Tamamda onlarda satış yapmışlardı bunda hala satış yok
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tamamda onlarda satış yapmışlardı bunda hala satış yok
Digerlerindede yabanci dususten sonra satti diye hatirliyorum.olusturmak istedikleri algi bu zaten yabanci yuksek maliyetlendirdi diye bizim gibiler atliyor sonu husrann isaallah senin dedigin gibi olur
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah
Son dakikalar bari tabani acsa ne kaldi tabanda
120.617
5taban yapan kagit varmi acaba ust uste elimizde kaldi :-)
***UMPAS* *DENGE* *ITTFH* *IZFAS* *ACSEL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***UMPAS******DENGE******ITTFH******IZFAS******ACS EL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler ACSEL, DENGE, ITTFH, IZFAS, UMPAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
ACSEL 1 ACISELSAN ACIPAYAM SELÜLOZ SANAYI VE TICARET A.S. E SERKAN KORKMAZ 0,002
DENGE 2 DENGE YATIRIM HOLDING A.S. E SERKAN KORKMAZ 60.000,000
ITTFH 3 ITTIFAK HOLDING A.S. E KADIR YALÇIN 1.080,000
ITTFH 4 ITTIFAK HOLDING A.S. E KIYMET ÇÖRTÜK 972,000
ITTFH 5 ITTIFAK HOLDING A.S. E MURAT ÇUHADAROGLU 4.838,400
ITTFH 6 ITTIFAK HOLDING A.S. E SELIM ÇETIN 3.823,200
ITTFH 7 ITTIFAK HOLDING A.S. E YASAR DOGAN 658,800
ITTFH 8 ITTIFAK HOLDING A.S. E ISMAIL ALP 2.370,600
IZFAS 9 IZMIR FIRÇA SANAYI VE TICARET A.S. E SERKAN KORKMAZ 30.805,000
UMPAS 10 UMPAS HOLDING A.S E ABDULLAH KOÇER 4.865,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/694170
BIST
09 Temmuz 2018 04:07
Düşüşün sonuna geldik mi acaba ? Teknikçiler ne diyor buna ..
Bulaşmayın. Operasyon yapmışlar. Ayen 14 ten 3 e geldi. Çıtı bank ta olduğu halde . Bu A1 Capital çorbacı bunlar dikkat edin . Ort. düşürün diye de atlamayın piyasa değeri defter değerinin 4 katı hala
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekniğe uyumlu bir hisse değil. Lakin indikatörler oldukça düşük, bugünkü kapanışa göre 5 veya 5,20 ye tepki olası. Önce kapanış.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda iyi hareket tebrikler [emoji122] Bir kaç gün yatay giderse normalleşir
Satis soluksuz devam ediyor yakinda 2leri rahat gorur
Öyle görünüyor adamlar batıkça.basıyor
Tabana yolculuk başladı ...
satıslar bitti gibi buradan bir tepki daha verirmi acaba dedim 3,97 tekrar aldımm bakalım.:shh::shh:
pasta paylaşabilecek yokmu??
kapanışa 4.20 görür bende postalarımm boyle kagıtta uzun durmak cok tehlikeli.
4.23 sattim gitti
"***HALKB* *BEYAZ* *SKBNK* *GARAN* *PSDTC* *DENGE* *MRSHL* *IZFAS* *ACSEL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
***HALKB******BEYAZ******SKBNK******GARAN******PSD TC******DENGE******MRSHL******IZFAS******ACSEL*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu )
Özet Bilgi İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
İlgili Şirketler ACSEL, BEYAZ, DENGE, IZFAS, MRSHL, PSDTC, SKBNK, GARAN, HALKB
Sermaye Piyasası Kurulu kararı doğrultusunda borsalarda işlem yapma yasağı getirilen yatırımcıların "yasaklı" ve "Borsada işlem görmeyen pay"larına ait liste aşağıda yer almaktadır. İşlem Yapma Yasağına ilişkin uygulamalar Kuruluşumuz web sitesinde yer alan İş ve İşlem Kurallarında açıklanmaktadır.
KIYMET TÜRÜ ISIN KOD AÇIKLAMA ISIN KOD BORSA KODU BORSA GRUBU MİKTAR DEĞER (Pay ise TL. Nom \ BYF + Warant için Adet ) * İŞLEM AÇIKLAMA
PAY SENEDI ACISELSAN ACIPAYAM SELÜLOZ SANAYI VE TICARET A.S. TREACSS00017 ACSEL E 0,002 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. TREBFOK00014 BEYAZ E 5.974.487,500 TL. Nom YASAKLANAN
PAY SENEDI DENGE YATIRIM HOLDING A.S. TREDNGH00016 DENGE E 60.000,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI IZMIR FIRÇA SANAYI VE TICARET A.S. TREIFIR00016 IZFAS E 48.377,500 TL. Nom YASAKLANAN
PAY SENEDI MARSHALL BOYA VE VERNIK SANAYII A.S. TRAMRSHL91E9 MRSHL E 1.664,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI PERGAMON STATUS DIS TICARET A.S. TREPERG00018 PSDTC E 8.104,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI SEKERBANK T.A.S. TRASKBNK91N8 SKBNK E 100,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI TÜRKIYE GARANTI BANKASI A.S. TRAGARAN91N1 GARAN E 2,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI TÜRKIYE HALK BANKASI A.S. TRETHAL00019 HALKB E 15.000,000 TL. Nom BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
(*) Değer : Miktar alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak (,) virgül kullanılmaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/694970
BIST"
Borsada işlem gören tipe dönüşüm talebi reddedilmiş galiba. Yasaklanan o anlamda mıdır?
4,10 tekrar alım için uygun bence.
Yatay bir kaç gün lazım demiştim. Kapanışlar açılış üstünde olmalı ve volalite azalıp dar bant içinde hareket etmeli.
Açılış: 4,00 var mı kapanış tahmini olan
DGATE.E, IZFAS.E payları 12/07/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 26/07/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
https://pbs.twimg.com/media/Dh5LjXAX0AEQAk6.jpg:large
SPEK ADAMLARI nerelere kayboldu şu beklenti bu beklenti GÜYA KY düşünüyorlarmış onlar kendilerini bilir yazılan çizilenlerden anlaşılır anlayana, 2 YILDA 0.66 KURUŞ 11.22 % +1600 PRİM
DESTEK DİRENÇ BİTMİŞTİR KİMSEDE İNANMASIN BU FIRÇADAN ADAM OLMAZ, SPEK ADAMLARI KANMAYINIZ... SAYGILAR
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Pazartesi 5 olur mu fiyat acaba tepki ile
Yatırım tavsiyesi değildir
4.33 kapatır mı bugünü acaba
Yatırım tavsiyesi değildir
Buradakilerin tuhaf soruları var...Bu gün 4.33 kapatır mı? Pazartesi 5 tl olur mu ? Bunu kim bilebilir ki..Tahtayı kim yapıyorsa ona sormak lazım.Ben bilmiyorum, ayrıca Galip midir bu işleri yapan ?
3.68 üzerinde tutunabilirsek 4 diyebilir ytd.
5 cm lik yağli boya firçasi bile hisse fiyatindan pahali .bu kadar mi ucuzsun sirket sahibi
burda spek adamı diye kasteddiklerinden birisi benim herhalde de her güzel şeyin bir sonu vardır ben buraya 2 yıldır yazıyorum 2 yıldır tahta 70 krş dan 10 gitti düştü 4.50 den 11 e gitti kafası azıcık çalışan azıcık trade etmeyi bilen de çok büyük paralar kazandı ha senin gibi her fiyata pahalı diyip avel avel izleyenler kıskançlıklarından çatladı senin zihniyetinde olan insanların borsa da para kazanması imkansız çünkü senin gibiler sadece negatife konsantre olup hiçbir yükselişi değerlendiremez ama her düşüşte mutlaka hisse de olur çünkü senin gibiler o yukarı da attığın grafiği gerçek sanır hiç düşünmez 12 tl lik garanti 6 lira oldu 11 liralık izfas 4 lira olsa ne olur neden olur üzgünüm ama acı olan gerçek bu...
Bu hisse spek hissedir. Yok yabancı yatırımcı almış ben şirkete yatırım yaptım diyenler ky yı ikaz etselerdi. Bu yakıştırmayı yemezlerdi. Patron hisse satışını bitirdi. Sizlerin yabancı yatırımcı ve şeker. Az bir gedik kaldı.onlarda her tepki çıkışında boşaltıyorlar Ondan sonra bir daha bu fiyatlara zor gelir. Bir kaç yıl 1 ve 2 tl arasında dolaşır. Bu fiyat bile yüksek bedelsiz hesap edersiniz
Benden başka kimse yokmu bu kağıtta
Elde kalır amann
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dyo boya ile mart ayında iş anlaşması yapmış, tekzen gibi inşaat sektöründe yaygın ağa sahip marketler zincirinde ürünleri satılan yani çalışan bir firma.sığ bir tahta olmasından dolayı hareketleri sert oluyor.ancak alacağı yeri bilen ve hedef fiyat belirleyerek işlem yapanlar izfas ta iyi kazandılar.şuan ki fiyatlar son 1 yılın dip seviyesine yakın seyrediyor.al sat diyemem ancak bana göre incelemeye değer bir görünümü var.
Daha da aşağısı var mı bunun sizce.Bu kadar çıkıp geri gelmiş olsa bile ,tekrar başladığı yer olan 1 tl nin altına gelir mi dersiniz..
https://pbs.twimg.com/media/DhZ-FdOXcAA9-uQ.jpg
NOT: 00:37 - 6 Tem 2018
UYARMIŞTIM SPEK ADAMLARI PAZARLAMA YAPIYOR İNANMAYINIZ...!!!! SONUÇ ORTADA
BENİ SPEK ADAMI İTHAMINDA BULUNAN KİŞİLER ASLINDA SPEK ADAMLARI, ÇİFT TEPE FORMASYONLARI İYİ ANALİZ EDEMEYENLERİN SONLARI.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.