zararim cikinca zaten terkedecegim hemen
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593085
Sampi Gıda Üretim Pazarlama Tic.A.Ş.
Adres : Rüzgarlıbahçe Mah.Şehit Er Cengiz Karcıoğlu Sokak No. 6 Kavacık / Beykoz /İstanbul
Tel : 0216 709 18 18
Faks : 0216 693 13 94
Adını, Samsun’un tüm yurda ve dünyaya nam salmış Samsun pidesinden alan Sampi Pide, 1989 yılında Ankara Mesnevi’de başlattığı lezzet yolculuğuna, 2008 başı itibariyle Metro Holding çatısı altında devam etmektedir. 1995 yılından itibaren franchise sistemiyle tüm yurda yayılmış zincir mağaza konsepti ve kurumsal yapısı ile, sektördeki ilk ve tek zincir pide markası olma özelliğini tam 26 yıldır korumakta olan Sampi’nin en büyük hedefi Avrupa, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinde de bayilikler açarak geleneksel Türk lezzeti olan “Samsun Pidesini†tüm dünyaya tanıtmak da yer almaktadır.
satın alınma işlemleri başlatılan firma,öyle kıytırık bişey değil bu vangd ya baya katma değer katacaktır,yeni haberler düşerse şaşmam.
İşe bak kimse kalmadı galiba herkes satmış
Son gaz alımıydı beyler
Arkadaşlar alış satışlar nasıl hangisi ağır badıyor
Abi bu ne ya 88 e çık 80e in tam al satılıktı yapabilene helal olsun
Asansör oldu iyice
Sanki düşüşe geçecek gobi
Aşağılar göz kırpıyor gibi. Avgyo ve vangd dan tavanlarımızı aldık. Yeni ilgisi mepet ve klgyo gibi duruyor. Yatırım tavsiyesi değildir...
Evettt sansa bakki sira isi bitmis bunu kaldırınca digerlerini de kaldırması hic hoş degil
Gün sonu kapanış tahminlerinizi alalım, kişisel düşünceleriniz
Benim tahminim 2,80 üzeri olur gibi
fena çiziyorlar
Harbiden bu Galiple oyun olmaz
Napiyo lan buuu
2.70 den 3.11 e 3.11 den 2.90 a bu nasıl is
Tahminleri alalim. Ya tavan yada taban ortasi yok bunun
VALLAHİ aklım şaştı bu nasıl bir iştir arkadaş güniçi hem komaya sokuypr hem kendine getiriyor
Açığa alınacak hisse değil herşey olabilir seans sonuna
Açığa almak? Açığa satıştır o dediğin :)
Alamazsın zaten tahta c grubu...
Açığa satış ve kredili alış mümkün değil...
Dikkatli olun..
Bu hareketler bu hissenin daha yolu olduğunu gösteriyor ki ben sabredecegim burda