%1,50 küçülmüşüz
Printable View
%1,50 küçülmüşüz
Sanırım kafe ikiye bölünmüş.. betoncular ve betoncu olmayanlar.benim safım belli betoncu olmayan taraftayım.. kira gibisi var mi beee..senelik peşinde veriyorum 1 sene susuyor ev sahibi.. bu sene yuzde 10.7 zam yaptik iki tarafta memnun.. evimin karsisinda ki daire 40 gündür satışta kimse sormuyor bile fiyat indiriyor ..ama yine soran yok alan yok
Webster üstad bana diyorsa darılırım.
Bizim paladan başka kimseyle sorunumuz olmaz.
fiyatlar çok şişik ayrıca devlet bangalarının faiz kampanyasından sonra ev sahiplerinde bir gaza gelme oldu ama 1 yıldır aynı ilanları görüyorum merak edip ilgilendiğim bölgelerde,
ayrıca dövizlerdeki artıştan sonra eski ev alıp tadilat yaptırmak oldukça maliyetli hale geldi, o yüzden yeni daire almak daha mantıklı kısmen 5-10 yıllık daireler kaliteli yapılmışsa iş görebilir.
webster üstadım bu ay ev almıyor musun? yok mu cebelleştiğin hacı ev sahipleri :evil:
Adam sana niye güvensin peki sen kimsin sarı çizmeli Mehmet ağa
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel bankacılık ile çalışan varmı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi banka iyidir?
Adamın değil senin sorunun madem istiyorsun malı adamın şartlarına uyman lazım .
Ben dolar 8 tl satmak istiyorum desem döviz bürosu alır mı şu anda onun gibi düşün
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eylül ayı portföy oluşumu bitmiştir
%60 mevduat
%20 dolar
%20 hisse senedi
Vatsna millete hayırlı olsun
Webster üstad sizin için bir oran çalışşın uygun bulursanız taşırsınız :)
Arkadaşlar bir sene önce işi gücü bıraktım artık biriktir döneminden harca dönemine geçme vakti geldiğine karar verdim kendim için, 600 k para var temmuza kadar faiz i iyi ezdim, ama 1 aydır sapıttım dolar fon hisse dönüp duruyorum sonunda faizi bile tutturamadım.aylık yüzde 2,5 faize razıyım portföy önerisi bekliyorum.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi