Bugünkü şahlanış 5 TL nin ayak sesleridir, seyredin 2018 de 5 i görcez...
Printable View
Bugünkü şahlanış 5 TL nin ayak sesleridir, seyredin 2018 de 5 i görcez...
BUgünün pastasını koyabilecek var mı?
cuma günü kağıt sapıttı, 4,36 ları görmüş, devre kesici devreye girmese 5 e kadar giderdi
sanki çok arttı da hemen devre kesiciyi sokuyorlar, bu ne biçim bir iştir yaaa....
Feridun abi , pazartesi nasıl olur durumlar? selamlar abim...
Pastayı görmeden ne desek boş gerçi ama hissiyatım tahtada güçlü bir alıcı var. Günübirlik hareketlere benzemiyor devamı gelebilir. Bayram değil seyran değil. Ne zamandır böyle bir şey olmuyordu. O yüzden önemsiyorum.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 ay once 1 hisse 1 euronun ustundeydi suanda 1 euroya 1.15 pagyo alabiliyorsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
hazır düşmüşken iyice bir aşağı salsa daha fazla lot alsak, nasılsa satmak gibi bir niyetimiz olmayacak. 5-10 lot fazla 5-10 lot fazladır
iyi dayandı bu hafta, 4 den aşağı salmayacak gibi....
euro 4,60'iyi da gecmis , bunlar halen 3 tlden devam , dukkanlari kendileri kapatmis anlasilan. bir suru bos ev de var ama kimse yari fiyatina kiraya vermiyor hayirdir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642219 652.500 Lot Hakan AYDOĞAN Satışa konu olabilecek pay kaydı
bu kadar lotu bu tahtada satamaz...belki anlaşmalı tahtadan yada toptan pazardan satar...günlük 20- 30 bin hacimli tahta için çok yüksek bir miktar...
kur ayarlamasını aralıkta tekrar yaparlar 6 ay için mecburi olarak...buralarda tutmazlar kesin olarak...son 2-3 gündür 2 seans da işlem hacmi 100 binleri geçmeye başladı hayırdır inşallah...
Sn. konkasor, investing.com'dan bakıyorum, son 2-3 günde işlem hacmi 3 aylık ortalaması (20 binler) civarında. 100 binlik işlem hacmi bilgisini nereden aldınız merak ettim?
Bunları bir olumsuzluk olarak yazmıyorum. hissenin fiyatı 4'ün üzerine oturdu, 45 kuruş civarındaki bir temettüyü almaya 4 ayımız kaldı. Hissenin fiyatının yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum.
Borsa tepetaklak olursa bizim hisse de etkilenebilir ama bizim gibi hissenin yakın takipçileri için bir fırsat da yaratır. 45 kuruş temettü verdiği gün fiyatı 3.40'a düşerse, gelen temettüyü de hisse sayımızı artırmak için kullanabiliriz. Kabaca hesap yaptım hisse fiyatı baskı altında kalmaya devam etse temettülerle hisse almaya devam eden bir yatırımcı hisse sayısını 5-6 yılda 2 katına çıkarabilir. Yani 50 m2 dükkanınız varsa bu 5-6 yılda 100 m2 olabilir. :)
Tabi Türkiye riski giderek büyümekte. Atacağımız adımlara dikkat etmek de fayda var, orası ayrı. (Yani YTD)
Bu sefer toplanın.
Ne oluyor, manipülasyon mu var?
E5553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bişiy yapmadım yeminle.
Metro yüklü alım yaptı
yatırım tavsiyesi değildir
Sıra buna mı geldi sığ zaten 3 milyonla uçar gider
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
176 bin almıştı verdi çoğunu
yatırım tavsiyesi değildir
Metro aldığının hepsini verdi, 80binTL kar etmiş gözüküyor.
Güzel operasyon yaptı akşam üstü spek...si
Günlükçüleri çok fena çarpmışlar.
Devamı gelir mi ki?
Son 10 dk kim geldi de aldı metronun malını çok sa inandırıcı gelmedi bana ya neyse. Son 5 dk. ya tavan gir sonra su koyver.. garip.
Metro mu bakalım, metrodan işlem yapıp kullananda var. Bide metronun tarzından dolayı metro diye atlayanda çok , tavan tavan gider diye alıcı gelmiştir bakmayın.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, PAGYO.E payları 28/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 12/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
bera sabah 7900 açtı 6280 taban oldu
6280 den 7600 gitti
7600 dan 6280 taban oldu spk tebrik edelim pagyo ii yakaldı
Bu tahtaya bu hareketler yakışmaz. Günlükçü tahtası değil bu, temettücü tahtası. Alıp yatacaksın, 8 - 10 sene sonra kendini amorti edecek:)
YTD
Birisi pasta paylaşsın da, kim ne yapmış görelim bari:)
YTD
https://i.hizliresim.com/MaQ6ba.png
TAHTA KARIŞTI BUGÜN ALANLARIN MALİYETLERİ 4.78
Yazıklar olsun.spk sadece burut takas yasağı değil.para cezası da kesme li bunu yapan spek é. Burada yatırımcı yi üç kağıda getirmekten başka bir şey değil. Burut takas çoğu zaman KY yi zor duruma sokan spek ı çok etkilemeyen bir durum.yaziklar olsun bir çok KY bu hareketlerle borsada n ayriliyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşverin her türlü iyi oldu reklamın iyisi kötüsü olmaz. 4.86'dan satmak mümkündü ama ben satmadım tavan kapatır dedim bunca yılın tecrübesiyle ama güniçi alan satan görmeden tabi... Mantıksız bence o kadar getirmişken saat 17.50'de tavandayken öyle kapatıcaksın bi kaç gün heyecan yaptırıcan ki milllet üşüşsün...
Alıcılar oyak-ziraat-iş 50bin-50bin çok da kötü görünmüyor oltaya takılan KY değildir diye umuyorum.
Kimbilir belki de birileri yoklama çekti belli mi olur?
Yalnız şunu anladım ki yaşlanmaya başlamışım. Yoksa bir sat-al yakışırdı bu güne daha önce yapmıştım. Tavandan sonra verip %10 altına aldıydım 2014'te...
Yeni bir msgyo durumu patron satacak.2-3 ay %30 yukarı sonra aşağı.3 ay sonra katlar.Sonra da eski yerine gelir.Yukarıdan milleti maliyetlendir tek kademeden 4.32 den, 200 küsür bin lot sat.
Mistral 3'e katlamış. Bu da böyle olursa iyi ama bence olmaz. Bu tahta çok ortaklı malesef tek bir patron yok. Ortaklar anlaşarak bi hareket yaptırırlar mı bilemiyorum ben de bunu umarım ama çok da inandığım bişey değil.
Haklisin aslında. Hata bizde
Öğrenmem gereken çok şey var.gercekten çok haklısın ve öğrenen é kadar borsaya girmeyecem