güzel hamleler yapmışsın bizde kar edelim diye girdik çarşamba günü perşembe ve bugün tokatı vurdu oturttu zokaya.
Printable View
Arkadaşlar bir akıl verin ne olacak bu kağıt dahada düşer mi 2 kere taban bozdu olumlu mu? Tabana 1 kademe kala kapattı olumsuz mu? Kafamda deli sorular. Ziraat elinde kaldı mı miktar? Bunu satan bankanın kendi malı mıydı?
Kasitli taban yaptirmadi.benim gorusum.eger taban yapsa pazartesi acilisi asagada olucagindan guzel mal satamaz.yatirim porfoyum ky formlarda doldumu ben uzak olurim o hisseden.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşa katılıyorum pazartesi biraz daha aşağı yoklaması ky yi dökmesi lazım yola devam etmekse niyeti tabi eğer değilse ki bende öyle olmadığını maceranın sonuna gelindiğini düşünüyorum. Koskoca doğuş otomotivin fiyatı belli iken ne idüğü belirsiz araç kiralama şirketinin fiyatı buralarda olmamalı çok uçuk geliyor bana. Ben trade amaçlı girerim pazartesi aşağılarda bekliyor olacağım.
ben yinede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.
//ziraatin lotu bitti deniliyor.
//piyasa defter değeri 9,78
//şirketin 18 temmuzda kap a gönderdiği bir haber var. fortune 500 en büyüklerde 313. oldu ve başarımızı daha da arttıracağız demiş.
//yakın zamanda %100 bedelsiz vermiş. işler iyi olmasa bedelli yapar para toplardı.
//satan ziraat muhtemelen banka kendi lotuydu. malum bedelli askerlik ve imar barışı için kaynak lazım büyük ihtimalle risk iştahı yüksek gördüğü varlıkları elinden çıkarttı. ziraat kısmı tahminimdir. Y.T.D.
Hocam, Doğuş oto piyasa defter değeri 1,13, borsa fiyatı 6,45
Beyaz 9,78 pd/dd, borsa fiyatı 10,41 yani doğur ile kıyas yaparsak beyazın 50 falan olması gerekirdi.
Kaldı ki beyaz filo 2 senedir kiraya araç vermiyormuş. Ağırlık opel ve pejo bayiliği ile 2. el müzayede ile araç satışı.
Opel de türkiye satış 1. si olduk diye haber vardı.
Aynen bende katiliyorum.yatirimciyi huylandirmadan ... Yapiyorlar.eskiden tavan ve taban olurdu simdilerde eskisi gibi yok.bende pazaretesi bir el atmak istiyorumda.yuzlerce ky oldugu ve spegin cirit atdigi kagitda bu kagidi asla goturmeyecegine biliyorum.bunda olsa olsa cok dustu tepkisinolur.ozamanda yeni ky cekmek icin yaparlar.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsizi iki kat yukardan yaptılar.o yüzden bedava hisseleri satiyorlar. Biraz daha aşağı gelebilir.tum takas gönderen olursa derim.ziraatten başka satacak varsa aşağı gelir. 7 civari, ama blok satan olmazsa döner. Spek ne isterse o....ytd..genel takas atan olursa sevinirim.
Sayın wolcano o zaman beyazın 1.20 civarı olması lazım yanlış hesaplamissiniz.. ppd ozsermsye/sermaye...ppd si.suan yüksek zaten...ytd
Bende bunu söylemek istedim. Doaş ile kıyaslama pd dd si 1 e yakın olduğu için bence gelecek vadediyor. Beyaza gelince pd dd 10 a yakın yani çok yüksek ve geçmişte bilançolarda bile çoğu kez hata yapılmış üç kağıtçılığa kaçılmış tabi bu spk nın gözünden kaçmamış.
Geçen 14 üstü hareketinde bile 10.90'a salıp aynı gün 13 üzeri kapatmıştı bunu bekledim ama yapmadı göstergeler tekli rakamları gösteriyor. Ben sana sat diyemem ama tetikte olmanda fayda var çünkü daha da düşeceğini hisseden ky pazartesi açılışta satış kısmına hisse yığacak bu durumda sen tahta yapıcı olsan ne yaparsın alıp direk yukarı mı götürürsün yoksa alış kademelerini boşaltıp kağıdı aşağı sürüp aşağıdan mı toplarsın ?
Bu kağıtta belli olmaz..spek bakar alıcı yok.yukari sürer biraz durur alıcı gelir verir indirir...pazartesi alıcı olmazsa yukarı sürer..tam takas atarsanız yorum yaparız..kimde ne var diye...buralardan o kadar malı boşaltamaz. Biraz yatay ve yukarı sürüp güven oluşturup indirir diye düşünüyorum. Çünkü daha elleri mal dolu....spek aldığında alıp sattığın da satmak ve az lotla oynamak en iyisi...al sat..ytd..
Genel takasla olacak iş değil patronun maliyeti 14'lerdedir yüklü bir şekilde alır 8-9'dan maliyeti 10'un altına indiriverir peki ky'nin kurşunu kalır mı o ana kadar sanmıyorum. Taban olduğunda ky kafadan 237 bin lot almış az bir mebla mı sizce bence bunu toplamak için ellerinden geleni yapacaklardır.
ziraatin elinde mal kalmadıysa ve şirket kap a haber gönderirse. bence tepki alışı gelir.
ziraat sattıklarını yerine koymaya çalışırsa ozaman rahatlarız.
Ne haberi gönderecek şu şu tarihte 50 araç kiralanmıştır mı diyecek öyle haber sunacak bir firma da değil ki. Farklı sitelerde de olumlu bilanço gelecek bu amaçla aşağıdan toplamak için yapıldı deniliyor o zaman adama sormazlar mı madem bilanço olumlu ziraat neden ısrarla tabandan bile binlerce lot sattı ve unutmadan arkadaşlar eskidendi güzel bilanço sonrası çıkışlar tavanlar artık beklentilere göre belirliyorlar fiyatları örneğin sasa bilançonun olumlu geleceğini öğrenenler kağıdı alıp 8 den 12 lere getirdi tabi bunu geç öğrenen bilanço gününe 1 gün kala tahtaya giren ky'nin avucuna koydular çöküş o çöküş. Ky yukarıdan alır hamal gibi taşır sıkılır mal sahibine aşağıdan verir kazanan yine patronlar olur onun için beyaz içinde acele edilmemeli bir durulması beklenmeli pazartesi tavan açacak hali yok.
Beyazı flapla karsılaştırıyorlar.flap %90 piyasada fiyatı 7 lerde beyaz % 17 lerde fiyat 10.41 sizce mantıklımı.ytd
satan iki günde 800.000 sattı.hergün 20.000 satsa 14 lerden pek hala satardı.17.000.000 hissenin icinde 800.000 nedirki.ayŕıca iki günde sattı.ala da iş bankası.bence el değiştirdi.tabandan ky almaz korkudan satar bence cuma ky pek almadı.perşembe bilanço var.bundan önce bu hareketi yapmazı bence saçma tek açıklama el değiştirmesi oda ortalama 12 tl değiştı.şimdiden ky yarın satayim cabasında.ytd
Tabanda hiçbir zaman ky almaz bukadar.neden bürüt gelmedi çunku el değıstirildigi biliniyordu.cuma dahil brüt gelmeyecek.ayŕıca neden adamlar bedelsiz yaptı.bence bu işte bir iş var.deserlirki flapın ortaklıgımızdaki hissesine karşılık ortak alıyoruz iki hisseyide beş gün alamazsın.ytd
yarın sabah. 10 altına sarkmaz 11 üzeri durursa, tepki alışları gelir. ytd.
karamsar olmamak lazım. yoksa herkes zarara satmaya başarsa yıkım olur.
yarın sabah yapacaklı soyle biraz asagı cekdcekler korkan ky hissesini alacaklar.cunku iki gunluk kacan hisseyi toplayacaklar zaten cuma korkup tabandan satan ky hissesini aldılar.sonra yavas yukarı cunku bundan sonra korkan ky girmez bu kagıda.yrd
beyaz filo perşembe ve cuma yaptığı hareketleri ilk kez yapmıyor.sürekli agresif yukarı aşağı yapan bir tahta.sanki ilk kez böyle bir hareket sergilemiş gibi yazıp çizmek paniklemek anlamsız.birileri bu tahtada daha önce görülmemiş bir panik havası oluşturma peşindeymiş gibi bir izlenim oluştu bende.hayırlısı bakalım.
Ilk eslesme lutfen.
10.96
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine ele verme mi, geri alma mı anlayan varmı. alan satan kimler.
Ama satışlar yüklü geliyor bildiğin niyeti bozuk bunun uzak duruyorum şimdilik.
satan / alan kimler
en güzel hisse toplama biçimi düşürerek (panik yaptırarak) toplama.düşürdüğünde ky kendini kurtarmak için biraz üste yazdığı lotları yukarı çekerek almak.bugün iki kere bunu yaptı.cuma elinden kaçırdıklarını toplama peşinde öğlenden önce.ytd
Ziraatın elinde mal kalmadı diyen şahsı muhterem selamlıyorum seni
http://share.matriksdata.com/share.a...08061148175518
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
invest ile qnb finans aynı ailenin iyi aile çocukları muvazaalı(karşılıklı) işlemler biri yükseltiyor diğeri alttan topladıklarını üst fiyattan satıyor
http://www.resimag.com/p1/941f0e684c.png
günlükte nerdeyse sat verecek 5 ve 60 periyotta sat verdi 14.05 fiyatinda ben 13 iken gördüm 15.40 oldu ama faydasız dikkat edin arkadaşlar yakın stoploss kullanın yatırım tavsiyesi değildir kırmızı ve yeşil fiyatlar fibo değerleri
kasıtlı 10 üzeri tutuyor malesef 13 iken tekniği çok güzeldi ama bunlar bedelsizden h
gelen bedava hisseleri satıyor
eski fiyatla 23 tl de
22.06 da kapanış fiyatı ile bölündü ben de almıştım