Patron satışı bitmiş görünüyor sermaye yapısında yanlış mıyım arkadaşlar
Printable View
Patron satışı bitmiş görünüyor sermaye yapısında yanlış mıyım arkadaşlar
dolaşımdaki pay artmış hayırdır inşallah
Ortak satış yaptı yaa. Onları dolaşıma soktular
GT-I8262 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 TL olursa B grubuna geçer
[QUOTE=basak;1663729]2 TL olursa B grubuna geçer[/Q
hadi inşallah
Bugun kagıt hosuma gitti. Pek bırakmadılar. 23e caktı m 20-21 den yerine koydum. Yarın 27-üzeri yapıştıracam . Biraz yukari gibi yön
Tetikteyim .10 daha aldım 1.17 den
ya bu niye mallık yapıyor böyle
vay çakallar haber var yatırım yapıyorlarmış kapasiteyi %40 oranında artırma kararı almışlar kapta haber
Neden mallık yaptıgını anladın mı. Seans sonu herkes mal satarken hem haber hem 6 kademe çizdi. Şimdi soru. Bu yatırımın finansmanı? Ama bardagın dolu tarafı şirket buyuyor ki yatırım yapıyor ben olumlu taraftayım. Bu haberi bilanço ve spk desteklerse!! Ozaman hakedilen yere gelir. Ytd
%40 kapasite ciddi bir rakam böyle bir haber bekliyordum daha öncede söylemiştim. Bakalım daha neler duyacağız
Finansmanda yaklaşık 300000 lot mal yarattılar eger haber ciddi yse diğer gelişmelerle desteklerse yol alır. Olmazsa 1.30/1.40 arası gerisin geri. Umutlu oldugum bir hisse herseye ragmen
Birisi ısrarla basıyor kağıdı giden kağıdı durdurdu. Ama borsa 1 günlük değil bugünün yarını da var. Verdiklerini kaçtan yerine koyacak bakalım
2 hafta içinde tekrar 1,45-1,50 bandını göreceğini tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam.% 40 Haberinden sonra bizde atladık bakalım ne olacak
Bence de beklemeye girdi. Hissenin sahibi işyat ve 60 bin lot ekside. Muhtemelen 1,2xx yerine koyacak.ben bu hafra tekrar hareket olabilecegini dusunmek ile beraber Bir iki hafta bekletebilir. Her çıkış satış fırsatı maleseff. 1,35 üzeri kapanışlar bu trendi bozabilir
mal mı çıkıyor mal mı topluyor anlamadım
Kapanış1.30 altı çakım. 1,35 üstü toplam. Hersey kapanış belli eder
Yeni haberler düşecek gibi bir his var
Bilançoya 2 hafta kaldı bence daha önceden fiyatlayacak
şimdi naptı bu bizim manyak boşa mı oldu hacim
İş tahtanın sahibi. Halk malcı girdi. Gedik hep dönüyor ve guzel trade ediyor. İş malları yerine koyması lazım. Bilanço derseniz bencede gelmeden hareket eder
lan canlan birazcık be ne malsın be
İşş hala çakıyor. Amacın nedir yaa. Bir senedir tahtaya çöreklendin. Haa iyi trade ettirdin bize ama piyasalar çöktü çekecek:) somut bişeyler lütfen yaa
Benim pek ümidim kalmadı. Bu haberden sonra bile gidemiyorsa ne zaman gidecek, bi aşağı bi yukarı devam. Spek iktidarsız iş bilmezin teki güzelim kağıdı mahvediyor
Spek acemi galiba. Amma çok trade fırsatı verdi bize. Biraz goturup kagıdı orda tutsa çogu dökülür.yapmıyor ısrarla bunu. Yaa hedef çok büyük ya da çulsuz bunlar. Benim asıl korkum bilanço zayıf ua da az karla gelirse hem hareket olmayabilir hemde 6 daha bekleriz mazallah
çok mu mal bu spek ya arkadaşlar
26-27-. 5000 sattım. 24 den yerine koydum.yarın 29-30 çakacam gene. Ana malları da 1,40 üzerinden eritcem
Hepimiz e bol kazanç. Benim 1,5 sene oldu kagıtta. Her bokunu çözdük. O yüzden detayli yazmaya calışıyorum. Kagıt iyi kardeş. Stratejin şu olsun. Naktin de olsun kagıdın da. UZUN vadeli malını tut kısa vadeli alışlar satışlar yap ki psikolojini bozmasın. Kısa tradelerin yukarı giderse ufak ufak ana mala geç. Düşerse nakti devreye sok. Her yol sana çıkarr.
Verir verir
23 24 rakamından midem bulandı artık ya 30 lara atın artık be ya
işlem bile yok ya öldü sanki
beyinsizce işlemleri kim yapıyor sn orbus sen mi yoıksa
Ben asla beyinsizce iş yapmam.ya usta yuzde 30 asagıda kagıt yakalamışsın halaa gocunuyon. 1,50-1.60 dan alan napacak. Azz sabır....