Gelişen işletmeler piyasasında yetkiniz yok diyor banka. Yarın 1Ekim altpazara geçiyor alabilir miyiz?
Printable View
Gelişen işletmeler piyasasında yetkiniz yok diyor banka. Yarın 1Ekim altpazara geçiyor alabilir miyiz?
Diyer gidalari sat iztari al spek efendi 15 tl habercisi bilanco gelince cok gec kalicaksin elini cabuk tut yoksa ceketi kapdirican demedi deme
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benden baska kimse yok ne mutlu bize spek beyfendi yada patron abi bu tahdayi ne kadar daha boyle olu taklidi yaparak bekletixeksiniz sizlere saygimizdan mal almiyoruz ama bise soyluyum 750 bin lotla ulundaki hirsiz cakallari adam etdim 2 milyonlarini aldim cunki matematiden biraz anlarim sizcede kagidimiz cok ve cok ucuz degilmi herseyi benmi yazicam 10 tl den butun lotumu alirsin 20 tl yaparsin ve vallahi billahi ucuz oluraun ve ben 25 tl den kagidi alirim. Ha diceksin birak bu ayaklari vallahi billahi ulunun 3 tl den alip satdim ve yardimcima dedimki bu kagit guzel bir bilanco getirsin 10 tl den alican be aldin dunyanin parasini kazandim ederi 30 to oldugu icin hep bana para verdiler simdi ayni sey bizim icin gecerli ederimiz 15 tl ama benim cok vaktim yok 10 tl de kralini tanimam yazdiklarim hakkinda en ifak bir teretdudun olmasin allah saidim cani gonulden yaziyorum baska anlasma sansimiz yok.
Bilancosu martda gelicek
Spek bey sizde sagolun
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış haberi geldi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mebur 20 tl den alicaz galiba spey beyfendi yapdin yapacagini gene helal olsun cirak cikardin bizi.
yarın sabah milyon lot alış yazılır 10 gün tavan gider bu haberle, meydan,tactr kalır
Alpha Ventures bugün haberlere konu oldu.
“Geçtiğimiz günlerde satın almış olduğumuz Borsa İstanbul'da işlem gören İz Hayvancılık Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş ortaklığımızın ilk yatırımıdır. Iz Tarım'ın sermaye yapısını güçlendirerek yeni ortaklıklar ve satın almalarla sermaye piyasalarında büyümeyi ve uzun yıllar sağlıklı bir şekilde büyüyen bir yatırım şirketi olma hedefimize ulaşmayı arzuluyoruz.”
https://www.haberler.com/iz-tarim-i-...809449-haberi/
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://s12.directupload.net/images/201230/nks25hn2.jpg
üç aylık takas
Burası boş kalmış bi gecekondu yapimda dursun, ilerde ne olur ne olmaz.:)
Yönetim Kurulu Üye Değişikliği
Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında,
Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Araç, Aynur Özcan ve Aslıhan Kanlıdağ'ın 03 Şubat 2021 tarihi itibariyle istifalarının görüşülmesi neticesinde istifalarının kabul edilmesine,
Boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine 03 Şubat 2021 tarihinden itibaren Ömer Uyan, Umut Emirler ve Alpha Ventures Investment LLP firmasını temsilen – David James Price‘nin kalan süreyi tamamlamak ve ilk Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/907291
https://i.hizliresim.com/J9sZh6.jpg
aylık takas
Bir şeyi merak ediyorum.
Meyfit’te %50 paya sahip.
İzmay ise %80.
Peki kalan paylar kimin?
Tahminim eski sahiplerinin olduğu yönünde.
Eski sahipleri ise eğer, aslında adamlar halen şirketin sahipleri ve kanımca bir süre sonra şirketin bu alandaki yatırımlarından çıkması mümkün olabilecek. Alıcı kim olur derseniz bekleyin görün diyebilirim.
Unvanı değiştirip farklı bir alanda yatırım yapabilirler.
ARTOG diye bir şirket vardı.
Bunu da hatırlamanızı öneririm.
Onun içini boşaltmışlardı.
Güya petrol bulacaklardı.
Sonuç hüsran tabi. Kottan atıldı.
Bu arada Alpha Ventures daha yeni kurulmuş bir şirket. Sahipleri kim belli değil.
David James Price ve Umut Emirler ortak mı yönetici mi belli değil. Diğer arkadaş da bunlarla www.Up-cs.com ‘da birlikte çalışan birisi.
Anladığım kadarıyla U umut, P price
Birlikte danışmanlık hizmeti veriyorlar ve bu Alpha Ventures şirketinde bunlar sermaye sahipleri adına temsilen iş yapıyorlar.
Alpha Ventures’in sahibi kim? Biz neden bunu bilemiyoruz? Borsa yönetimi ve SPK ne işe yarıyor? Kamuyu Aydınlatma Platformu bizi aydınlatamıyorsa kapatılsın kardeşim.
Kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum, sadece şeffaflık istiyorum. Sonra diyorlar ki borsa kumar değil. Kusura bakmayın ama bu haliyle kumar. Daha şirketin sahibi kim onu bile bilmiyoruz.
Bu yazım burda dursun.
Araştırmalarım sonucu şirketle ilgili aşağıdaki linkte yer alan belgeyi buldum. Bunlar halka açık belgeler.
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/document-api-images-live.ch.gov.uk/docs/xeE3X25awXu1h2Zsfbx-l4UsxIp7w9ckYZfLGIIN6hU/application-pdf?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=ASIAWRGBDBV3KVTDFUH2%2F20210308%2Feu-west-2%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20210308T185944Z&X-Amz-Expires=60&X-Amz-Security-Token=IQoJb3JpZ2luX2VjECAaCWV1LXdlc3QtMiJIMEYCIQCr xARKyCTLWIAkap44Q7nQ7bYf60ExbEWEEBT5%2BWHKmgIhAPbP yHCpAO%2FUAXkVc1cuGw5ifcSUF%2BlsnibbAH7g0O8gKrQDCE kQAxoMNDQ5MjI5MDMyODIyIgy8B3I1aOJS%2FxSgyuMqkQPZUh %2Fuv32JTT1czCog9nHQ3WSRYSbqLW0JCbmSns5yH4boYGbELU vRVERIIGBpNCg7DL0Dcea37VKp4YjbXNX6Rakeg2u%2FKNOMA2 edZoPLf1Aav0XqOId9WTj436I28dZA2zihCxrQJZRjl3KCXaX3 J7LkJzG2JCuykyU4Xoafa0%2BemXVZFrxF37HBa9njJLKwBXXN PXgGZSVlrtfiMtgjTjFyCp0yFMUA29Eei9eE017sagwOcXZ6Ys z7bcpmZzEnqd7FRAtxAHfiPTx8nZ3dtfjpAuM54IouCBesgAnm lc9t60QwtWqbI%2B7e9nBSpq65VneRPNJ5z8fkPyY6OzYjo1Ve r8rO%2FyKWO96uk4AJ4%2BCXvedLH8O2bSBQwjaFLUu5%2By95 BeCARJubNnqx9gKjg%2F8KMoZxL2X2XRRzs65VkxeApTsRFMhI BYB5CM5asBsPglclSdTZ1ZequNExSxQsWnVJ3Fnh%2BepcQutx 8F25KZldy8q8zp1Qe9tjNhEbz%2BXIgVyWbC3%2FFVwy6NPZoP khiTDTk5mCBjrqAeoCc94ASurxIPo0%2FQXjHe7hjkufFYoJ9s W1I0E%2FRA4Sr2DoUIB%2F%2BMN2Xcaf0**MQa%2FGsUYKpxkW tVsri3srn**%2BxXVx3q%2F8RjOsJP84c15VuUobrjTImY4GiV mU8JGKLnLkQwBv%2B3hiZuPSgttZ8y%2FrL0vWn18%2F8%2FCV M%2F9vG28rhf%2FfO5p%2B8ghuZyqsWoaH65mxRYyLndzE5CQy qZfK6M6oa7b%2Bj4AvSVDQYl1ukC1wL2dmSVh7YuFwBWP67mjR 1HYwCFpNwouNyL4h70lnrV33cPhcpEX%2FXW%2FG9hpVHlWv3K 2dw03JKhBR7Q%3D%3D&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=1acbd8b17c24551dabbf6deac50c7a2320b62bbc ec1e68f84115cda32f303961
Şirketin hissedarları arasında ziad albassam diye biri var.
Google’dan araştırın kim olduğunu görürsünüz.
Eğer bahsettiği gibiyse gerçek bir başarı öyküsü ortaya çıkabilir.
Kanal İstanbul ile de ilgisi olabilir.
Bu durumda yukarıdaki önceki gönderimde yazdıklarım geçersiniz kalır.
Asla YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Araştırmalarım devam ediyor.
Şimdi bomba bilgi geliyor. Ziad Albassam dışında ortak olan kim dersiniz? Mustafa ÖZCAN.
https://www.altindunyasidergisi.com/ozcansilver
Sinan araç ile yukarıdaki linkte görüldüğü üzere Genel Müdür olarak çalışmış.
https://www.borsagundem.com/haber/ar...tiyoruz/162028
Bu linkte de ÖZCAN Gümüşü halka arz etmek istediklerinden bahsetmiş.
Özetle arkadaşlar şimdilik iz tarımın yönetimini devralan şirketin hissedarlarından biri de Mustafa ÖZCAN.
Bu bilgileri açıkça paylaşsalar daha iyi olmaz mı?
Tek olumlu gelişme bu suudi amcanın şirkete hissedar olması.
45-50 bandına götürecek emmi, piyasadan halen mal emmeye çalışıyor. Kağıda işkence çektiriyor, satsın millet diye. Bizide götür ne olurki. Ödün patlıyor ky. 3 kuruş kazanacak diye.
daha çok eksi yazar kanaatim bu
kap bildirimleri geldi, hayırlısı olsun:)
03-09 da genel kurul var bir cacık olurmukine 20 üstüne atma çabalarmı
Bu şirketi 10 ay kadar önce satın alan Alpha Ventures adlı İngiliz fonu yatırım amaçlı taşiyip, sonrasında güzelce makyajlayıp başka birisine mi satti ne, nedir bu yükseliş!
Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.09.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantıda kısmi bölünme işlemine ilişkin olarak ilgili kurumlara başvuru yapılmasına karar vermişti.
Yönetim Kurulumuzun 28.10.2021 tarihli toplantısında:
1. 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği çerçevesinde, Şirketimizin sahip olduğu, 30.06.2021 tarihi itibarıyla net kayıtlı değeri 8.135.085,01 TL olan ve detaylı dökümüne Ek-1'de yer verilen varlık ve yükümlülüklerin, iştirak modeliyle kısmi bölünme suretiyle Şirketimiz tarafından 30.06.2021 tarihli kayıtlı değerleri üzerinden yeni kurulacak İz Agriculture A.Ş.'ye devredilmesine,
2. Kısmi bölünme işleminde 30.06.2021 tarihli finansal tabloların esas alınmasına ve kısmi bölünme işleminin II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin 17. maddesi uyarınca kolaylaştırılmış usulde gerçekleştirilmesine,
3. Bu çerçevede, 8.135.085,01 TL çıkarılmış sermayeli ve paylarının tamamı Şirketimize ait olacak İz Agriculture A.Ş. unvanlı bir şirket kurulmasına,
4. Yukarıda sayılan işlemler ile ilgili olarak hazırlanan 28.10.2021 tarihli Bölünme Planı'nın kabul edilmesine,
5. Yukarıda sayılan işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan ve ilgili diğer kurumlardan izin alınmasına,
katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
28.10.2021 tarihli karar doğrultusunda "İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme"ye ilişkin Duyuru Metni'nin onaylanması için 28.10.2021 tarihinde (bugün) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.
SPK, İz Hayvancılık Tarım'ın eas sözleşme tadil metinlerine uygun görüş verilmesi taleplerini şartlı olarak olumlu karşılamaya karar verdi
Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.
" İz Hayvancılık Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. (Şirket)'nin?
(i) Şirket yönetim kurulunun 27.05.2021 tarih ve 09 sayılı kararı çerçevesinde "önemli nitelikteki işlem" olarak
değerlendirilerek kamuya açıklanan ticaret unvanı ve faaliyet konusunun değiştirilmesine yönelik Şirket esas sö zleşmesinin
"Şirketin ünvanı" başlıklı 2'nci ve "Amaç ve konu" başlıklı 3'üncü maddelerinin tadili için hazırlanan esas sözleşme tadil metni ile
(ii) Şirket'in kayıtlı sermaye tavanının 150.000.000 TL'ye artırılması amacıyla "Çıkarılmış Sermaye ve Paylar" başlıklı 6'ncı
maddesi ile birlikte "Denetim" başlıklı 11'inci, "Genel Kurul" başlıklı 12'nci, "Karın tespiti ve dağıtımı" başlıklı 22'nci maddelerinin
değiştirilmesine ilişkin hazırlanan tadil metnine
Kurulumuzca uygun görüş verilmesi taleplerinin, Şirket esas sözleşmesinin 2 ve 3 nolu maddelerinde yapılacak değişiklikler
için Şirket ortaklarına 1 TL nominal bedelli pay için 20,63 TL üzerinden ayrılma hakkı kullandırılması şartıyla olumlu karşılanmasına
karar verilmiştir."
SPK onay verdi: İz Hayvancılık Tarım bölünüyor,
SPK, İz Hayvancılık Tarım ve Gıda'nın, hayvancılık faaliyetlerini devretmek amacıyla kuracağı yeni şirket ile gerçekleştireceği, iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemine onay verdi
SPK, İz Hayvancılık Tarım'ın hayvancılık faaliyetinin İz Agriculture'e devredilmesi suretiyle gerçekleştirilecek kısmi bölünme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnini onayladı
Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.
"İz Hayvancılık Tarım ve Gıda Sanayi A.Ş.'nin (Şirket) 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Kurulumuzun II-23.2
sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri çerçevesinde, Şirket bünyesinde bulunan hayvancılık faaliyetinin, Şirket tarafından
30.09.2021 tarihli kayıtlı değerleri üzerinden yeni kurulacak İz Agriculture A.Ş.'ye devredilmesi suretiyle gerçekleştirilecek iştirak
modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metninin Kurulumuzca onaylanması talebinin
olumlu karşılanmasına karar verilmiştir. "
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.01.2022 tarihli toplantısında:
1. Şirketimizin 25.000.000,00 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, her biri 1,00 TL nominal değerli paylardan oluşan toplam 14.794.500,00 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, 12.385.000,00 TL tutarındaki kısmı Alpha Ventures Investment LLP'nin alacaklarından mahsup edilmek ve 2.615.000,00 TL tutarın Alpha Ventures Investment LLP tarafından nakden ödenmek suretiyle toplam satış tutarı 15.000.000,00 TL karşılığı payların, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde hesaplanacak baz fiyatına +/- %20 uygulanarak belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle, 15.000.000,00 TL toplam satış bedeline denk gelecek adette ve nominal tutarda payın ihraç edilmek suretiyle, ihraç edilecek pay adedi ve tutarı kadar artırılmasına,
2. İhraç edilecek payların tamamının Borsa'da işlem gören nitelikte (B) Grubu imtiyazsız pay olarak ihraç edilmesine ve tamamının Alpha Ventures Investment LLP'ye tahsis edilmesine,
3. Artırılan sermaye tutarını temsil edecek payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Alpha Ventures Investment LLP'ye Borsa İstanbul A.Ş. düzenlemeleri çerçevesinde toptan satış işlemi yolu ile satılmasına, bu amaçla düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") başvurulmasına,
4. Kurul ücreti, aracılık komisyonu ve pay ihracına ilişkin diğer giderlerin tahsisli sermaye artırımından sağlanacak gelir dışında ayrıca ödenmesine,
5. Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul A.Ş. düzenlemelerine uygun sermaye artırımı işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla gerekli başvuruların yapılması, izinlerin alınması ve işlemlerin ifa ve ikmali için Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Ticaret Bakanlığı ve ilgili diğer tüm resmi kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli her türlü işlemin yapılması hususunda yönetime yetki verilmesine
oybirliği ile karar verilmişti. Söz konusu karara ilişkin olarak 10.02.2022 tarihi itibarıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
SPK, İz Hayvancılık Tarım'ın tahsisli sermaye artırımını 2 şarta bağlayarak onayladı;
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İz Hayvancılık Tarım ve Gıda'nın (#IZTAR) tahsisli sermaye artırımı başvurusuna şartlı onay verildiğini açıkladı.
Kararla ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, İz Hayvancılık'ın sermayesinin 15.000.000 TL satış bedeli karşılığı nominal tutarda artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve tahsisli olarak şirket ortağı Alpha Ventures Investment LLP’ye satılacak hisselere ilişkin ihraç belgesinin onaylanması talebi;
1) Şirket tarafından borsaya yapılacak başvuru sonucu hesaplanacak baz fiyat, (nominal değerden aşağı olmamak üzere) pay satış fiyatı olarak esas alınmak suretiyle, ihraç edilecek payların nominal tutarının tespit edilmesi ve ihraç belgesinin nominal tutar ve fiyat bilgisini içerecek şekilde düzeltilmesi şartıyla,
2) İhraç edilecek payların Alpha Ventures Investment LLP’nin Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde hesabına geçtiği tarihten itibaren 1 yıl süreyle Alpha Ventures Investment LLP tarafından borsada satılmaması ve borsada satılması sonucunu doğuracak işlemlerde bulunulmaması suretiyle
onaylanmasına karar verildi.
Kağıdın dinlendiği yeter artık, şirket ünvan koduda 5 Mayıs ta IZINV oluyor. (Taze kuru gibi değişiyor ünvan) taze kuru gibi olmasada ona yakın ve benzer fiyatlamalar olabilir. Sonra vay duymadık falan filan demeyin. Bayrama kadar otuzlu yaşlara basarmıyız?🤣
çok adi bir kağıtmış.