Bugün ki tavan 2.28 ikinci hedef 2.25 idi.Umarım bize bunu bugün laik görür krstl hazretleri:)
Printable View
Bugün ki tavan 2.28 ikinci hedef 2.25 idi.Umarım bize bunu bugün laik görür krstl hazretleri:)
1.85 i kırdı eyvahlar olsun:(
Endex inde - %1 seviyesine inmesiyle krstl anlık 1.83 e kadar değdi halen saat 16-17 arası bir yukarı yönlü güçlü bir deneme yapacağı na inancım var.Hadi hayırlısı
Hocam yorumlarınız çok iyi cuma pazartedi dediniz gelmeden gitti cuma geri çekildi giden hisse geri çekilmez niye çekildi açığa satış fazla ondanmın daha neteye gider kaç vakte saygılarımla
Scharf07 hocam size
Çanak kulp görünüyor dogrumu ne olur 1820 maliyet
Aralıkta aynısını yapmış işlem hacmi perşembe en yüksek cuma yüjsek sonra düşüş
Belki erken ama gene sattim.ciktim.herkese bol kazanclar.ttd
Merrill 2.320.000 lot
phılıpp 1.126.000 lot
yatırım 400.000 lot
deniz 400.000 lot
info 330.000 lot alım anlık veri
Ilk beş satan lar
şeker
global
alnus
y.kredi
oyak hepiside yerli (alanlar yabancı malum)
Bu arada 6. Sırada alım yapan da credit swıss 300.000 lot
Bugünkü performansı hava pusulu olduğu halde (bist -%1.63) çook kritik bir seviyede olduğu halde ,çook iyi bir performans gösterdi.Ve kapanış 1.90-.191 oldu.Yarın ki hedef fiyat (tav:pan hariç)2.07-2.06 diye görüyorum aşşağıda da 1.88-1.87 görüyorum.Umarım Bist kendini toparlar bizimkide korkmadan kaldığı yerden ilerler.
Saygılar sevgiler.İtibar puanlarınızı bekliyorum tabiiki yarın.
2.Cİ seviyem olan 2.25 i demin geçti ve 2.28 den salladım hisseleri alta gelirse alırım yukarı giderse el sallarım.Her zaman öncelikle kar.
SAYGILAR SEVGİLER.
Aynen 2.28 den salladım.Geri gelirse alırım ileri giderse el sallarım.Azla yetinmeyen çoğu bulamaz.Sağlam kar var çıkarken bakıp düşerken ağlamayayım.2. Hedefime ulaştı nitekim.AŞŞAĞILARDAN ALIM YAZDIM NASİP
Gelmezse alttan el sallayıp soda alacam onunda suyu ısındı
Doğrudur ama 0.80 lerden geldiğini unutmamak gerekir.En yüksekten satmak zor yeterki karın la mutlu ol.Ben mutluyum Sıradaki hisselere bakarım krstl nin motoru soğuyana kadar.Sonra devam tekrar
Bende sattım hisseleri....
Kalan arkadaşlara canı gönülden bol kazançlar dilerim....
Bir şey bildiğimden değil 3-5 kuruş kazandık onun için sattım....
Görme ihtimali var ama hani derlerya param yok ama mutluyum bizimkisi o misal.Umarım hedefinize ulaşırsınız.Ben Mrshl 3 Sene taşıdım SAĞLAM aldım ALCARI 2 sene taşıdım sağlam aldım Bntaş ı 3-4 ay taşıdım sağlam aldım.Bakalım kısmet neyse o olur.Umarım küçükler kazanır büyükler kaybeder.:)
Başka yorum yapamıyacam dışarı çıkıyorum akşam seans sonu anca gelirim.Kalanların ALLAH yolun açık etsin
Bugun 2.40 ustune atıp kalırsa 3.00 ,3.20 ler muhtemel olabilir ytd
Alttan 2.20-.221 den verdiğim alım emirler i gelmiş.Yolda gördüm:)Görür görmez tekrar 2.28 ten hepsini sattım ALLAH BİN BİN bereket versin.Kapanış 2.31-2.32 Yarın bir daha sarkarsa alırım sarkmazsa da arkadan el sallarız.Endex bozarsa korkutmak istemem
kimseyi 2.18-.2.19 dan geri alabilirim.Yarın ola hayır ola
Son yıllarda hiç görmediğimiz hareketler oluyor
Düşüşe güzel direndi şimdiye kadar.....
Normalde borsa düşünce borsadan daha hızlı düşerdi bu hisse..... şimdi birde artıyor azda olsa.....
bakalım nereye kadar dayanacak.... yinede dikkatli olun dostlar.... bu hisse sağ gösterip sol vurmayı çok sever....
2,34 te bende ayrıldım, kalan herkese bol kazançlar. Allah bereket versin güzel kazandırdı...
yillardir ayni hareketler. bir ileri iki geri. degerinden kat be kat degerlenmis bir sirket. yeni gireceklerin dikkatli olmasinda yarar var
Dün dediğim gibi 2.28 den ayrılmıştım.2.18 e gelse alacaktım gelmedi alamadık.Bende (2.49-2.50 DEN) SODA ya daldım artık krstl nin düşmesini soda nın çıkmasına oynuyorum.Ama her an geri de dönebilirim.Seviye vermiyeyim ayıp olmasın.SAYGILAR SEVGİLER
Bu arada bir bilgi paylaşayım son dakikada credit swıss 1.910.000 lot destek atmış.O da olmazsa fena olurmuş.Yarın ki açılış da kimin alıp kimin satacağını şimdiden merak etmeye başladım.Sert yukarıda olabilir aşşağıda enteresan bir durum.
Ama aşşağıda olsa yukarıda olsa ben yancılık yapacam sadece beleş 1çay içerim,kim okeye dönüyor kim okey atar ona bakacam.
Dün demiştim soda ya geçecem diye 6.49 ortalama ile ordayım:)
Çarşamba ne alaka hocam?
Pazartesi kopar bu hisse!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle hissenin biraz soğuması lazım.Biraz hazmetmesi lazım,hiç bir haber yokken çıkmış bir hisse yatayda gitmezse dahada düşmeye mahküm olur.Ben en iyi ihtimalle çarşamba dedim aksi taktirde 10 gün derdim oda ayın 10 pazartesi ye denk gelir.
KORKUTMAK İSTEMEM ama ben sattığım için tekrar almam için hissenin 1.85-1.86 lara gelmesi lazım,aksi taktirde yaklaşmam,satmayanlar için iş değişir.
Umarım bana alım fırsatı vermez arkadan el sallarım.
Şu an soda dayım ama bntas-krstl favorim Bntası 2.88-2.90 lı seviyelerden almayı düşünüyorum gelmezse ona da el sallarım.Herkezin stratejisi farklıdır sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.Yıllardır borsadayım çok kazanayım derken insan çok kaybeder.
SAYGILAR SEVGİLER